Suzuki SX4 - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od trojanac »

Ajde, bez dobacivanja u zadnjim redovima. :palica:

Vratite se na temu.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Linebacker#58
Reactions:
Pridružio se: 22 Maj 2013, 23:07
Garaža: Suzuki SX4 1.6 2WD, Fiat Punto 55s

Post od Linebacker#58 »

Oвај сузуки подиже више прашине него било који други.. боље да су га назвали Прашинар илити Дастер, иако је то име већ заузето :) Узгред, ја још увек уживам у вожњи, нема симптома незадовољства било чиме :) Ситнице попут ландарања полуотворених прозора при већим брзинама ваљда занемарујем јер сам још увек под утиском новог, јачег и модернијег аутомобила него оног кога сам до пре неки дан возио :)
Svorci
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V

Post od Svorci »

Hajde neka neko snimi kako to landarju ti prozori i na kojim brzinama i pošalje link od videa, pliz. Nikako mi nije jasno, niti mogu da zamislim na Suzukiju. To nema ni na Yugu.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Baš tako Svorci, na Yugu obično nema podizača stakla ali da landara-NIKAD!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Sloba napisao:Gde si našao da sam razočaran bilo čime na Suzukiju i da li iko drugi to može da kaže? Čist blef. Ima par mana na koje se pristaje kod jeftinog auta i to je to, kotrlja se svaki dan, služi svrsi. Sad, što ne tepam kolima, ne slikam ih posle svakog pranja i ne pominjem svako malo kako sam super prošao, to ne znači da sam nezadovoljan. Jedna crknuta plafonska sijalica i sajla za zaključavanje vrata za 50.000 km i 5 godina je za mene samo po sebi odličan rezultat. Dakle, ni n od nezadovoljan nisam, samo sam ravnodušan što nije neobično posle korišćenja neke stvari duži period. Pre 5 godina auto je bio svež, neobičan, fora i ne baš jeftin, a sada je jedan među hiljadama istih na ulici. I sve je to normalno, bar meni...

Da li sam probao kola pre kupovine ne moraš tražiti po drugim forumima pošto imaš u svojoj temi: viewtopic.php?f=2&t=746#p31614

Ako si se naljutio što te prozivam, izvini, nije mi to bila namera. Samo se šalim na račun tvog odnosa prema kolima.
Ocigledno je da nemamo isti odnos prema automobilu i da ga drugacije dozivljavamo. Vozimo isti model ali sa razlicitiom opremom,motorizacijom i pogonom,mozda zato imamo razlicite impresije i zakljucke. Sto ljudi sto cudi. Naravno da SX4 ima mane kao svaki drugi automobil ali su zanemarljive u odnosu na ono sto mi pruza. Svaki put kada mu prilazim na prkingu,on mi izmami osmeh na licu i tako je od prvog dana. Uzivam u opustenoj voznji SX4 i to mi pricinjava zadovoljstvo. Da li nekome smeta ili neodgovara sta pisem,nije moj problem.
Koliko ga slikam,da li smatram da je odlicna kupovina za taj novac i sta pisem o njemu u mojoj temi je moja stvar. Da li sam u pravu potvrdjuje sve veci broj novih vlasnika SX4,kako na ovom forumu,tako i na drugim. Drago mi je kada novi vlasnici potvrde ono sto sam pisao o SX4. Da li i njima treba reci da preteruju i da nisu objektivni ?

Prozivas me skoro svaki put kada se pokrene diskusija o SX4 ali ti to nije namera jer se samo salis na racun mog odnosa prema kolima ?!
Ti kao admin time dajes za pravo drugim clanovima foruma da se sprdaju i zezaju na tu temu.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
RobiNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125

Post od RobiNS »

misha napisao:...sprdaju i zezaju na tu temu.
:plusone:
stvarno je ovde postalo kao na pijaci da ne kažem "farmi" :kuku:
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od Sloba »

misha napisao: Ti kao admin time dajes za pravo drugim clanovima foruma da se sprdaju i zezaju na tu temu.
Slažem se. Samo nemoj onda da bude da je moje ćutanje znak odobravanja kada se dogodi nešto slično.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

Svorci napisao:Hajde neka neko snimi kako to landarju ti prozori i na kojim brzinama i pošalje link od videa, pliz. Nikako mi nije jasno, niti mogu da zamislim na Suzukiju. To nema ni na Yugu.
meni ne landara kad vozim, ali kad se prozor malo spusti, tu negde skoro do pola i kad se gurne rukom on landara tj ima lufta. verovatno će vremenom da počne i da lupka.
pošto sam kupio auto u novembru ja to nisam primetio celu zimu, sve dok nije otoplilo i kad sam počeo da otvaram prozor
izgleda da će uskoro morati šrafciger u prozor :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Svorci
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V

Post od Svorci »

Svašta...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od Sloba »

To se čuje na svakom SX4 i na svakom Swiftu prošle generacije. Kada se prozor spusti za 1/4, možda malo manje, i kada izgubi oslonac gornjeg dela rama, hoće da lupka kada se ide po nedavnom asfaltu. Dovoljno je samo malo podići ili spustiti prozor u odnosu na prvobitni položaj i sve bude ok.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

e baš tako...
ali jeste malo smešno da lupka prozor novog auta
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Sloba napisao:Dovoljno je samo malo podići ili spustiti prozor u odnosu na prvobitni položaj i sve bude ok.
Upravo tako, samo se malo podigne za 1cm. i ne cuje se.
Slika
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ili turi papiric :mrgreen:
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Izolir traka, čačkalica i ćuta je iz raja izašla za te kućne majstorije :kezo:
Korisnikov avatar
Linebacker#58
Reactions:
Pridružio se: 22 Maj 2013, 23:07
Garaža: Suzuki SX4 1.6 2WD, Fiat Punto 55s

Post od Linebacker#58 »

BAJKER napisao:
Sloba napisao:Dovoljno je samo malo podići ili spustiti prozor u odnosu na prvobitni položaj i sve bude ok.
Upravo tako, samo se malo podigne za 1cm. i ne cuje se.
То је тачно. Да ме неко не разуме погрешно, нисам рекао да прозори лете 1 метар тамо вамо, али се ипак види и чује ако се обрати пажња на то, мада само кад је прозор отворен донекле, дакле, чим се рецимо отвори мало више, не чује се и не ландара. То ландарање вероватно долази због тога што су прозори заиста велики а вози се мало брже (по неравним путевима наравно) па се те вибрације и удари ветра преносе на стакло... Мени искрено то ни не смета, нарочито не пуно, јер као што рекосте, довољно је да се мало подигне и ландарање престаје.. У Југу можда не ландарају прозори, али је зато чест случај да ландарају цела врата или још горе, цео аутомобил. :kezo:

Додао бих само још нешто, не бих да филозофирам ал ето... Уживајте у аутомобилу, ма који да је. Јер аутомобил није све у животу. Ако вам очајнички треба удобност, не тражите је у аутомобилу, сместите се са девојком/женом у удобан француски лежај, ако вам треба снага, не тражите је у моторима аутомобила већ у том истом кревету, а ако волите издржљивост, купите добар француски лежај. Аутомобил је за вожњу, нешто друго је за уживање :sreckovic: То наравно не значи да не можете уживати И у аутомобилу (у недостатку фр.лежаја) :)
Poslednja izmena od Linebacker#58 u 10 Jun 2013, 18:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori