Day Walker napisao:Urose tebe ce VW zaposliti kao advokata..
I nemoj mi te get real fore, nego reci lepo po SRPSKI brate
Ti mi navodis podatke za sva ukupno trzista,zasto ne nadjes posebno nemacko, francusko, britansko trziste.. posto su ostala daleko manja... pa ces videti da je Golf br.1 jer ima najvise primeraka prodatih u nemackoj, sto je naravno i normalno.. Svaba nece kupiti Fr prozivod sigurno..
Promena imena? Kakve sad to veze ima?
I smatram da mnogo dizes VW u nebesa pored ostalih... Opel, PUG, Reno takodje su izgradili reputaciju, a neki mnogo ranije nego tvoj VW.. To sto si zaslepljen amblemom i bogvskim Golfovom, znam da ti nece promeniti da mislis drukcije..
EDIT: Evo UK trzista..
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... nd-losers/
Srpski u kom je svaka peta reč turcizam, germanizam, ili anglicizam, ko u većini jezika uostalom, razumeli smo se, to je bitno. Isto da sam napisao budi realan, jer je realan isto srpska reč ko što je i automobil, motor, kompjuter, antena, felna, šoferšajbna itd. Tih 20k razlike u korist Opela u UK neće nigde napraviti razliku jer verujem da VW toliko proda u jednom većem gradu u D a Vauxhall ima tradicionalne kupce u UK ko i VW u Nemačkoj, oni misle da je to njihova marka. Kad bi nalepili Opel mnogo bi manju prodaju imali. Aj onda da gledamo koliko Opela ima u Riselshajmu a koliko VW-ova u Volfsburgu, možemo tako da ga cepkamo do u nedogled. Promena imena znači ima veze jer su hteli ljudima da daju nešto u novom pakovanju jer sadržaj starog pakovanja očigledno nije davao dobre prodajne rezultate.
Nisam ja ničim zaslepljen, ako je neko zaslepljen to si ti Opelom pre svih. Opel odavno nije Opel nego GM, ko što i Škoda veze nema s onim što je bila nekad. Oba su samo brendovi.
Ne sporim ja reputaciju drugih marki, ali opet, kad je reč o reputaciji VW opet dominira. Ne sporim ni ozbiljnost konkurenata, ali ima to nešto što pravi razliku u odabiru.
Floyd, baš to, racionalna kupovina i najmanji zajednički sadržalac(citiram Rakhila) automobila je Golf.