Isto mesto gde se i Xepoj upeco... samo je kolega vozio malo preko 70...
Cp6uH napisao:![]()
sta me je otkrilo
Uvek može da nabedi na nekog iz firme da je vozio.cozmo napisao:Stiglo kolegi (sluzbeni auto)... isto iz aprila... pa vi vidite![]()
Malo preko 70 il malo ispod 100, kazna mu dodje manje vise ista.cozmo napisao:Stiglo kolegi (sluzbeni auto)... isto iz aprila... pa vi vidite![]()
To je na sudiji...djiuliju napisao:Malo preko 70 il malo ispod 100, kazna mu dodje manje vise ista.cozmo napisao:Stiglo kolegi (sluzbeni auto)... isto iz aprila... pa vi vidite![]()
Meni se čini da je Heroj snimljen od Brankovog mosta ka Zemunu, na raskrsnici Bulevar Nikole Tesle - Ušće.Bax napisao:Ja kolko vidim svi su snimljeni na pravcu iz Zemuna?
I meni se čini. Inače potpuno slučajno sam imao upaljen Navigon kada sam tuda prolazio prošle nedelje. Auuu kad je počeo da pišti, a ja se odmah setio DuleXa. Počeo je da pišti za kameru još odmah posle hotela Jugoslavija. Nisam znao da ih ima i tu.Bax napisao:Ja kolko vidim svi su snimljeni na pravcu iz Zemuna?
To onda kada je Deda Mraz bio na tajnom zadatku?methane.master napisao:Inače potpuno slučajno sam imao upaljen Navigon kada sam tuda prolazio prošle nedelje.
Kamera je već odavno postavljena kod Juge, raskrsnica Nikole Tesle - Trešnjinog cveta. Mislim da snima samo ka Ušću.methane.master napisao:I meni se čini. Inače potpuno slučajno sam imao upaljen Navigon kada sam tuda prolazio prošle nedelje. Auuu kad je počeo da pišti, a ja se odmah setio DuleXa. Počeo je da pišti za kameru još odmah posle hotela Jugoslavija. Nisam znao da ih ima i tu.Bax napisao:Ja kolko vidim svi su snimljeni na pravcu iz Zemuna?