Ja ne razumem ni cemu laganje po vestima kao nafta nikada jeftinija a gorivo pojeftinilo mizerno, 2, 3 din to NIJE TACNO, evo na Nisu kod mene Ebmb niza cena za vise od 10 din u poslednja 2 meseca, MOL prati. Tacnije, 12 din najmanje.
EDIT: Evo sad sam gledao na netu, sa više različitih izvora. Cena se kreće od 4-4.30HRK u proseku, što mu dođe oko 0,51-0,55 evra po kursu 7.7, što prevedeno u RSD iznosi oko 61-66RSD što jeste povoljnije dosta, ali nije upola kao što piše u tekstu.
Inače, nekadašnja MBG pumpa na novosadskom kod raskrsnice Zemun-Altina je od skoro Knez Petrol. Vidim juče da je sređuju, mislim da je već u funkciji. Cena je 88.90 ako se ne varam. Inače, najjeftinije je u Batajnici, tamo je pre neki dan TNG bio čak 86.90, dok je na NIS-u u Zemun Polju 89.90 ili 90.90, kako kad. Još je ovo mala NIS pumpa dosta povoljnija u odnosu na Zmaj, tako da tamo više ne točim. Ići ću u Batajnicu sledeće nedelje pa ću da sunem tamo.
Bosna - 90 njihovih centi u Bijeljini prema poslednjoj informaciji, što mu dođe oko 0.46 EUR iliti 55,2 din, pa vi vidite. Dođe mi da se odselim odavde...