Zavisi koje godište je auto i o kojoj nav se uopšte tačno radi. Za generaciju moje škode se doplaćivalo 160EUR, sad je valjda 250, može i dalje da se ubaci. To ne ističe, ili ga ima ili nema, connect je drugo.
Mada, sad može i besplatno, postoje otključani firmware, ko hoće da se petlja sa time.
Kada pritisnem opciju APP, pise mi da nije aktivirana opcija car play i da se javim servisu.
Posto je u garanciji do 2028, pa rekoh da vidim dal' neko zna koliko bi to kostalo da se aktivira.
we connect sam aktivraio i imam besplatno do sledece godine
Kaže internet da je 360e kad ideš zvanično a kod otključavača je 50-100.
Al svakako bi mogao sam da se registruješ na taj vwov store ili taj app connect i da vidiš kolko ti traže jer to bi trebalo da može sve da se aktivira onlajn preko vazduha.
zdushan napisao:Da se nadovezem na temu gde smo trolovali čoveku garažu,
Uzeo sam Motorolu MA1 adapter. Posle malo inicijalnog kašljucanja (prikaci se otkaci se xy puta, a i piše da ce potrajati malo prvo povezivanje) sve je proradilo kako bog zapoveda, I nema razlike u W radu I kablu.
@carov2
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Posle nepunih 9 meseci, adapter umro. Poveze se, otkači se i tako u nedogled...
Nakon malo surfovanja video sam da je cest problem, doduse posle par godina obično..
Srecom, ima fix! Otvori se, rasklopi do same ploče, i u rernu na 200c 6 minuta.
Reballing
Tako sam popravio ps3 imao yellow light of death.
Uzmem od komšinice vatrostalnu posudu koja je bila dovoljno velika da stane ploča. Kad na kraju puče posuda. Rekoh komšinici nije baš vatrostalna