Ponesi nož na skup da se pokoljemo, znam da ću imati naklonost publike jer od tebe ima više mesa

Jesi li ti sada jebeno ozbiljan???AcaKayak napisao: Tebi je to debilizam jer živimo u bolesnoj državi u kojoj sve što neko ne može da priušti proglasi kurčenjem.
Ako ne misliš i dalje ovo što si pomenuo onda ok. Ja nisam ništa napisao s namerom da te uvredim niti to mislim, samo iznosim svoje mišljenje. Znam da se ti uvek zalažeš za konstataciju 'šta nekog briga kako je neko došao do svojih para' i sa tim se skroz slažem, ali zato mi i jeste čudno da si napisao onakav post. Pogotovo što ovog RS6 ne vozi drug nego žena koja ima porodicu, ali ajde sad da ne širimo dalje.Xepoj87 napisao:Quattro nije brend.
I seljacki je staviti toliku oznaku pogona na grill.
Treba onda i preko celih vrata da napisu RS6, na krovu AUDI, a pozadi na gepeku da ostave mesta, da moze vlasnik da bude kreativan, kao i sa tablicama, XXXXX, DJURO, BATA, TANJA, itd, a mogu i da napisu S-TRONIC, NAVIGATION, cisto da neko ne pomisli da slucajno ide manuelni, ili da se, ne daj Boze, vlasnik nije otvorio...
I ovako je takav najveci procenat kupaca tog brenda, zbog cega sam i rekao da su uradili analizu trzista pre nego sto su stavili QUATTRO na grill...
Vazno da sve izgleda namunjeno, opasno, brzo...
Ahaha, presece komentar, vrhUroš S. napisao:Ništa, ponesi nož