Kupio danas u Lidlu, dve i po crvene, dobro deluje, valjda će poslužiti da malo obrusim i očistim od rđe i stare ispucale farbe kapiju i par metalnih ograda na terasama i stepeništima. Cenim da je zgodnija za tu rabotu od klasične brusilice.
sa ovim dodatkom neces nista da uradis ako nema drugih u kompletu moraces da dokupis mada nema ona tu jacinu brusilice ovo je vise za neke sitnije i preciznije stvari, ovo moze ako oces da siris i poliras kanale u glavi ili usisnoj i izduvnoj grani na puntu
Dokupiću još nastavaka, naravno. Imam i klasičnu brusilicu ali sa njom ne mogu recimo da obrusim one ukrase u kapiji odnosno zavučem brusnu ploču svuda. Što ne mogu da dohvatim sa klasičnom - to ću sa ovom. Inače snage je 500W.
pa dobro moze za tako neke stvari mada realno nema neku siroku primenu, imao sam ja slicnu samo je bila manja i slabija, ova deluje da nije slaba mada i ona moja bila oko 300w ako se ne varam ali nije nesto posebno, ja sam je svojevremeno koristio tako za neke obrade i ciscenje delova motora sa malim cetkama, lepezastim smirglama i sl.
Kakva su vam iskustva sa FORCE alatima,
Prave se na Tajwanu, i deklarisu se kao profesionalni alat.
Ja poneston kupim od njih, gedore, inbus i torx bitove za 10 gedoru, i kratke i dugacke i dobro su se pokazali po meni, ne krnje se i ne uvijaju, uspeo sam jedan kratak inbus 7 za gedoru da polomim al sam zapeo polugom od metra jer je sraf isao kroz aluminijum, pa je vremenom od korozije zavario, ja sam prilicno zadovalljan kvalitetom.
Dobar dan.
Treba mi pomoć. Gde može da se nađe Alat za čupanje dizni za Fiat? Da nije previše skup, ali da se ne pokvari za nedelju dana. Tražio na buvljaku nisam našao.
Ja sam u NS nasao u Woby House zanimljiv alat. Trebao mi torex pa nasao zanimljiv komplet za sitne pare. Duke ako ti treba za pozajmiti da ne kupuje i ako ti radi posao javi