Šta vas ometa na putu i van njega ?
Re: Šta vas ometa na putu i van njega ?
Pa ne treba tako.
TT
TT
Da dodam i to da me nervira, kada idem u susret koloni, a tamo se nadje neki strucanjak, da strci iz kolone metar, i izbacuje glavu, da bas on to vidi, sta se desava ispred i kada bi mogao obici 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Šta vas ometa na putu i van njega ?
ajd, kako ces drugacije?Heinz napisao:Pa ne treba tako.
TT
Da skreces dijagonalno sto je tek za zatvor?
Uostalom, vec rekoh da ne moze niko da ti se pojavi iz suprotnog smera jer je tu polukruzno zabranjeno.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Valjda je isti zakon za sva skretanja.
Ja skrećem levo u Jove Ilića levom stranom, a ljudi staju i desno od mene i isto skreću u Jove Ilića.
TT
Ja skrećem levo u Jove Ilića levom stranom, a ljudi staju i desno od mene i isto skreću u Jove Ilića.
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I ja skrećem levom stranom, relativno često sam u tom kraju i tuda idem uvek.
Posetite www.garaza.rs !
Onda nažalost mora da se drži desno. Ne može se uletati u suprotan smer vozilima koja eventualno ulaze u tu ulicu. U slučaju kada bi bila jednosmerna, onda bi bilo isto kao i polukružno skretanje oko ostrva - vozila iz oba smera bi trebalo da drže levu i mimoilaze se svojim desnim stranama.Heinz napisao:Ulica je dvosmerna. Lepenička je u pitanju.
Zapravo, u ovom slučaju treba držati levu stranu, ali tek kada se izađe iz bočne, dvosmerne ulice iz koje je slikano. Znači, ulazi se u levu traku Bulevara oslobođenja.
Ђенерал Јанковић
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa i ti koji ulaze bi držali levu stranu.
edit: Nema veze da li je jednosmerna ili ne, i da nema ulaka u tu ulicu opet imš vozila koja bi radila polukružno, tako da se opet mogućnost "sudara" svede na isto
edit: Nema veze da li je jednosmerna ili ne, i da nema ulaka u tu ulicu opet imš vozila koja bi radila polukružno, tako da se opet mogućnost "sudara" svede na isto
Pa nije isto, tada bi svako mogao da drži levu stranu i mimoiđe se.
U svakom slučaju konfliktna i konfuzna situacija. Kombinacija ulice sa razdvojenim trakama koja ima ostrvo za polukružno okretanje + bočna dvosmerna ulica baš na tom mestu. Trebalo bi da saobraćajni inženjer smisli šta je optimalno, pa da se iscrtaju linije.
U svakom slučaju konfliktna i konfuzna situacija. Kombinacija ulice sa razdvojenim trakama koja ima ostrvo za polukružno okretanje + bočna dvosmerna ulica baš na tom mestu. Trebalo bi da saobraćajni inženjer smisli šta je optimalno, pa da se iscrtaju linije.
Ђенерал Јанковић
Zašto sad izmišljati nešto kad je već zakonom definisano skretanje ulevo?
Ja sam bio ubeđen da treba desnom stranom kroz prolaz između, dok nisam video da u zakonu toga nema.
I da li neko može da proveri onaj žuto-crni znak čemu sve služi i zašto ga nema svuda na ostrvima?
TT
Ja sam bio ubeđen da treba desnom stranom kroz prolaz između, dok nisam video da u zakonu toga nema.
I da li neko može da proveri onaj žuto-crni znak čemu sve služi i zašto ga nema svuda na ostrvima?
TT
Ovde iza je veliko drvo,pa verovatno zato,jer je velika opasnost,pa da ti pokaze da je tu prepreka 
Inace,znaka nema nigde,nista o istom ne mogu da nadjem

Inace,znaka nema nigde,nista o istom ne mogu da nadjem

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Evo jednog dogadjaja od veceras. Bili mi kod drugara u Smederevu i on zivi u slepoj ulici, sa leve strane su obelezena parking mesta. Sva su bila zauzeta i jedino je jedno mesto bilo slobodno na kraju. Ja lepo stanem tu i parkiram i odemo kod njega do stana. Posle 5-6 sati krenemo mi kuci, kad ono neki Seat parkirao tik iza mene i blokirao me skroz, nema sanse da se isparkiram. Odem ja po drugara i on pozove saobracajnu policiju i objasni da sam ja propisno parkiran, a da me je on blokirao. Damo im broj tablica od tog Seata i oni kazu da ce da kontaktiraju vlasnika i da mu kazu sta se desava i da izadje da se pomeri, ako ga ne nadju, doci ce patrola pa ce ga pomeriti (verovatno paukom ili sta vec). Na srecu, nasli su vlasnika auta tako da smo na kraju uspeli da se isparkiramo. 

Poslednja izmena od H4wkeye u 05 Apr 2014, 23:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Ta jednosmerna slepa ulica, mora da na svom kraju ima crnu rupu 

Kako to mislis jednosmerna slepa ulica? Kako se izlazi iz nje? Zato te je i blokirao, ionako ne smes nazad 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nisam se lepo izrazio
. Ispravio sam post sad. Ulica je SLEPA ali nije JEDNOSMERNA. Moja greska. A izlazis iz nje tako sto ides u rikverc jedno stotinak metara
Veoma glupa ulica. Evo nacrtao sam nabrzaka, krs je crtez ali moze da se vidi. Moj auto je crvena strelica. Plava je propisno parkiran auto iza mene, a zuto je taj auto koji me je blokirao. Crni kruzici su oni kao stubovi tako da nemozes da ides napred, jer je tu pesacka zona i sve je ogradjeno. A ulica ima dovoljno mesta samo za jedan auto da se krece. Znaci mimoilazenje je nemoguce.

Isto takva je ulica gde smo mi trebali da se preselimo,Safarikova u Beogradu. U rikverc i udri... Bas jebeno,a jedna od najboljih lokacija u Beogradu,sigurno.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.