Egzotični automobili na našim ulicama

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od AcaKayak »

Dodao sam još nešto u pisanje. A da se opustim neću, ovako mi je do jaja! :D

Ponesi nož na skup da se pokoljemo, znam da ću imati naklonost publike jer od tebe ima više mesa :D
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Nisam ni ja fan natpisa, ali nije bas da toliko bode oci. Ovde se skoro ni ne vidi.

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa ja ga uopšte i ne vidim :D

EDIT: Sad kad sam kliknuo full size ga vidim :D
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Pa da, bez zuma se ni ne vidi. Samo mislim da su RSovi predstavljeni sa tim znakom kao opcijom i da postoji grill bez toga, ali ne nalazim sad sliku.

edit: Evo ga

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Kao i svaki drugi debadgeing i ovo je opcija, pritom sam video taj auto u Hrvatskoj letos par puta i znak uopšte nije upadljiv, otprilike kao na ovoj Acinoj slici što je slikao ovim:

Slika

Svakako bih platio za taj znak da kupujem taj auto.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Slikano je s note 3 ali i prstima od bureka koji su dotakli kameru :D
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Samo cu te jedno pitati:
AcaKayak napisao: Tebi je to debilizam jer živimo u bolesnoj državi u kojoj sve što neko ne može da priušti proglasi kurčenjem.
Jesi li ti sada jebeno ozbiljan???
Jel toliko bitno odbraniti drugarov auto, da ces ovako neku notornu glupost da izjavis? I to zbog glupog, mrtvog automobila?
Razmislis li ti pre nego sto tako nesto kazes, ili samo izdeklamujes svoju propagandu, koju ocigledno primenjujes na sve u slicnim situacijama?
Ako na nekoga tu "logiku" ne mozes da primenis, to sam ja.
Na kraju krajeva, koga boli kurac sta je meni seljacko, sta je tebi seljacko, i ko ima RS6, a ko nema biciklu i gucci patike?
Jel to razlog da ovako nesto izjavis, a predstavljas se kao "drugar" ?
Ili sam drugar kada treba da se nabave brojevi i informacije od nekih BG riba, a ako slucajno ne dam kompliment kolima tvog drugara, za koji ti ocigledno imas informacije da ja ne mogu da priustim, onda sam ljubomorno zavidni seljak?
Malo ti revizuj u glavi sta je bitno, a sta ne, i zbog cega vredi vredjati nekoga, pogotovo nekoga sa kime si navodno dobar, ili sam ja pogresio u proceni, pa da znam kako da se ponasam ubuduce.

@Scuderia, vidis da i taj ima neki "dark" paket, i takvi primerci su mi kulturni, cak mi ni ovaj mat ne smeta, ali oni sto sljaste, i kako je Stefan slikao ovog mat, da sljasti, mi bodu oci i ruzni su mi.
I da, sada videh da je izgleda standardno bez quattro znaka:

http://www.audi.de/de/brand/de/neuwagen ... avant.html
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Ništa, ponesi nož :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Nikada u zivotu nisam udario nekoga koga sam smatrao za drugara, koliko god me razocarao, uvredio ili sta god :)
Znam da tako ne deluje, ali meni je fizicki kontakt odbojan :D
Zato i serem ovako kad god nesto pricam, rodjen sam za filozofa, samo me jebe manjak nacitanosti :kezo:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Ko te to slagao :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Videh deo koji si obrisao, i mogu ti reci da tu ima istine, cesto se zalecem, previse se oslanjajuci na licni intelekt...
Generalno mi je osobina(veoma losa), da potcenjujem sagovornika u raspravi...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa ja se bolje poznajem s tobom nego s tim koji vozi RS6. Ali to ne znači da treba da promenim svoje mišljenje jer tebi ne odgovara.

Ti si prvi pomenuo da je smisao znaka vidi me fazon, nisam ja. Ovaj post je započeo diskusiju a sad meni govoriš kako sam ja tebi ubacio ta poimanja seljačenja u rečnik :D
Xepoj87 napisao:Quattro nije brend.
I seljacki je staviti toliku oznaku pogona na grill.
Treba onda i preko celih vrata da napisu RS6, na krovu AUDI, a pozadi na gepeku da ostave mesta, da moze vlasnik da bude kreativan, kao i sa tablicama, XXXXX, DJURO, BATA, TANJA, itd, a mogu i da napisu S-TRONIC, NAVIGATION, cisto da neko ne pomisli da slucajno ide manuelni, ili da se, ne daj Boze, vlasnik nije otvorio...
I ovako je takav najveci procenat kupaca tog brenda, zbog cega sam i rekao da su uradili analizu trzista pre nego sto su stavili QUATTRO na grill...
Vazno da sve izgleda namunjeno, opasno, brzo...
Ako ne misliš i dalje ovo što si pomenuo onda ok. Ja nisam ništa napisao s namerom da te uvredim niti to mislim, samo iznosim svoje mišljenje. Znam da se ti uvek zalažeš za konstataciju 'šta nekog briga kako je neko došao do svojih para' i sa tim se skroz slažem, ali zato mi i jeste čudno da si napisao onakav post. Pogotovo što ovog RS6 ne vozi drug nego žena koja ima porodicu, ali ajde sad da ne širimo dalje.

A naš mentalitet nisam napisao zbog tebe, Srbiju sam pomenuo kao primer gde ja recimo neću da kupim air max jer će neko reći vidi debila kurčevitog umesto da bude svestan da je to udobna patika. I verujem da se s tim slažeš, tako da ne znam što si se našao uvređenim.

Ja nisam ništa brisao ako na mene misliš, samo sam dodao.

Kako god, ponesi nož :D
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Sa strane se ne vidi
Slika
a evo i ostatka http://www.bud3.net/2014/09/monstrumwagen-audi-rs6/
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Cuj noz...
Pa nozevi su za vas decurliju, ja samo sekiricu furam, da se pamti kada zamanem, a i posto sam debeo, nemam ja snage tu da mlataram nozem, sve mora biti gotovo u najvise 2 zamahaja, inace se gubi na efikasnosti :D

Ok, mislio sam da je upereno ka meni, da iz zavisti pricam ono sto pricam, sto zaista nema veze sa realnoscu :)

Kada sam rekao da je smisao znaka to, nisam mislio da su svi vlasnici u tom fazonu, nego, kao sto je i gucci znak tu da bi svi videli, tako je i quattro znak tu iz tog razloga.
Nisam mislio da je seljak svako ko kupi auto sa tim znakom. Ja bih ga rado vozio, i ako bi mi smetao znak, kao sto mi na svakim kolima nesto smeta, pa bi ih rado drajvao.
Ja sam moje pisanije u svojoj glavi uperio ka fabrici, takodje ne razmisljajuci da bih time mogao i da uvredim neke totalno neduzne ljude :)
A da je vecina vozaca Audija u Srbiji, u turbo fazonu, to je jasno, kao sto znamo ko su vecina kupaca Mercedesa i Bmwa :)
Naravno da nisu svi, daleko od toga, pogotovo kupci novih nisu u vecini takvi, ali vise o tome mozemo na okupljanju.
A nevezano za seljacenje, ne vidim kako se nekome vise svidja ta maska sa uokvirenim quattro znakom, od obicne.
Barem je meni dosta lepsa obicna, nego ova dvodelna.
Nije iskljuceno ni da ta maska ide sa nekim vaznim delom opreme, pa je zato svi uzimaju...

Urosu sam rekao za brisanje.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Uroš S. napisao:Ništa, ponesi nož :)
Ahaha, presece komentar, vrh :kezo:
Odgovori