Pa vozim run flat, ima senzore pritiska, verujem da bi mi ispisao da je busna... Presao sam od zadnjeg pumpanja gume preko 1500km i danas opet javi da je ispustila..
Ja sam pre 3 4 meseca uzeo dunlop sportmaxx rt2. Hteo sam rt ali su mi rekli da ih vise nema i da je rt2 novi model i bolji. Moguce je da se može naci jos uvek rt ali savetujem ti da uzmes rt2 jer ces dobiti noviji dot gume a i bolja je po svim testovima ( da napomenem ds je cena ista kao rt )
Guma je odlicna. Odlicno se pokazala do sad i nisam imao nikakve probleme. Cak sam je testirao i u malo zustrijoj voznji
Tacno da je RT2 naslednik i noviji dezen. Ali ne mora da znaci da ce samim tim dobiti i noviju gume (DOT). Jer se u i dalje pravi stari RT. Stari RT drzi brutalno dobro, ali ima manu da se brze trosi. To je malo reseno promeno smese prosle godine, ali sa RT2 je totalno dovedeno u red. Tako da ti savetujem da ukoliko se u trazenoj dimenziji radi RT2 uzmes njega. Em je sredjena potrosnja, em je noviji dezen, duze ce biti prisutan na trzistu.
Da, video sam da je RT2 usavrsen u odnosu na RT ali je stvar u tome sto nisam nasao nigde u 205/55 R16.
Mislim da je R17 najmanja u kojoj se proizvodi, i to je jedini razlog zbog koga razmisljam o kupovini RT.
Mada u razgovoru sa vulkanizerom prilicno me je ubedjivao da RT i RT2 nema potrebe stavljati na auto koji ima manje od 200KS jer ne mogu da se osete performanse koje guma nudi. Mislim da nije potpuno u pravu ali ajde...
Pa realno, nije, ko manijak možeš i sa 80KS da voziš i da pocepaš gumu.
Drugo, i to je jedna novina, da je nema u 205/60R16 kao RT. Ja sam pre par godina išao da kupim BR za nešto manje para ali nisam odoleo ponudi
Boringly average, but also perfect for school run mums