Ja sam gledao, svi su razmaknuti i batalio...
Do pre par godina je na tržištu bilo odličnih šublera za 50 evra (doduše mehaničkih), sada ni »Mitutojo« od 200 nije nešto, čak i od 500 brljave nakon par merenja u nizu, često ih treba zatvarati i nulirati, a završna obrada je rrelativno gruba, materijal izgleda loše, baš ostavlja utisak niskobudžetnog proizvoda... Mehanički su češće koliko-toliko zadržali nekakav osećaj kvaliteta.
Preporuke za sve i svašta
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Preporuke za sve i svašta
Ja isto više volim mehanički ali je teško naći dobar (a još teže polovan) a da ne košta malo bogatstvo. Najbolji su oni stari iole poznatijih brendova od pre 20-30 godina, tada se još pravio kvalitet.
Re: Preporuke za sve i svašta
Neša Kocić, »NKM Metalis«, je par meseci po izlasku iz zatvora kupio Visokoregalno skladište »14. oktobra« sa 8 pripadajućih laboratorija za 300 hiljada evra krajem 2019. godine. Iseljena je samo jedna laboratorija početkom 2020, a i ta je morala da ostavi kidalicu tržišne vrednosti koja sigurno nije ispod 150 hiljada evra.
No, Visokoregalno skladište samo je imalo oko 16 hiljada korpi punih delova i alata, oko 11 hiljada velikih (~110×110×160cm) i 5 hiljada malih. Bio sam tamo kada se u ulaznoj kontroli Zvezda pakovala da ode, dok su Boban i drugi Nešini radnici iznosili korpe — video sam i neke pune kutija novih, neotpakovanih šublera.
Degenerici i klošari kakvi jesu, sigurno nisu shvatili kakvu vrednost imaju u rukama.
Znam da su (verovatno iz kriminalno-političkih razloga) morali da iseku u staro gvožde novu elektrolučnu peć kada su kupili Fabriku odlivaka »14. oktobra« (za 500 hiljada evra, otplatili je bakarnim kablovima iz njenih elektroinstalacija), a gde je završio alat i da li je i taj sitni a fini prošao isto... ko zna.
No, Visokoregalno skladište samo je imalo oko 16 hiljada korpi punih delova i alata, oko 11 hiljada velikih (~110×110×160cm) i 5 hiljada malih. Bio sam tamo kada se u ulaznoj kontroli Zvezda pakovala da ode, dok su Boban i drugi Nešini radnici iznosili korpe — video sam i neke pune kutija novih, neotpakovanih šublera.
Degenerici i klošari kakvi jesu, sigurno nisu shvatili kakvu vrednost imaju u rukama.
Znam da su (verovatno iz kriminalno-političkih razloga) morali da iseku u staro gvožde novu elektrolučnu peć kada su kupili Fabriku odlivaka »14. oktobra« (za 500 hiljada evra, otplatili je bakarnim kablovima iz njenih elektroinstalacija), a gde je završio alat i da li je i taj sitni a fini prošao isto... ko zna.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Preporuke za sve i svašta
Wurth ima dobre šublere, uzeo sam jedan skoro
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk