Vala bas...Laki021 napisao:Apple predstavio novi iOS 7 za iPhone, rekao bih vise gej nego ikada
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I moja preporuka za neki paket i telefon kod Telenora. Ako ništa drugo - imaju i free net i posle potrošenog paketa (istina sporo, ali ipak imaš nešto), pa nema dodatnih troškova i neugodnih iznenađenja na računu. Što se tiče telefona pogledaj Telenor Smart HD (Alcatel OT-995), ja sam stvarno zadovoljan sa njim. Jedina mana mu je loša kamerica, sve ostalo veoma dobro pa skoro i odlično. Možeš ga dobiti za vrlo razuman iznos/visinu mesečne pretplate...Cp6uH napisao:Najbolji internet je preko TelenoraOgi napisao:Hocu dobar internet, veliki ekran, ekstra slike itd.
Pogledaj taj Samsung S2, ako hoces malo bolji telefon, ekran minimum 4,3 inca, sto veci to bolji...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne mogu da uzmem na rate ni u VIP ni uTelenoru, u VIP moram da budem korisnik 2 godine (?) da bih stekao to pravo a u Telenoru taj period je 6 meseci. Dakle, ostajem na Telekomu i gledajuci njihovu ponudu knjiga je spala na 2 slova, S2 Plus ili HTC One S. Preporuke?
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Meni se cini da su performanse na strani One S, a i odnos ulozeno/dobijeno. Uz to sto ide Car Kit na poklon. 
Ogi ido na gsmarena i tamo ih uporedi i vidi sta ti vise odgovara. Pogledaj i testove na netu pa odluci sta ti se vise svidja.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Nema sta s2 da trazi pored htc one s...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Isti đavo, samo S2 ima 200x veći komjuniti, kome je to od značaja. U tom fazonu je i Huawei P1, skroz je dobar telefon.
Tapatalk
Tapatalk
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Rodjeni burazer ima Ascend P1. Super telefoncic, ekran je predobar. Kamera je takodje dobra, blic odlican u mraku. Signal je dosta slab, bili smo skoro van Kg-a, meni je signal bio punj, on je jedva imao jednu crtu (na istoj smo mrezi). Vibracija me uzasava, jako lose odradjena. Zvuk je dosta slabiji u poredjenju sa S2 i One S. Kada bih ja birao, redosled bi bio sledeci HTC One S > Galaxy S2(+) > Huawei Ascend P1.
EDIT: HTC Ima jedan od najboljih Wi-Fi prijemnika, ni sa jednim drugim modelima, sem HTC-a, nisam imao wi-fi signal u dvoristu.
EDIT: HTC Ima jedan od najboljih Wi-Fi prijemnika, ni sa jednim drugim modelima, sem HTC-a, nisam imao wi-fi signal u dvoristu.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Obrati paznju da je to HTC One S u obogaljenoj varijanti iliti sa S3 chipset-om, a ne sa S4 Krait.
I takav je daleko od loseg, al' S4 je vise od 30-40% brzi (brzi je u vecini stvari i od Samsung Galaxy S3) i ima daleko bolju podrsku.
I takav je daleko od loseg, al' S4 je vise od 30-40% brzi (brzi je u vecini stvari i od Samsung Galaxy S3) i ima daleko bolju podrsku.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Potvrdjujem ovo za WiFi signal, One ima signal kao laptop, za razliku od ostalih telefona sa Wireless-om koje sam imao...
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Ogi ova dva tel.ti se isplate izgleda vise kupiti za kesh ...S2+ je oko 210 e tj nudili su mi ih za taj iznos juce.Ogi napisao:N gledajuci njihovu ponudu knjiga je spala na 2 slova, S2 Plus ili HTC One S. Preporuke?
Doduse nisam ga kupio jer sam je odlucio za nexus ali da radi dosta brzo i da je dobar jeste.
Послато са Galaxy Nexus
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel mogu da odem u Vip da mi skinu njihov telefon sa mreze? Telefon je i dalje pod ugovorom. Zte Skate je u pitanju.