Da,upravo tako...Milos_kg napisao:Bas obrnuto, UltraPixel kamera je mnogo bolja nocu u poredjenju sa Samsungovom.
@half man
Blink Feed ti je njihova default naslovna stranica i sadrzi neke vesti,nekome se svidja,nekome ne,ali su svakako trebali da stave da moze da se ukloni...
Ovako mozes samo da stavis da ti to recimo bude 3. prozor,a ne prvi,kada otkljucas telefon,tako da ne moras da ides na tu stranu,a da se skroz skloni,ne moze...
Floyd,ako mislis fanatici,ispravio sam se odmah,da ne bi bilo uvredljivo,jer nije tako namenjeno

Nije moj "style" da vredjam,ali kako god...
Ja fanatic nisam,niti bi imao covek na osnovu cega da me kao takvog okarakterise...
SE Xperia Arc koji imam u zivotu nisam spomenuo,HTC nikada nisam imao...
Nekome je dovoljno pola sata koriscenja da skapira sta mu se svidja,a sta ne na telefonu...
Sve dodatne opcije sam pregledao na YT i znam sta mi se od istih svidja,sta ne...
Nikoga ja ne ubedjujem ni u sta,samo ublazavam tvoje ismevanje One-a kad god stignes,a hvaljenje i preuvelicavanje s4-ke...
A sada jos ne znas ni sta pises...
Evo da ti razjasnim ono sto si rekao,da bolje razumes...
Rekao si da si razocaran sa ONE-om,jer sada kada si imao prilike da ga probas,shvatio si da je losiji od S4 i ako si do sada ocekivao mnogo od istog,dok te Samsunga kao brend nikada nije kupio,a 50 strana unazad govoris suprotno...
Jok,drzao sam samo plasticni okvir sa kartonskim ekranom...

Tako da izvoli,pa demantuj ovaj video sto te mrzelo da pogledas u mom prethodnom postu ili si resio da ga ignorises:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... piPzgBJU9M
Elem,to sta tebi ide na paju me ne interesuje mnogo,pravo da ti kazem...
Cinjenica je da sta god ti da kupis i da ti se svidi,to postaje 3 klase bolje nego sto zaista jeste,a sve ostalo se ismeva,da bi to tvoje dobilo vecu vrednost...