Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Re: Ne brže od života!

Post od aleksa »

Moze i 463 km/h da se prezivi... :D

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Swemir, preziveo je sin od oca koji ga je vozio u novom M5 ako se dobro secam. Bilo je preko 300 na sat i auto se prevrnuo preko 20 puta al ne garantujem za podatke jer ih se secam od ranije. Garantujem samo da je bilo 300+
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Bilia su dva coveka u M5 i pas, svi su preziveli udes sa preko 300kmh na autobahnu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nije problem brzina problem je naglo zaustavljanje.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you. :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

swemir napisao:Aco ko moze da prezivi udes od 300 na sat ?
Gerhard Berger :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Svako ko ne istrpi veliku G silu tom prilikom. I male brzine mogu biti kobne ako se sile loše raspodele, a to je poenta američkog testa.

Npr, dešava se da na ledu kola skliznu bočno i lupe u ivičnjak. Epilog može biti auto bez vidnih oštećenja, a svi unutra ko živi, uredno vezani. Sa fizikom nema zezanja.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

taj Small Overlap test pokazuje zapravo koliko prednja greda celom širinom može da ublaži efekte sudara, svi koji su kiksnuli imaju užu tu prednju gredu...
Boringly average, but also perfect for school run mums
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

http://www.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o

Evo vam 190 kmh u zid...pa ocenite brzinu audija
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Fokus je vise nego duplo laksi a ovaj model je i 16 puta nebezbedniji od Q7.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Dobro ali ako je teži znači da ima još više inercije ( fizika jelte :mrgreen: ), ali dao sam više ko primer a ne da porebim fokija sa avtobusom ( q7 ). A inači i q7 nije neki biser sigurnost inače, samo izgleda onako ko tvrđava, sav velik i preglomazan
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

Procenjujem da Audi koji je izazvao nesreću, nije išao brže u momentu udara u zid u kanalu, od 70 do max 80km/h. Vidi se to i po mestu i daljini odbačaja automobila od mesta udara i oštećenjima na kolima. Problem je bio što se auto nageo, prevrnuo u kanalu i tako imao udar u beton. To ne znači da nesretni ludi ili pijani vozač nije išao brže pre udara i do momenta kočenja. Priča iz filmova, o pokazivanju zaglavljenog cajgera je neozbiljno smešna.

Žao mi je što je retko ko razumeo moju priču i o manijacima koji sami rade po putevima šta hoće i kako im se sviđa, baš kao i sve ostalo u Srbiji. Za koji đavo bacati pare na nove puteve i obilaznice, kada će se odma divlji građevinari pojaviti sa biznis kafanicama pumpama, trafikama mostićima i ko zna čim sve. Vidi te li vi na šta liči Ibarska od Stepojevca do Bg? Pa tamo su sve divljaci haos napravili, bez bilo kakve dozvole. Kafane, radnje itd. Kafana 4 vetra radi a na magistrali 100 šlepera se okreće i parkira, a ceo objekat treba srušiti jer nikoga nije pitao da uzme državno i jaše put. Pa onda "autobus uleteo u kafanu i sl"
Recmo, ovoga betonskog radnika iz Šapca bi trebalo malo u zatvor, baš kao i onu što je krala testove za matauru a danas dobila 1 godinu na državnoj hrani i smeštaju. Pa bi već neki počeli sami sebe da ruše.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

KDman napisao:Procenjujem da Audi koji je izazvao nesreću, nije išao brže u momentu udara u zid u kanalu, od 70 do max 80km/h.
Sad sam ubeđen da si tu samo da troluješ. Vidi se da si "stariji početnik", kako napisa u jednoj temi . A možda i secaš po krivinama, što napisa Geza jednom...
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

Ne razumem, što ti smeta što sam stariji početnik u vožnji? Više uopšte nisam vozač, jer imam automobil koji sam skoro kupio sa uništenim motorom, a onda sam sredio i spoljni opis, pa je automobil kod majstora do daljnjeg i nemam nameru da ga ponovo vozim. U ovom uslovima, TAXi je mnogo jeftinija i sigurnija opcija.
Smeta nešto što ne vozim? Ali to ne znači da nisam pismen i normalan. Jel da?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Golf je golf :kezo:

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika