Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Putin poslao 29-ke da ne bude prazno nebo...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Fale G4, J-22, Laste, Mig-21, An-26.... 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Gezo, kad otkljucavate "onu" temu? Vidis da malo malo pa negde izbije politika, bolje da bude pod kontrolom na jednom mestu 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Slike sa danasnje probe by Bajker

Danas tenkovi nisu defilovali, verovatno ce sutra kada bude generalna proba

Danas tenkovi nisu defilovali, verovatno ce sutra kada bude generalna proba

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Kao i uvek trudim se da prenesem slikom aktuelna desavanja vezana pogotovo za ovu temu
Bile bi i bolje nego ceo dan neka izmaglica jos sam bio u kontra svetlu a nisu dali da predjem na drugu stranu.

Bile bi i bolje nego ceo dan neka izmaglica jos sam bio u kontra svetlu a nisu dali da predjem na drugu stranu.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
^
Svaka cast!!
Svaka cast!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Day Walker napisao:Matori, prvo je slikano sa S3, drugo svetlost je krs, trece ukljucen je nightmod, cetvrto TT usere jos vise sliku..
I koji ti je K, u poslednjih nedelju dana sve spopadas ko da smo zene a tebe uhvatila nejebica....
Samo rekoh da su mutne slike, a ti me odmah pozivaš na seks.

@Bajker
Svaka čast
Širim haos!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne nego ne znam koji ti je, u svakoj temi sagovornike ispravljas, nesto dobacujesmethane.master napisao:Day Walker napisao:Matori, prvo je slikano sa S3, drugo svetlost je krs, trece ukljucen je nightmod, cetvrto TT usere jos vise sliku..
I koji ti je K, u poslednjih nedelju dana sve spopadas ko da smo zene a tebe uhvatila nejebica....
Samo rekoh da su mutne slike, a ti me odmah pozivaš na seks.Baš ste direktni vi specijalci.

Pogotovu taj smekerski samjli ide na Q
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
DW druže, evo u drugoj temi ima današnja slika koju sam napravio pa slobodno daj osvrt. Što se smajlija tiče, teško je držati u glavi sve kodove kojih nema u TT, a
ima među ponuđenim. Opusti se, ovo je ipak sam internet forum. 

Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uopste te ne kontam, kao da sa Stjepom pricam dok ima izlive cudnih postova
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
Stjepitis je zarazno stanje. 
Svaki od smajlija ima svoj kod, i ili ih nema u TT ili se mora ručno uneti, a njih treba sve popamtiti. Jedan od retkih koji je kompatibilan je kombinacija "dvotačka" i "desna zagrada" tj. smajli koji namiguje.

Svaki od smajlija ima svoj kod, i ili ih nema u TT ili se mora ručno uneti, a njih treba sve popamtiti. Jedan od retkih koji je kompatibilan je kombinacija "dvotačka" i "desna zagrada" tj. smajli koji namiguje.
Širim haos!
http://www.youtube.com/watch?v=iQs-a_nEqd4
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Majko moja, gledam ove fotografije i razmišljam šta može da se izrodi u sivim ćelijama običnog puča: sve lepo, ofarbano, nove uniforme, maskirne mreže, cerade.....
A u stvarnosti, većinu tih stvari će verovatno posle parade morati da vrate...da ne govorim o suštinskim problemima koji se ovde naravno neće videti.(da krenemo od starosti prikazane tehnike koja je u najboljem proseku 20g)
Što se parade tiče, s obzirom da smo u oba rata bili na pravoj strani(valjda?
) ne vidim razlog zašto ne bi mogli da napravimo paradu, u tu čast naravno.
Ne vidim na koji način to može nekome da smeta, s obzirom na ozbiljnost naše vojne ''sile''.
P.S: trebali su kao počasnog gosta da pozovu Antuna Tusa(ako je živ), da nije bilo njegove dalekovidosti, nama bi danas falilo pola RV, a možda i neki deo PVO....jes da je malko dezertirao na kraju, ali dugoročno je više uradio za Vojsku nego svi potonji uvlakači
A u stvarnosti, većinu tih stvari će verovatno posle parade morati da vrate...da ne govorim o suštinskim problemima koji se ovde naravno neće videti.(da krenemo od starosti prikazane tehnike koja je u najboljem proseku 20g)
Što se parade tiče, s obzirom da smo u oba rata bili na pravoj strani(valjda?

Ne vidim na koji način to može nekome da smeta, s obzirom na ozbiljnost naše vojne ''sile''.
P.S: trebali su kao počasnog gosta da pozovu Antuna Tusa(ako je živ), da nije bilo njegove dalekovidosti, nama bi danas falilo pola RV, a možda i neki deo PVO....jes da je malko dezertirao na kraju, ali dugoročno je više uradio za Vojsku nego svi potonji uvlakači
What i do for the livin'? I live for the livin'.