Dobro veče
Re: Dobro veče
A da ga banujemo, vec par dana nije niko banovan.
Ne vredi se vise nervirati,kad vise od pola naroda ocigledno boli uvo ili su digli ruke,pa su smatrali i da ne treba glasati.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Laki ban 24 sata. Čisto da ispunimo kvotu.Laki021 napisao:A da ga banujemo, vec par dana nije niko banovan.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Evo za Kseroja,
2014

2015

2016

2016

2014

2015

2016

2016

Sve ovo za turnir u golfu.More info: Every spring my city hosts a golf tournament that's sponsored by Mercedes. They bring in truckloads of cars and SUVs for (as I understand it) the players and their families to drive, as well as Sprinter vans and other vehicles. They are all parked in a big lot near my office since we're adjacent to the airport and the inland terminal. Every year I look forward to it (and hope they go back to all one color!)

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zona sumraka.Vladapetr napisao:Zaista zastrašujuće stvari se dešavaju ovih dana. Rušenje Savamale pod fantomkama, snimak onog bolesnog iživljanja ispred stadiona Partizana, vođin intervju na Prvoj, sad se kroje rezultati izbora... Kao u baš lošem filmu, sve se nadam da će me neko prodrmati i reći: šalili smo se, ovo nije stvarno
Sent from my LG-H440n
E jbg Trojke, pa ko ce vise od nas da brine o politickoj situaciji u Srbiji nego Svajcarci, Austrijanci i slicni.trojanac napisao:Dušane, niko pa moraš ti. A taman smo malo predahnuli od politike.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Moze ban za Igora? Mnogo je naporan s tim odakle je ko s foruma i nije mu prvi put, postaje vec dosadno i bezobrazno.
Meni ovo s izborima deluje bas zalosno...
Nemojte na crveno slovo...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Politika njah
...ali eo nešto zanimljivo
, normalno većina su zrele dame...
Italija, Rusia, Izrael, Japan moji favoriti
https://www.youtube.com/watch?v=b_kU5jG3qZg

Italija, Rusia, Izrael, Japan moji favoriti

https://www.youtube.com/watch?v=b_kU5jG3qZg
Odgovor na PP.AcaKayak napisao:Moze ban za Igora? Mnogo je naporan s tim odakle je ko s foruma i nije mu prvi put, postaje vec dosadno i bezobrazno.
Mozes slobodno i meni da prosledis. Bas ti onako smeta kada neko zivi u drugoj drzavi, pa na svkom koraku pokusavas da sikaniras?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ma napisao nesto bzvz, nije vredno citanja. Procitao sam pola i odustao, a da odgovaram stvarno ne mogu 

Aca je:
https://www.youtube.com/watch?v=YohsEI1PTSc
https://www.youtube.com/watch?v=YohsEI1PTSc
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Hahahaah 
Juče me Paja sreo u Kaldu, kaže kad odeš u London pa pokupiš dodatno svu pamet sveta, tek onda nećemo živi od tebe ostati
Nije ovako od reči do reči ali tako neka poenta, u tri teči kenjaš kao foka
Inače, zvao sam Miloša, nedostupan je.

Juče me Paja sreo u Kaldu, kaže kad odeš u London pa pokupiš dodatno svu pamet sveta, tek onda nećemo živi od tebe ostati

Nije ovako od reči do reči ali tako neka poenta, u tri teči kenjaš kao foka

Inače, zvao sam Miloša, nedostupan je.
Moram stvarno srediti ovaj telefon 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .