Mobilne telekomunikacije
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mobilne telekomunikacije
Ma Beats Audio mi ne treba ni krivi, ni kao feature, a kamo li kao slova, al ajde... da ne ispadne da relativizujem, jeste glupo što se gule.
Stvar je u utisku koji je na mene ostavio telefon u ruci. HTC odaje utisak za klasu kvalitetnije odrađenog telefona, iako su neke karakteristike možda i za dlaku slabije.
Što se tiče odnosa cena laptop vs. mobilni.. Floyd je naveo dobar primer, flagship laptop jeste uvek 1500+e tj. bar 2x flagship mobilni. Mada moja poenta iz gornje poruke je da razni tableti pa i mobilni istiskuju polako i prenosne računare. Jeste da sam laptop dao ćaletu da ga šikanira, ali iskreno, ja još uvek preferiram da kucam po tasterima, a ne po staklu. No to nije tema, pa da ne idem dalje.
Stvar je u utisku koji je na mene ostavio telefon u ruci. HTC odaje utisak za klasu kvalitetnije odrađenog telefona, iako su neke karakteristike možda i za dlaku slabije.
Što se tiče odnosa cena laptop vs. mobilni.. Floyd je naveo dobar primer, flagship laptop jeste uvek 1500+e tj. bar 2x flagship mobilni. Mada moja poenta iz gornje poruke je da razni tableti pa i mobilni istiskuju polako i prenosne računare. Jeste da sam laptop dao ćaletu da ga šikanira, ali iskreno, ja još uvek preferiram da kucam po tasterima, a ne po staklu. No to nije tema, pa da ne idem dalje.
Širim haos!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Postoje posebne teme za tablete i racunare, pa tamo nastaviti diskusiju o istim. Ovo je tema za mobilne telekomunikacije.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
@Xepoj
Danas sam cackao S4 i One... nemoj mnogo da razmisljas, uzmi One... ja sam odusevljen.
Danas sam cackao S4 i One... nemoj mnogo da razmisljas, uzmi One... ja sam odusevljen.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
^
Kada budes imao vremena napisi jedan mali uporedni test...
Kada budes imao vremena napisi jedan mali uporedni test...

Za neke stvari definitivno da...npr. ne pamtim kad sam obavio Skype razgovor preko racunara...methane.master napisao:Mada moja poenta iz gornje poruke je da razni tableti pa i mobilni istiskuju polako i prenosne računare. Jeste da sam laptop dao ćaletu da ga šikanira, ali iskreno, ja još uvek preferiram da kucam po tasterima, a ne po staklu. No to nije tema, pa da ne idem dalje.
Za malo ozbiljniji rad ce jos neko vreme vladati laptop ili desktop racunari ali tu vec stoji da ovi prvi istiskuju druge.
Nemam ja dilemu jos od kada sam oba koristio uporedo,svo moje odusevljenje je upravo iz licnog utiska...Milos_kg napisao:@Xepoj
S4 i xperia z su mi jednostavno klasa ispod zbog jeftinog osecaja u ruci najvise...
Ajde kada ih dovoljno izakas,da preneses detaljnije utiske

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jel moze neko da mi posalje link za iGo 1920x1080?
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Danas sam prvi put imao priliku da malo bolje pogledam HTC One ( crne boje ) i Galaxy S4 bele boje koja mi je iskreno da kazem odvratna...
Htc One mi se vise svideo ali izrada kucista...
majko mila kako je lose uradjen prelaz ekrana na metal, gornji levi ugao. Prodavac mi kaze da nije svaki takav ali ima zalbi. Citao sam malo po netu i vidim da nije samo kod nas problem vec po celoj EU, valjda je ta prva serija malo problematicna..
Moram se sloziti sa Herojem, ekran na One mi je lepsi i prijatniji za oko, a i sam sense mi deluje ozbiljnije od TW..
Svideo mi se i Galaxy cak mi nesmeta toliko ta plastika koju mnogi pljuju, da su mogli kvalitetnije da odrade to stoji ali meni i nije toliko lose. Naravno Samsung ni slucajno u beloj boji
sad jos samo da padnu cene pa da pazarim nesto....konacno.....
Htc One mi se vise svideo ali izrada kucista...

Moram se sloziti sa Herojem, ekran na One mi je lepsi i prijatniji za oko, a i sam sense mi deluje ozbiljnije od TW..

Svideo mi se i Galaxy cak mi nesmeta toliko ta plastika koju mnogi pljuju, da su mogli kvalitetnije da odrade to stoji ali meni i nije toliko lose. Naravno Samsung ni slucajno u beloj boji

sad jos samo da padnu cene pa da pazarim nesto....konacno.....

Isti kao ostali WP telefoni,samo izbacena kamera...Floyd napisao:Zanimljivo:
http://www.wpcentral.com/more-pics-noki ... -light-day
Steta samo sto je ruzan...
A meni je 808 recimo, uzivo zaista lep telefon i pored izbacene kamere...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pa bas to mi se ne svidja.Xepoj87 napisao:samo izbacena kamera...
Ovde se jos bolje vidi...

Znam da je i kod N95 bilo tako ali ovaj je mnogo tanji pa mi je nekako neskladno

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Opet giga mega 20 MPix. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
PureView...trenutno najbolja kamera za mobilne telefone.
Nadji na netu fotke slikane Nokiom 808 pa ces videti.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Nadji na netu fotke slikane Nokiom 808 pa ces videti.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2