Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Slazem se,jedini telefon koji moze da se priblizi digitalnim fotoaparatima...
Kome treba,ima smisla,em je mali,em all-in-one uredjaj...
Kome treba,ima smisla,em je mali,em all-in-one uredjaj...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ma sve je to lepo, samo smo vec vise puta razglabali koliko sam podatak o Mpix znaci, ne bas puno. Ne sporim da je mozda najbolji po tom pitanju medju telefonima, ali toliko frljanje Mpixelima....

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ima li neko iskustva sa Huawei Ascend G510?
Ja uzeh danas HTC One u sivoj boji... Mrzi me da cekam S4, treba na odmor da idem sledece nedelje, a vec sam se u glavi pripremio za novi tel.
Ako mi ne bude odgovarao menjacu ga za S4 i to je to. One mi se dopada na izgled, stvarno deluje mocno, ali sam se malo smorio sa interface-om. Navikao sam na Samsung i na njemu mi deluje sve mnogo prakticnije i mnogo bolje organizovano. Nosicu ga malo pa sta mu Bog da...
Tapatalk Post
Ako mi ne bude odgovarao menjacu ga za S4 i to je to. One mi se dopada na izgled, stvarno deluje mocno, ali sam se malo smorio sa interface-om. Navikao sam na Samsung i na njemu mi deluje sve mnogo prakticnije i mnogo bolje organizovano. Nosicu ga malo pa sta mu Bog da...
Tapatalk Post
Sacekaj update na 4.2.2. verziju,pa vidi da li ce ti vise odgovarati,jer su dosta stvari koje umeju da nerviraju promenili,a treba da izadje sredinom juna...
Ako si uzeo preko operatera,onda moze i malo duze da potraje,barem kod telenora,znam da su za Galaxy note i note 2 stalno kasnili sa istima,jer update ide preko njih valjda...
Mts meni nije zakljucao telefon,te su update-i na SE Arc isli normalno,od proizvodjaca direktno...
Ako si uzeo preko operatera,onda moze i malo duze da potraje,barem kod telenora,znam da su za Galaxy note i note 2 stalno kasnili sa istima,jer update ide preko njih valjda...
Mts meni nije zakljucao telefon,te su update-i na SE Arc isli normalno,od proizvodjaca direktno...
Bicu strpljiv za toliko...
Kapiram da ce S4 i One uvek imati slicnu cenu pa eventualna zamena nema razloga da bude problem. Mozda se i skroz prilagodim HTCu pa nastavimo zajednicki zivot... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Da, interfejs je skroz drugaciji u poredjenju sa prethodnim HTC modelima i trazi navikavanje... Ja imam One S, pa sam se jedva po'vatao u pocetku. Po izradi, za klasu bolji od S4 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Video sam i malo drndao prvi put HTC One. Ne vidim neki poseban razlog za padanje na trepavicu kako je izrađen...možda sam i ja očekivao previše kao da ću videti finiš Nokia Arte ili Vertu-a u najmanju ruku..Valjda od silne dosade u dizajnu smartfonova, ljudi su željni da proglase da je nešto super čim se malkice razlikuje. Mada, ipak je bolje od S4 koji stvarno nešto deluje nesolidno pod rukom kao da krcka...možda mi je dopao ruku neki "balkan edition"
.
Sve je to teška konfekcija podešena da radi dobro samo dok traje ugovor sa provajderima...

Sve je to teška konfekcija podešena da radi dobro samo dok traje ugovor sa provajderima...
Ne treba ocekivati cuda,ali je za klasu bolje odradjen od ostatka konkurencije...
Arte,a posebno Vertu su prica za sebe i tu su ozbiljne pare date,kako za izradu telefona,tako i od strane kupca...
Ja bih dao i 2 puta vece pare od One-a,kada bih mogao da imam nesto nalik Arte-u,a sa mogucnostima One-a,S4-ke...
Arte,a posebno Vertu su prica za sebe i tu su ozbiljne pare date,kako za izradu telefona,tako i od strane kupca...
Ja bih dao i 2 puta vece pare od One-a,kada bih mogao da imam nesto nalik Arte-u,a sa mogucnostima One-a,S4-ke...
Meni su stariji flagship HTC-ovi bili bolje odradjeni i lepsi.
Kod One su se potrudili da iskoriste skuplje materijale (za razliku od Samsunga) ali opet nisu postigli dobro uklapanje i wow efekat te su po tom pitanju iPhone i Lumia 920 (koja je isto plasticna) mnogo bolje.
Realno i One i S4 su odlicni telefoni koji su po mnogo parametara slicni ali je sve ukupno S4 bolji...ne kazem to sto ga imam vec kao neko ko gedzete gleda pre svega sa tehnicke a posle dizajnerske strane.
Naravno, kome je bitan "skup izgled" automatski ce diskfalifikovati S4 koji jeste plastican ali ne krcka u ruci (bar ovaj moj...u to se mozete uveriti i licno kad bude prilike).
Da se razumemo...ja sam prvo hteo da uzmem One cim sam ga probao ali su nesto ke*ali sa isporukom i nabudzili mu cenu kod provajdera da padnes u nesvest. S4 sam uzeo jer sam dobio bolju ponudu (duplo manje od One) ako ga uzmem preorder i to je prvi gedzet koji sam tako kupio.
Uzeo sam ga sa ciljem da ga isprobam i posle prodam (a ovde se Galaxy S i Note modeli brzo prodaju i za super lovu) pa uzmem One kad se pojavi. U medjuvremenu, posle jos par proba One-a, sam se predomislio.
Ako se pojavi nesto bolje u narednom periodu zamenicu S4 bez puno razmisljanja.
Kod One su se potrudili da iskoriste skuplje materijale (za razliku od Samsunga) ali opet nisu postigli dobro uklapanje i wow efekat te su po tom pitanju iPhone i Lumia 920 (koja je isto plasticna) mnogo bolje.
Realno i One i S4 su odlicni telefoni koji su po mnogo parametara slicni ali je sve ukupno S4 bolji...ne kazem to sto ga imam vec kao neko ko gedzete gleda pre svega sa tehnicke a posle dizajnerske strane.
Naravno, kome je bitan "skup izgled" automatski ce diskfalifikovati S4 koji jeste plastican ali ne krcka u ruci (bar ovaj moj...u to se mozete uveriti i licno kad bude prilike).
Da se razumemo...ja sam prvo hteo da uzmem One cim sam ga probao ali su nesto ke*ali sa isporukom i nabudzili mu cenu kod provajdera da padnes u nesvest. S4 sam uzeo jer sam dobio bolju ponudu (duplo manje od One) ako ga uzmem preorder i to je prvi gedzet koji sam tako kupio.
Uzeo sam ga sa ciljem da ga isprobam i posle prodam (a ovde se Galaxy S i Note modeli brzo prodaju i za super lovu) pa uzmem One kad se pojavi. U medjuvremenu, posle jos par proba One-a, sam se predomislio.
Ako se pojavi nesto bolje u narednom periodu zamenicu S4 bez puno razmisljanja.
a po kvalitetu izrade, kako bi raspodelio sledece modele, S4, HTC One, IP5, Lumia 920?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa valjda se tu zna odgovor odmah. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Lumiu 920 bih stavio na prvom mestu. To je primer kako jedan telefon treba da bude odradjen.
Dzaba iPhone izgleda eleganci (skupi materijali i vrhunska obrada) kad je osetljiv kao svila.
HTC One svilen kao iPhone ali mnogo losije odradjen od njega.
S4 plastikaner jbg ali dobro uklopljen i prilicno otporan na habanje.
Dzaba iPhone izgleda eleganci (skupi materijali i vrhunska obrada) kad je osetljiv kao svila.
HTC One svilen kao iPhone ali mnogo losije odradjen od njega.
S4 plastikaner jbg ali dobro uklopljen i prilicno otporan na habanje.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
iPhone je osetljiv kao svila, HTC One još osetljiviji - a S4 je prilično otporan na habanje?
Ovo kao kontra tablić
Ovo kao kontra tablić

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V