Pеšaci

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Pеšaci

Post od Xepoj87 »

Aha...
Vezano za to,svakako pomazu.
Ja ovde imam dosta pesaka,pa mi stalno piste,sto me je spaslo dosta grebanja gepeka,i dosta verovatno,neprijatnih situacija.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Itekako promene frekvenciju u momentu kad se ubaci pešak ili neka životinjka. Ne bi imao dilemu da nešto nije kako treba i pre nego što bi pomislio da se nešto dešava već bi instiktivno zaustavio auto.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Bratanicu, dok je stajala na trotoaru okrenuta leđima, udario neki lik retrovizorom i polomio joj ruku.
Ostali pešaci kažu da je žurio da prođe semafor.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Produžio, nije stao?
I to mi nije jasno, kako je dohvatio ako je bila na trotoaru? Ja uvek ludim kad vidim da neko stoji na samoj ivici, ali deca to rade obavezno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Znam za slucaj gde je zena tako poginula na Avalskom putu kada je udario retrovizorom nisam siguran, da li kamion ili autobus.

Ovaj klip moze i ovde

http://www.youtube.com/watch?v=Y7n3X2h_N3k
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Day Walker napisao:Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.
Verovali ili ne, mene je munuo 2x u razmaku od 2 dana na istom mestu (stanica kod Karađorđevog parka). Ima više narodnih poslovica/izreka na tu temu. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Neskica
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi

Post od Neskica »

Treća , sreća :loool:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

trojanac napisao:Produžio, nije stao?
I to mi nije jasno, kako je dohvatio ako je bila na trotoaru? Ja uvek ludim kad vidim da neko stoji na samoj ivici, ali deca to rade obavezno.
Naravno da nije stao, mada su ostali koji su bili na prelazu čuli popriličan udarac, kao da je i retrovizor pukao pored kosti iznad ručnog zgloba.
Sve se desilo u samom centru grada, gužva, zato su i stajali uz samu ivicu trotoara, ona ga nije primetila jer je pričala sa prijateljima i bila okrenuta leđima, sigurni su da su stajali na trotoaru jer u čekali da još neka kola projure koja nisu imala nameru da se zaustave iako je kolona pešaka stajala i čekala da pređe.
Svi su dodavali gas da prođu.
Dogodilo se na badnje veče.

Day Walker napisao:Mog ortaka na stanici zviznuo retrovizor od busa... Dobro isao je polako i bila je komicna scena jer je on visok 2 i nesto ali je mogao ozbiljno da ga povredi.
Ja sam video kod Doma omladine trolu kako nokautira čoveka sa retrovizorom. Nimalo prijatna scena!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

methane.master napisao: Verovali ili ne, mene je munuo 2x u razmaku od 2 dana na istom mestu (stanica kod Karađorđevog parka). Ima više narodnih poslovica/izreka na tu temu. :kezo:
Jaooo, ovo sam zaboravioooo... :D Kad je to bilo? Ima 2-3 god sigurno!
Nakon toga si poceo da se ponasas cudno ili je ipak pocelo pre toga? :kezo:

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Stajanje na ivici trotoara ili još gore, stajanje na ulici ispred trotoara dok automobili prolaze, što puno pešaka čini, apsolutno nije pametno. Na žalost, mnogo ljudi to radi i nije mi jasan poriv za to. Često ljudi, ako znaju semafor u svom kraju, gde je recimo skretanje za levo crveno, a pravo zeleno (za automobile), prošetaju na svoje pešačko crveno do polovine ulice i tu čekaju da im se upali zeleno.

Primer je skretanje iz JG u Nehruovu, obratite pažnju na ljude koji stoje na sred ulice i čekaju da im se otvori semafor...

Ne razumem šta im znači tih par koraka? Da li je moguće da su ljudi toliko nesvesni opasnosti?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ja volim i kad pešak kad naiđe na neku prepreku na trotoaru samo siđe sa njega par koraka i zakorači na kolovoz pritom ne pogledajući da li možda ide automobil.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ili kad zauzmu pol poziciju na ivici pa se jos klate da imaju sto bolji start :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

methane.master napisao:
Verovali ili ne, mene je munuo 2x u razmaku od 2 dana na istom mestu (stanica kod Karađorđevog parka). Ima više narodnih poslovica/izreka na tu temu. :kezo:

Sent using Tapatalk
Ne mogu ni da zamislim situaciju :rofl:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Zajebani su retrovizori autobusa...

Na stranu čija je krivica zakonski, pešak je po meni kriv prema samom sebi jer na pazi, nikad se ne jaše ivica tako blizu...
Odgovori