Pеšaci
Re: Pеšaci
Aha...
Vezano za to,svakako pomazu.
Ja ovde imam dosta pesaka,pa mi stalno piste,sto me je spaslo dosta grebanja gepeka,i dosta verovatno,neprijatnih situacija.
Vezano za to,svakako pomazu.
Ja ovde imam dosta pesaka,pa mi stalno piste,sto me je spaslo dosta grebanja gepeka,i dosta verovatno,neprijatnih situacija.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Itekako promene frekvenciju u momentu kad se ubaci pešak ili neka životinjka. Ne bi imao dilemu da nešto nije kako treba i pre nego što bi pomislio da se nešto dešava već bi instiktivno zaustavio auto.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Bratanicu, dok je stajala na trotoaru okrenuta leđima, udario neki lik retrovizorom i polomio joj ruku.
Ostali pešaci kažu da je žurio da prođe semafor.
Ostali pešaci kažu da je žurio da prođe semafor.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Produžio, nije stao?
I to mi nije jasno, kako je dohvatio ako je bila na trotoaru? Ja uvek ludim kad vidim da neko stoji na samoj ivici, ali deca to rade obavezno.
I to mi nije jasno, kako je dohvatio ako je bila na trotoaru? Ja uvek ludim kad vidim da neko stoji na samoj ivici, ali deca to rade obavezno.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.
Brzine idu u H-a !!!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Znam za slucaj gde je zena tako poginula na Avalskom putu kada je udario retrovizorom nisam siguran, da li kamion ili autobus.
Ovaj klip moze i ovde
http://www.youtube.com/watch?v=Y7n3X2h_N3k
Ovaj klip moze i ovde
http://www.youtube.com/watch?v=Y7n3X2h_N3k
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Verovali ili ne, mene je munuo 2x u razmaku od 2 dana na istom mestu (stanica kod Karađorđevog parka). Ima više narodnih poslovica/izreka na tu temu.Day Walker napisao:Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Treća , sreća 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Naravno da nije stao, mada su ostali koji su bili na prelazu čuli popriličan udarac, kao da je i retrovizor pukao pored kosti iznad ručnog zgloba.trojanac napisao:Produžio, nije stao?
Sve se desilo u samom centru grada, gužva, zato su i stajali uz samu ivicu trotoara, ona ga nije primetila jer je pričala sa prijateljima i bila okrenuta leđima, sigurni su da su stajali na trotoaru jer u čekali da još neka kola projure koja nisu imala nameru da se zaustave iako je kolona pešaka stajala i čekala da pređe.
Svi su dodavali gas da prođu.
Dogodilo se na badnje veče.
Ja sam video kod Doma omladine trolu kako nokautira čoveka sa retrovizorom. Nimalo prijatna scena!Day Walker napisao:Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Jaooo, ovo sam zaboravioooo...methane.master napisao: Verovali ili ne, mene je munuo 2x u razmaku od 2 dana na istom mestu (stanica kod Karađorđevog parka). Ima više narodnih poslovica/izreka na tu temu.

Nakon toga si poceo da se ponasas cudno ili je ipak pocelo pre toga?

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Stajanje na ivici trotoara ili još gore, stajanje na ulici ispred trotoara dok automobili prolaze, što puno pešaka čini, apsolutno nije pametno. Na žalost, mnogo ljudi to radi i nije mi jasan poriv za to. Često ljudi, ako znaju semafor u svom kraju, gde je recimo skretanje za levo crveno, a pravo zeleno (za automobile), prošetaju na svoje pešačko crveno do polovine ulice i tu čekaju da im se upali zeleno.
Primer je skretanje iz JG u Nehruovu, obratite pažnju na ljude koji stoje na sred ulice i čekaju da im se otvori semafor...
Ne razumem šta im znači tih par koraka? Da li je moguće da su ljudi toliko nesvesni opasnosti?
Primer je skretanje iz JG u Nehruovu, obratite pažnju na ljude koji stoje na sred ulice i čekaju da im se otvori semafor...
Ne razumem šta im znači tih par koraka? Da li je moguće da su ljudi toliko nesvesni opasnosti?
Ja volim i kad pešak kad naiđe na neku prepreku na trotoaru samo siđe sa njega par koraka i zakorači na kolovoz pritom ne pogledajući da li možda ide automobil.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ili kad zauzmu pol poziciju na ivici pa se jos klate da imaju sto bolji start 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne mogu ni da zamislim situacijumethane.master napisao:Verovali ili ne, mene je munuo 2x u razmaku od 2 dana na istom mestu (stanica kod Karađorđevog parka). Ima više narodnih poslovica/izreka na tu temu.Day Walker napisao:Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.
Sent using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zajebani su retrovizori autobusa...
Na stranu čija je krivica zakonski, pešak je po meni kriv prema samom sebi jer na pazi, nikad se ne jaše ivica tako blizu...
Na stranu čija je krivica zakonski, pešak je po meni kriv prema samom sebi jer na pazi, nikad se ne jaše ivica tako blizu...