Ne brže od života!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Ne brže od života!
Znaš ti dobro na šta sam mislio. Jesi li ti svestan razlike udarca pri 60 na sat i 160 na sat? Kao da nisi video sliku udesa nikad. Ubeđen sam znaš posledice udarca nego se praviš Toša, što ti nije prvi put, slatko sam se smejao tvojoj teoriji da se praviš lud pred pandurima da nisi znao da ne treba da budeš vezan pozadi.
sent from Nexus 7 using Tapatalk Pro
sent from Nexus 7 using Tapatalk Pro
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
maniaxxx napisao:http://www.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o
Evo vam 190 kmh u zid...pa ocenite brzinu audija
Ovaj Fokus je krpljen i sastavljen od 2 ili 3 auta, gledao sam ovu epizodu, poenta je bila da se pokaže koliko to krpljenje vitalnih zona oslabi konstrukciju.
Uopšte nisi čitao moje postove. Ne znam šta hoćeš, i šta je problem, ali nemam nameru da vodim rasprave bez osnova i odgovaram na uvrede. Ako u školi nisi učio fiziku, jasno je da ne razumeš razliku između 60 i 160 km na sat. Da je ovaj auto udario sa 160 verovatno bi srušio i zid od neke kuće u blizini. Eto, ja fiziku poznajem, pa ako nešto nije jasno, ako nisi čuo da se energija ne može izgubiti, rado ću objasniti.
I mogu da vam se zahvalim, što sam čitajući vaše postove odabrao VW grupu, to jeste Skodu.
I zato je Srbija tu gde jeste.
I mogu da vam se zahvalim, što sam čitajući vaše postove odabrao VW grupu, to jeste Skodu.

Ovaj Audi je isao daleko brze od 70 ili 80kmh... sestra od supruge je u Opel Omegi prezivela identican udes (i jos njih 4) pri toj brzini. Polomila je ruku, a ostali su imali naprsline i nagnjecenja.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Svi ste vi forenzicari iza monitora, realno, nemamo pojma sa kojom brzinom, gde i na koji nacin je udario, i usmrtio putnike
KDman, molim te otvori temu za svoju Skodu, intresuje me prica
KDman, molim te otvori temu za svoju Skodu, intresuje me prica
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@ KD Man fiziku znam bolje od tebe očigledno . ne znam ni što trošim energiju kuckajući se sa trolom-starim članom.
A to da su ti krivi članovi foruma što se tebi pokvario auto koji su ti savetovali da uzmeš je
sigurno nisi ti kriv što si loše gledao auto.
A to da su ti krivi članovi foruma što se tebi pokvario auto koji su ti savetovali da uzmeš je

NOVI SAD: Kombi se zakucao u zgradu u naselju Detelinara!

http://www.kurir-info.rs/novi-sad-kombi ... ak-1335807

http://www.kurir-info.rs/novi-sad-kombi ... ak-1335807

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako sam lepo procenio, ovo je AKS-ov kombi. Pa oni ne znaju gde udaraju, uvek su u zurbi. Nije ni cudo sto mu se ovo desilo.
Izgleda je išao 160 

KDman,bitno je ucestvovati 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Re: Одг: Ne brže od života!
to zato sto nije bilo kanalaelMaestro napisao:Zgrada je kriva. Na pogresnom je mestu.
TT

smesan si dojaja, i za te ljude u q7 i za decka iz aks-a koji se polomi od posla za 30.000dragan napisao:to zato sto nije bilo kanalaelMaestro napisao:Zgrada je kriva. Na pogresnom je mestu.
TT