Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od trojanac »

Izgleda su slike promenjene, pošto ja ne vidim ništa tako strašno. Donekle se slažem da slike treba da budu potresne, da se negde urežu u glavi, pa svaki put kad stisneš gas da se setiš toga. Mada opet ne treba preterivati.

Nisam pratio vesti ovih dana pa nisam ni znao za ova dve poslednje nesreće. Strašno za ovu malu devojčicu. Nije mi jasno čemu tolika jurnjava tim putem kad je na svako malo semafor i pešački prelaz?
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Izgleda da vozac nije ni obracao paznju na semafore, a s obzirom da je taj put sirine kao auto put moze da se vozi dosta velikim brzinama.

Inace, na tom putu su semafori sinhronizovani tako da vozac ne mora stati ni na jednom semaforu ukoliko vozi 60 km/h.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Sklonili su sliku.
@schonenk, ima logike u tome sto pricas ali sve se bojim da to rade zbog dizanja svesti narodu a ne zbog tiraza. Svi oni vole pomezne vesti pa bile one i tragicne i neretko u naslovima i fotografijama prelaze granicu pristojnosti i postovanja,pre svega prema porodici nastradale osobe.

T
Poslednja izmena od dunx81 u 26 Apr 2014, 10:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Po meni, treba shvatiti da ovo dete nije umrlo zbog bolesti, vec nasilnom smrcu. Njeni roditelji ce zeleti da drugi znaju sta je ucinjeno njihovom detetu i pitace cije je sledece?

Blic u poslednje vreme uredjuje sam dr Mengele, ali ovde su slike pazljivo probrane. Jedna stravicnog prizora i ostale potresne bola njenih najblizih. Ne treba mesati sa komadima tela koje je kurir stavljao na naslovnu.

Sve zemlje se bore sa ovim problemom pokusavajuci da uticu kontrolisanim kampanjama na savest pojedinca. Do nekih moze da dopre, do ovakvih poput pocinioca tesko.

Ovaj vozac je zanemario sve granice razuma, svi znako koliko je ogranicenje tamo i koliko semafora ima. Nadam se da nece biti ishod kao sa onim sto je na istom ovom putu ubio sve svoje saputnike (dve devojke i momka) i vozaca na kojeg je naleteo i na kraju dobio smesnu kaznu za cetverostruko ubistvo.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dobro je da nije ubila decka koji se vozio sa njom,daj Boze da barem on prezivi.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

nuk napisao:Plava devojka a Astra neke tamnije boje?
Da, Astra je tamnije boje, a devojku sam vidjao kao smedjokosu. Ta njena "ekipa" je stalno "gazila" neke Opele.

Svi ti "trkaci" neka uplate Navak ili tako nesto, pa da rade sta hoce, ovo na javnom putu je za svaku osudu.

A ovog sto je pregazio devojcicu momentalno u zatvor!! :twisted:
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Na putevima kao sto su Pancevacki put, Zrenjaninski put itd, treba lepo postaviti kamere za brzinu i za crveno svetlo. Znamo svi da su to kriticne tacke za pesake, ne kostaju te kamere deset miliona, imaju para za razne gluposti, imali bi i za ovo.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

steva_anya napisao:
nuk napisao:Plava devojka a Astra neke tamnije boje?
Da, Astra je tamnije boje, a devojku sam vidjao kao smedjokosu. Ta njena "ekipa" je stalno "gazila" neke Opele.
Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

schonenk napisao:Dobro, a kako bi ste vi doziveli ovu vest da nema potresnih slika? Kratak pasus, devojcica poginula na Pancevackom putu? Treba da potrese i sokira, jer to jeste uzasno. Kako je roditeljima koji su nasli raskomadano dete? JEste, to su posledice nepromisljene voznje, nije video igra, svi treba da znamo.
Jednako potresno i bez da su okačili sliku samog tela, to je po meni čisto nepoštovanje tog deteta i oduzimanje dostojanstva njoj i njenim roditeljima.
+ što blic čitaju svi, i oni koji nisu ciljna grupa tih kampanja

A pomisliti da su oni to uradili sa edukativno preventivnim ciljem...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

schonenk napisao:
...ali ovde su slike pazljivo probrane. Jedna stravicnog prizora i ostale potresne bola njenih najblizih...
Au brate...

blic treba zatvoriti
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

+1

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Grujic napisao: Jednako potresno i bez da su okačili sliku samog tela, to je po meni čisto nepoštovanje tog deteta i oduzimanje dostojanstva njoj i njenim roditeljima.
+ što blic čitaju svi, i oni koji nisu ciljna grupa tih kampanja

A pomisliti da su oni to uradili sa edukativno preventivnim ciljem...
Dobro, a reci mi kada i u kom trenutku si ti postao svestan koje su posledice upravljanja vozilom? Video si negde, doziveo, pa ti je pasus u novinama dovoljan da se setis? Jesi li siguran da nebrojeno mnogo vozaca u preko noci hiper motorizovanoj zemlji ima predstavu koje mogu biti posledice? Ko u zemlji vrsi edukaciju o ovome?

Da li uopste smisleno govoriti o zastiti dostojanstva deteta kome je vozac oduzeo sve, ostavivsi je iskasapljenu na asfaltu? Da li je malo kasno? Da li su tabloidi jedini problem u ovoj temi?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Naravno da je smisleno i da nije kasno da njeni roditelji budu makar postedjeni toga da budu sredstvo za medijske bodove na citanost.

Edukaciju kod nas ima ko bi trebalo da vrsi, a novine sa ovakvim tekstovima na ovaj nacin to nisu niti im je namera to da budu, ne treba ih praviti svecima kad to nisu.

Sto se tice pitanja mislim da je totalno nebitno kako sam ja, al iz novina nisam niti meni licno novine i klipovi imaju znacaja
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Postoji bolji način da se dokumentuje potresan prozor nego nečije telo.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Dobro, jasno je da svako ima svoje misljenje i moje je da se ovde zaustavim. Verujem da ljudi oko ovog ne mogu da dele jedno.

Ja sam kao neko ko podize svoje dete bio jako potresen i ne zelim da zavrsi sutra na ovaj nacin svoj zivot. Krajnje emotivno sam osetio potrebu da ljudi vide ovo. Nazalost, ali imam utisak da vecina moze da sagleda razmere dogadjaja tek kada vide svog prijatelja ili sugradjanina unakazenog.
Odgovori