Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Dobri su nacosi sa sirom.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Odgledao American Sniper sinoc. Dobar i tezak film, bas mi se svideo.
Sa umetničke strane odličan film i meni se takođe svideo ali je teška propaganda.
Čitao sam da je taj lik u stvarnom životu bio težak psihopata koji se bukvalno hvalio svakim novim ubistvom. Takođe su svi predstavljeni kao teroristi, od dece preko žena do odraslih.
Čitao sam da je taj lik u stvarnom životu bio težak psihopata koji se bukvalno hvalio svakim novim ubistvom. Takođe su svi predstavljeni kao teroristi, od dece preko žena do odraslih.
Pa, realno zar nije tako?
U danasnje vreme fanatizma svako moze biti terorista.
Vise to nisu samo muskarci, sve je vise zena i dece koja su zloupotrebljena u te svrhe.
Sinoc sam odgledao Focus odlican fim za relaksaciju
Vise to nisu samo muskarci, sve je vise zena i dece koja su zloupotrebljena u te svrhe.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da dobra je Fokus.
I Margot Robi
I Margot Robi

blaugrana napisao:Pa, realno zar nije tako?
U očima Amerikanaca definitivno jeste tako.
Vidim da bi i ti ubijao redom jer ko zna gde se sve krije terorista. Situacija u Iraku je mnogo drugačija i komplikovanija o te koja je predstavljena u filmu.
Nigde se ne pominje da je Amerika bez ikakvog razloga okupirala Irak. Zamisli da okrive Srbiju za 9/11 i potom okupiraju. Kakav bi ti odnos imao prema američkom vojniku koji ti upada u kuću???
Ona je savrsenaGrujic napisao:
I Margot Robi

Malo lakse sa etiketiranjemMr.Rotor napisao:blaugrana napisao:Pa, realno zar nije tako?
U očima Amerikanaca definitivno jeste tako.
Vidim da bi i ti ubijao redom jer ko zna gde se sve krije terorista. Situacija u Iraku je mnogo drugačija i komplikovanija o te koja je predstavljena u filmu.
Nigde se ne pominje da je Amerika bez ikakvog razloga okupirala Irak. Zamisli da okrive Srbiju za 9/11 i potom okupiraju. Kakav bi ti odnos imao prema američkom vojniku koji ti upada u kuću???

Vidim da ti istorija dogadjaja nije bas najbolja.

Okupacija Iraka veze nema sa 9/11, ona je pocela jos '91 cini mi se, pa se nastavljala po potrebi.
Nafta, rusenje Sadama ...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Većina tih ljudi nažalost odlepi. Bio je članak o ljudima koji su bili snajpeeisti u ratu u HR i BiH. Izjave tih ljudi iz SR, HR...Vremenom potpuno fijuknuli, ogroman broj se navukao na drogu, neki još u toku rata, poboljevali fizički, većina je jako loše završila, oni živi na psihoterapijama i 20 godina kasnije...Mr.Rotor napisao:Sa umetničke strane odličan film i meni se takođe svideo ali je teška propaganda.
Nema to puno veze sa zastavom na ramenu.
Širim haos!
Tačno tako. Velika je razlika između običnog strelaca i snajperiste. Snajper svaku smrt vidi izbliza.
Ne može čovek da ostane normalan, ni da hoće.
Ne može čovek da ostane normalan, ni da hoće.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Dobro, da se vratimo na temu.
The 100.
Nisam video da iko igde pominje ovu seriju, veliki previd
Meni odlicna, svaki ljubitelj ScFi (mada i nije fantazija, cisto verzija buducnosti) akcije i misterije ce uzivati. U principu ima dosta slicnosti sa Lost (samo manje istripovana), te da znate sta da ocekujete.
Od mene jako visoka ocena.
Dve sezone ima za sada, od oktobra treca.
The 100.
Nisam video da iko igde pominje ovu seriju, veliki previd

Meni odlicna, svaki ljubitelj ScFi (mada i nije fantazija, cisto verzija buducnosti) akcije i misterije ce uzivati. U principu ima dosta slicnosti sa Lost (samo manje istripovana), te da znate sta da ocekujete.
Od mene jako visoka ocena.
Dve sezone ima za sada, od oktobra treca.
Ja sam gledao prvu sezonu, na trenutke je odlična na trenutke krš i detinjasta. Kakva je druga?
Riba jeNeo napisao:Ona je savrsenaGrujic napisao:
I Margot Robi

Ne znam, prvu sam zavrsio.stefanan napisao:Ja sam gledao prvu sezonu, na trenutke je odlična na trenutke krš i detinjasta. Kakva je druga?
Generalno kako napreduje postaje bolja sto se vidi i po ocenama na imdb. Slazem se da je na trenutke detinjasta, mada mi se cini da je to bilo izrazenije u prvih 5-6 epizoda nego kasnije. Vidim da druga sezona ima jos bolje ocene, u proseku preko 9.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Odgledao Kingsman.
Nije loš film, zabavan je, ali nikako nije za onako visoku ocenu na IMDB-u. Po meni čista 7.
Npr, u slučaju da sam morao da ga prekinem u pola gledanja, ne bih imao onaj efekat da prva stvar koju moram da uradim kada sednem jeste da njega završim. Ni izbliza...
Nije loš film, zabavan je, ali nikako nije za onako visoku ocenu na IMDB-u. Po meni čista 7.
Npr, u slučaju da sam morao da ga prekinem u pola gledanja, ne bih imao onaj efekat da prva stvar koju moram da uradim kada sednem jeste da njega završim. Ni izbliza...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;