NIGDE NISAM NAPISAO DA TROSI 10l PROSEKA NA OTVORENOM!!!!!Xepoj87 napisao:Prvo, taj auto ima ispod 2 tone, drugo, da, smatram da 10l proseka na otvorenom putu nije mala potrosnja, cak i ako odgovara tim performansama i tom automobilu.
Banuo si u pricu sa informacijom da A8 trosi ispod 10l, sto nema veze sa mozgom, jer je taj vozen u uslovima gde najmanje trosi, a tek da je gazen uz tu potrosnu je notorna glupost.
Ja kada dam rekao da tesko spusta ispod 15l u gradu, ti mi govoris da ti znas bolje i da ne trosi toliko, a onda pricas da ti je prosek bio i 16l, a kacis snimak sa 23l potrosnjom i pri tom govoris da se auto koristi za otvoren put, jer se u gradu koriste druga vozila.
Eto, posto ti ne znas sta pricas, da ti ja objasnim sta si sve izjavio.
Sent from my Sony
Napisao sam da trosi ispod 10L na ukupnu kilometrazu od kada je kupljen (jel ti uopste citas???). A tacno je da se auto najcesce koristi za voznju otvorenim putem ali ta prosecna potrosnja nije ostvarena ISKLJUCIVO na otvorenom vec u kombinovanoj voznji gde je bilo i gradske voznje, i ovakvog peglanja maksimalnom brzinom gde potrosnja ode i preko 20L trenutno.........
Sto se tice tezine, da upravu si, auto nema preko 2t vec 1.980kg prazan - WOW!

Prosek od 16L koji sam pomenuo se odnosi na MAKSIMALNO ostvareni prosek kada smo ga peglali. Trenutna potrosnja moze ici verovatno i preko 30L, ne znam tacno posto ne vidim smisao kontrole trenutne potrosnje, jel i 2.0TDI kada je hladan i poklopis mu gas pokazuje preko 20L....
E sada, da li neko smatra da je prosecna potrosnja ispod 10L za ovakav auto i ove performanse visoka ili niska, to su licne stvari. Ja smatram da je to super rezultat a ti mi jos nisi dao primer koji to auto iz visoke klase limuze sa ovakvim performansama trosi manje? (ja znam samo za jedan koji moze da mu parira, ajde navedi jos neki primer ako znas)
Eto posto ne znas da citas i shvatis napisano, valjda ce ti sada biti barem malo jasnije ovako sazvakano objasnjenje.