Vratite se na temu.
Ocigledno je da nemamo isti odnos prema automobilu i da ga drugacije dozivljavamo. Vozimo isti model ali sa razlicitiom opremom,motorizacijom i pogonom,mozda zato imamo razlicite impresije i zakljucke. Sto ljudi sto cudi. Naravno da SX4 ima mane kao svaki drugi automobil ali su zanemarljive u odnosu na ono sto mi pruza. Svaki put kada mu prilazim na prkingu,on mi izmami osmeh na licu i tako je od prvog dana. Uzivam u opustenoj voznji SX4 i to mi pricinjava zadovoljstvo. Da li nekome smeta ili neodgovara sta pisem,nije moj problem.Sloba napisao:Gde si našao da sam razočaran bilo čime na Suzukiju i da li iko drugi to može da kaže? Čist blef. Ima par mana na koje se pristaje kod jeftinog auta i to je to, kotrlja se svaki dan, služi svrsi. Sad, što ne tepam kolima, ne slikam ih posle svakog pranja i ne pominjem svako malo kako sam super prošao, to ne znači da sam nezadovoljan. Jedna crknuta plafonska sijalica i sajla za zaključavanje vrata za 50.000 km i 5 godina je za mene samo po sebi odličan rezultat. Dakle, ni n od nezadovoljan nisam, samo sam ravnodušan što nije neobično posle korišćenja neke stvari duži period. Pre 5 godina auto je bio svež, neobičan, fora i ne baš jeftin, a sada je jedan među hiljadama istih na ulici. I sve je to normalno, bar meni...
Da li sam probao kola pre kupovine ne moraš tražiti po drugim forumima pošto imaš u svojoj temi: viewtopic.php?f=2&t=746#p31614
Ako si se naljutio što te prozivam, izvini, nije mi to bila namera. Samo se šalim na račun tvog odnosa prema kolima.
misha napisao:...sprdaju i zezaju na tu temu.
Slažem se. Samo nemoj onda da bude da je moje ćutanje znak odobravanja kada se dogodi nešto slično.misha napisao: Ti kao admin time dajes za pravo drugim clanovima foruma da se sprdaju i zezaju na tu temu.
meni ne landara kad vozim, ali kad se prozor malo spusti, tu negde skoro do pola i kad se gurne rukom on landara tj ima lufta. verovatno će vremenom da počne i da lupka.Svorci napisao:Hajde neka neko snimi kako to landarju ti prozori i na kojim brzinama i pošalje link od videa, pliz. Nikako mi nije jasno, niti mogu da zamislim na Suzukiju. To nema ni na Yugu.
Upravo tako, samo se malo podigne za 1cm. i ne cuje se.Sloba napisao:Dovoljno je samo malo podići ili spustiti prozor u odnosu na prvobitni položaj i sve bude ok.
То је тачно. Да ме неко не разуме погрешно, нисам рекао да прозори лете 1 метар тамо вамо, али се ипак види и чује ако се обрати пажња на то, мада само кад је прозор отворен донекле, дакле, чим се рецимо отвори мало више, не чује се и не ландара. То ландарање вероватно долази због тога што су прозори заиста велики а вози се мало брже (по неравним путевима наравно) па се те вибрације и удари ветра преносе на стакло... Мени искрено то ни не смета, нарочито не пуно, јер као што рекосте, довољно је да се мало подигне и ландарање престаје.. У Југу можда не ландарају прозори, али је зато чест случај да ландарају цела врата или још горе, цео аутомобил.BAJKER napisao:Upravo tako, samo se malo podigne za 1cm. i ne cuje se.Sloba napisao:Dovoljno je samo malo podići ili spustiti prozor u odnosu na prvobitni položaj i sve bude ok.