Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

Milos_kg napisao:Bas obrnuto, UltraPixel kamera je mnogo bolja nocu u poredjenju sa Samsungovom.
Da,upravo tako...

@half man
Blink Feed ti je njihova default naslovna stranica i sadrzi neke vesti,nekome se svidja,nekome ne,ali su svakako trebali da stave da moze da se ukloni...
Ovako mozes samo da stavis da ti to recimo bude 3. prozor,a ne prvi,kada otkljucas telefon,tako da ne moras da ides na tu stranu,a da se skroz skloni,ne moze...

Floyd,ako mislis fanatici,ispravio sam se odmah,da ne bi bilo uvredljivo,jer nije tako namenjeno ;)
Nije moj "style" da vredjam,ali kako god...

Ja fanatic nisam,niti bi imao covek na osnovu cega da me kao takvog okarakterise...
SE Xperia Arc koji imam u zivotu nisam spomenuo,HTC nikada nisam imao...

Nekome je dovoljno pola sata koriscenja da skapira sta mu se svidja,a sta ne na telefonu...
Sve dodatne opcije sam pregledao na YT i znam sta mi se od istih svidja,sta ne...
Nikoga ja ne ubedjujem ni u sta,samo ublazavam tvoje ismevanje One-a kad god stignes,a hvaljenje i preuvelicavanje s4-ke...

A sada jos ne znas ni sta pises...
Evo da ti razjasnim ono sto si rekao,da bolje razumes...
Rekao si da si razocaran sa ONE-om,jer sada kada si imao prilike da ga probas,shvatio si da je losiji od S4 i ako si do sada ocekivao mnogo od istog,dok te Samsunga kao brend nikada nije kupio,a 50 strana unazad govoris suprotno...

Jok,drzao sam samo plasticni okvir sa kartonskim ekranom... :ccc:

Tako da izvoli,pa demantuj ovaj video sto te mrzelo da pogledas u mom prethodnom postu ili si resio da ga ignorises:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... piPzgBJU9M

Elem,to sta tebi ide na paju me ne interesuje mnogo,pravo da ti kazem...
Cinjenica je da sta god ti da kupis i da ti se svidi,to postaje 3 klase bolje nego sto zaista jeste,a sve ostalo se ismeva,da bi to tvoje dobilo vecu vrednost...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Slika

A sto se tice gore diskusije koji god uzeli HTC One ili S4 necete pogresiti, najbolje uzeti oba i onda odluciti.

a sto se tice guljenja slova (posle 20ak dana koriscenja) Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Srbine,to je za ocekivati,sve sto je nalepljeno se guli,kao i one majice sa nalepljenim slikama...
Mene je iskreno uvek i nerviralo to BA na HTC telefonima... Tako da ako uzmem One,cim krene da se guli,ja ga skidam do kraja :)
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Kontakt:

Post od Cp6uH »

mene to uopste ne nervira (nisam prvi koji je primetio da se gule slova na mom telefonu ;) )
e da uzeh Slika super stvarcica
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Reci mi,sta radi,osim sto drzi telefon i kako se kaci na kola,na soferku ili ?
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Milos_kg napisao:Bas obrnuto, UltraPixel kamera je mnogo bolja nocu u poredjenju sa Samsungovom.
To sam gledao ima mesec dana. I pogledacu ponovo. Ali mislim da si u pravu. Permutovao sam.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

I kakva je sad ta UltraPixel kamera na One-u, da li radi ili je to samo fancy naziv? Tacnije, zanima me kakva je u odnosu na ''obicnu'' od npr. 5mpx?
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Xepoj87 napisao:Reci mi,sta radi,osim sto drzi telefon i kako se kaci na kola,na soferku ili ?
Sam nosac je predvidjen za soferku, a ima i dodatak sa 3M nalepnicom za tablu i druga mesta.
Cim se nakaci prebacuje u Car Mode http://youtu.be/Z1lUVfm_a90
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Xepoj87 napisao:Floyd,ako mislis fanatici,ispravio sam se odmah,da ne bi bilo uvredljivo,jer nije tako namenjeno ;)
Nije moj "style" da vredjam,ali kako god...
Nije mene uvredilo to sto si rekao nego kontekst tvoje izjave...pokusavas (a nije prvi put) da me niskim prozivkama diskreditujes kao ozbiljnog sagovornika i predstavis kao sarlatana.
Samsung je poslednji brend za koji bih neko mogao da mi kaze da sam fanatik ali tebi to nije ni bitno koliki je bitno ono sto sam gore napisao.
Xepoj87 napisao:HTC nikada nisam imao...
Ja jesam i to "cuveni" Desire (ili Nexus One) a uzeo sam ga cim se pojavio.
Sa tim telefonom sam bio prezadovoljan (i dalje se koristi u SRB) i dugo je bio najbolji na trzistu (kod Samsunga je tad najjaci model bio GT-i7500, koji je bio krshina u odnosu na ovaj). Posle njega je izaslo jos par dobrih modela a kasnije su krenuli da zive od stare slave dok se konkurencija budila. O tome na kraju govori i finansijska situacija u HTC-u...koji je od jedne vrste monopoliste u domenu smart telefona dosao u situaciju da se bori za opstanak.
Samsung sam kupio posle njega i kao sto je svima poznato, na mene iz mnogo razloga nije ostavio preterano dobar utisak.
Zato sam tih 50 strana pricao da mi sledeci telefon nece biti Samsung jer sam ocekivao mnogo vise od HTC-a...od Sony-a iskreno i nisam.
Xepoj87 napisao:samo ublazavam tvoje ismevanje One-a kad god stignes,a hvaljenje i preuvelicavanje s4-ke...
Nista je ne ismevam a jos manje preuvelicavam.
I jedan i drugi su odlicni telefoni ali cinjenica je da je ekran na S4 bolji, da je kamera bolja (ne preterano ali bolja), da je autonomija bolja.
Alu kuciste jeste prednost One-a ali meni licno ne tolika da bih zazmurio na njegove mane...kako god, stvar je ukusa.
HTC je po meni na dobrom putu, imaju sanse da preteknu Samsung i za to navijam ali trenutno nisu uspeli jbg.
Xepoj87 napisao:Cinjenica je da sta god ti da kupis i da ti se svidi,to postaje 3 klase bolje nego sto zaista jeste,a sve ostalo se ismeva,da bi to tvoje dobilo vecu vrednost...
A gde sam ismevao HTC?
Jeste, rekao sam da je kamera ultra shit ali namerno jer su od tog ultra pixela napravili takav marketing da bi neko ko je neupucen pomislio da kupuje DSLR a nije tako.
Isto cu reci i za Samsungov Exynos 5 chipset za koji su pricali da bruka stedi bateriju (ma ne trosi je uopste) a onda u svoj flagship ugradili konkurentski chipset koji se i pokazao bolje od njihovog "cuda".
NexT napisao:Kako izabrati tablet?
Win8 ili Android?
Bluetooth tastatura ili Transformer?
Zavisi za cega ti treba ;)
Ja bih izmedju ova dva za tablet pre izabrao W8 koji je u transformer pakovanju najpriblizniji desktopu :)
Recimo ovako nesto...

Slika

Taj je oko 400e.
Poslednja izmena od Floyd u 05 Jun 2013, 18:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Imam ja varijantu za HTC One S. Super stvarcica. Mnogo vise mi se svidja od bilo kog univerzalnog.

http://www.youtube.com/watch?v=2e9Mo88SwQ4
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

@Floyd
Tako se ti predstavljas svojim postovima koji su preterani,a na kraju izjava da si ocekivao vise od HTC-a,to jest da bude bolji je kap koja je prelila casu...
Ismevas HTC kad god stignes,u skorije vreme je to bilo za 5.9" telefon,pa se pitas koliki ce tek on da bude,kada im je 4.7" telefon veci os Samsungovog 5"...
A cenim da i ti kapiras da je to zbog 2 stereo zvucnika koje samsung nema,ali eto,zasto bi to rekao,kada mozes da isprozivas Htc...
Isto kao sto si se sprdao sa AMG-om da ne znaju da naprave dizel i zato su rekli da ne planiraju da stavljaju dizele i time takvu dobru odluku preneo kao da je losa...
A onda kada ti ja repliku lupim sa tim da M nema pravi sportski auto,onda je to, sacuvao te Bog strasno i to je taboo tema koja ne sme da se pominje,jer se onda taj koji je pomenuo,ismeva...
A poenta je da mene bole uvo za to,nego ti imas potrebu da "spustas" sve sto je konkurent neceg sto ti volis,a da to velicas...
Da li vidis ti to ili ne,ne zanima me,ja sam sa bespoentnom raspravom zavrsio i voleo bih da nastavim sa temom o mobilnim telefonima...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

HKS napisao:I kakva je sad ta UltraPixel kamera na One-u, da li radi ili je to samo fancy naziv? Tacnije, zanima me kakva je u odnosu na ''obicnu'' od npr. 5mpx?

Pa kaze u sustini da kamera kao takva ima vecu propusnu moc svetla do senzora i tako se kao sto rekose kamera bolje pokaze u tamnijim prostorima i nocu.

evo objasnjenja
http://www.youtube.com/watch?v=ul3lgaU_lbY
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

@Heroj

Problem i jeste u tome sto ti moje postove citas selektivno a kap ti prelije casu samo u delu koji se tebe dotice...ne licno nego tvoje omiljene (ili buduce omiljene) brendove.
Tvrdis da sam Samsung fanatik i ako ga kritikujem najvise od svih...pre svega njihov odnos prema klijentima i "apple-ovski" marketing.
Isto si me napusavao kad sam preneo utiske probe Xperia-e Z da bi posle par meseci i sam (jos ostrije) potvrdio ono o cemu sam ja pisao.

Ta sala, kada sam napisao da Merc ne zna da napravi dizel dostojan AMG znacke (a ne zna...druga je stvar sto je nepotreban) ti je toliko prelila casu da si bar 10 puta u razlicitim temama napisao "da je BMW najbolji samo zato sto sam ga kupio"...a to je tako ruzno i klinacki...kad ti kazem da mi smeta, ti kazes da te boli k.

Znaci, tebe je povredila moja sala na racun Merca (nije ti familija?) toliko da me par meseci peglas zbog toga i ti nisi fanatik a ja koji sam i zaboravio tvoje "pohvale" na racun BMW dizajna, jesam :think:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

One vs S4

Danas sam opet kratko i ne puno detaljno zagledao oba. Neka S4 čak tehnički superiorniji, mada jaaako diskutabilno:nemampojma: ne mogu da se pomirim da flagship telefon koji košta 700+e izgleda ko plastikaner replika kupljena za 700 dindži kod kineza u Bloku 70. Radije bih posedovao One, pa nek se i gule slova.

My 2 cents.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

@m.m pa u pravu si sto se tice slova, sta ima veze sto se ogule beats audio, kao da mi i treba nji'ova "itiketa" :D . Ali taj osecaj metala u ruci, kao kod nekih telefona koje sam ranije imao prilike da probam je po mom misljenju bolji. Jedino kao sto sam rekao, mozda je gromo-prizivan i kada je zimi hladno verujem da ce biti veselo drzati ga golom sakom.
Slika
Odgovori