Grčka
Re: Grčka
Bio ja proslog leta tamo mesec dana, kolima, prelistaj par strana unazad pa vidi. Ako te jos nesto zanima sto mozda nisam napisao pitaj
Ukratko, bez kola ne mozes, gadjaj sever, argostoli, lasi...skalu na jugu zaobidji, previse engleza
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Ukratko, bez kola ne mozes, gadjaj sever, argostoli, lasi...skalu na jugu zaobidji, previse engleza

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Da li je neko bio na Meteorima?
Imam neki plan da u povratku sa planine (i mora) i posle 4h vožnje tamo provedemo par sati (sredina jula, +35 najverovatnije), pa da nastavimo vožnju još 3h do usputnog prenoćišta. Obišli bi recimo jedan ili dva najpristupačnija manastira, ručali i to je to. Da li je to dobra ideja?
Druga opcija je spavanje u okolini, ali onda ostaje nekih 10h do BG, što mi se manje sviđa.
Imam neki plan da u povratku sa planine (i mora) i posle 4h vožnje tamo provedemo par sati (sredina jula, +35 najverovatnije), pa da nastavimo vožnju još 3h do usputnog prenoćišta. Obišli bi recimo jedan ili dva najpristupačnija manastira, ručali i to je to. Da li je to dobra ideja?
Druga opcija je spavanje u okolini, ali onda ostaje nekih 10h do BG, što mi se manje sviđa.
http://www.booking.com/hotel/gr/villa-i ... tal;ucfs=1&" onclick="window.open(this.href);return false;Ogi napisao:Moze preporuka za Tasos, apartmani na plazi ili jako blizu iste ? Prirodan hlad po mogucstvu.
Mada, ostrvo nije neka destinacija ako ti je ideja da izađeš iz apartmana i zakoračiš na plažu. Ostrvo je koncpt svaki dan u auto i nova plaža. Potos je dobra baza na Tasosu jer je blizu većine najboljih plaža, ali je gradska mala i loša i za izbegavanje.
Verovatno ne mislimo na istu.
Ja mislim na onu sa dosta krupnim šljnkom u samom centru Potosa.
Ima i ona južnija dugačka peščana koja je delom neuređena, a kasnije su na njoj nekolio hotelčića. Ta je dobra, ali sam ja do nje išao kolima.
Ja mislim na onu sa dosta krupnim šljnkom u samom centru Potosa.
Ima i ona južnija dugačka peščana koja je delom neuređena, a kasnije su na njoj nekolio hotelčića. Ta je dobra, ali sam ja do nje išao kolima.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mnogo sam pisao prethodne dve godine o smestaju, ima i dosta slika ali evo o cemu se radi:perfiko napisao:Ogi napisao:Ja razmišljam da idem na Pilion ovoga leta, pa ako možeš malo više da napišeš o smeštaju u kome si bio, plaži, dobro i loše, preporuke šta obići... Može i na pp.
http://www.sikia-apartments.gr/
Smestaj je vrhunski, na samoj obali je.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Mislim na tu levo od doka gde su kafici.Meni sljunak nije bio toliki problem, sta znam, voda je bila bas cista a to mi dovoljno. Ne volim stene.
Unace na toj plazi posle 30ak m kad udjes mozes stati i voda je do grudi otprilike,a dole pesak.
Unace na toj plazi posle 30ak m kad udjes mozes stati i voda je do grudi otprilike,a dole pesak.
Plaža Ksenija, ako misliš samo na plažu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!