Parking servis

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Re: Parking servis - lopuže

Post od ivancho »

Ja imam praksu, kada znam koliko cu se zadrzati da za toliko i uplatim. U pomenutoj situaciji to nisam znao.... No danas cu ici do centrale , posto telefonom ne moze, da se pojasnim sa njima :D
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Danas mi pauk digne auto, parkirao se u Antifašističke borbe(ulica paralelna sa Mihajla Pupina, malo pre McDonaldsa). Pošto je tu uvek gužva na kvadrat a ja žurio na posao - stanem pored onog podzemnog kontejnera. Po prijavi policije došao pauk i uprtio mi makinu :o

Interesuje me sledeće: da li neko ima iskustva sa onom varijantom plaćanja muriji po 500 kinti u određenim razmacima. 4500 mi je uzeo pauk i to sam morao odmah da platim da bih preuzeo auto, kazna za parkiranje je još 5000 i to treba da regulišem uplatnicom. Čuo sam za onu foru da uplatiš 500din, pa ako te cimnu posle par meseci - opet 500, itd... Jel neko probao takvu varijantu, kako to funkcioniše?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Fasovao sam malopre jednu. Uredno platio parking u zutoj zoni u 19:47, stigla poruka da istice u 20:47, dopunio jos sat u 20:45. Dolazim kod kola vidim u 20:33 napisana kazna.
U telefonu nemam slovo dj, pa zato ga pisem bas tako Dj, i tako sam uvek pisao i nije bilo problema. Sta da radim sad?

TT post.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Da im se naje*es nane.

http://www.parking-servis.co.rs/cir/
kontakti na dnu strane, ali ces morati pisanim putem ili uzivo.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

zoveš odmah i predočiš problem.
ugred, nije to kazna već doplatna karta za ceo dan :kezo:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

+1

@Uroš
Dva puta sam imao problem sa PS i ostavljali su mi doplatne karte. Zvao sam odmah i promptno rešavao problem. Imaju evidenciju sa kog broja su slane poruke i šta piše. U principu takve stvari bi trebali da ti reše odmah.
Širim haos!
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

ovo sam mozda vec pisao,ali teoretski ako ja (imam tablicu BG0XXĆČ) stanem npr u zutu zonu i posaljem sa jednog broja poruku sa tablicom BG0XXCC,oni ce to prihvatiti jer valjda postoji pravilo da moraju da prihvatae i slova bez kvacica. A zatim kad mi isteknu 2 sata,posaljem sa svog broja poruku sa tablicom BG0XXĆČ,oni nikako nece moci da mi naplate kaznu jer sam pravilno platio zonu. A ukoliko prave probleme imam dokaz u telefonu... Jedino ako bi dokazali da sam vec 2 sata bio na istom mestu,ali oni ne nose fotoaparate a nesto ne verujem da ce juriti sa sigurnosnih kamera :mrgreen:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Uroš S. napisao:Fasovao sam malopre jednu. Uredno platio parking u zutoj zoni u 19:47, stigla poruka da istice u 20:47, dopunio jos sat u 20:45. Dolazim kod kola vidim u 20:33 napisana kazna.
U telefonu nemam slovo dj, pa zato ga pisem bas tako Dj, i tako sam uvek pisao i nije bilo problema. Sta da radim sad?

TT post.
Imas na njihovom sajtu kontakt, napisi im mail sa brojem doplatne I onim brojem iz povratne poruke, ne moras da ides tamo

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Hvala ljudi, poslacu mail dana spa javljam sta se dogadja.

TT post.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Off topic
Nedavno sam čuo priču vezano za pauka u Nemačkoj. I priča kaže da su podigli auto jednom advokatu i odneli ga na parking. Čovek prijavio policiji da mu je vozilo ukradeno. Zatim došlo do suđenja i uspeo je da istera da su mu bespravno otuđili vozilo i da po pravilu smeju vozilo da uklone samo ako smeta i to da ga premeste na drugu lokaciju a nikako da ga nose na neki svoj parking naročito ne smeju da mu brane da ga uzme dok ne plati kaznu jer je to otuđenje. Od tada, navodno, više pauk ne odnosi već stavljaju kanđe na točak ili nalepnice. Ne znam da li je to baš tako ali deluje jako interesantno.
ps. kod nas je bio primer da su čoveku dve godine držali auto na parkingu koji je u međuvremenu i pokraden skidanjem delova, prilog bio na tv.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kako lisicama regulisu nepropisno parkiranje?
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Lisice su tek neustavne jer ograničavaju pravo na upotrebu lične svojine.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Samo sto svojina podleze ogranicenjima,ne moze se to tako gledati... Po meni bi pauk trebalo da nosi samo kada auto smeta negde
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

To i jeste namena pauka u normalnom svetu, da te skloni ako smetas. Za sve ostalo u uredjenoj drzavi je dosta kazna na brisacu i fotografije kao dokaz, preciznije: parkiraj gde god ti volja, ali ce cena parkinga da varira :mrgreen:
A ovo za otudjenje vozila paukom se desilo i kod nas, na Adi, kad je tip dosao sa rezervnim kljucevima od auta i parkirao na rampu. Da me nedajboze odnese pauk i da imam vremena da se zajebavam, opstruisao bi ih dok ne polude
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne razumem, šta je bilo to na Adi?
Odgovori