Ne brže od života!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Izgleda su slike promenjene, pošto ja ne vidim ništa tako strašno. Donekle se slažem da slike treba da budu potresne, da se negde urežu u glavi, pa svaki put kad stisneš gas da se setiš toga. Mada opet ne treba preterivati.
Nisam pratio vesti ovih dana pa nisam ni znao za ova dve poslednje nesreće. Strašno za ovu malu devojčicu. Nije mi jasno čemu tolika jurnjava tim putem kad je na svako malo semafor i pešački prelaz?
Nisam pratio vesti ovih dana pa nisam ni znao za ova dve poslednje nesreće. Strašno za ovu malu devojčicu. Nije mi jasno čemu tolika jurnjava tim putem kad je na svako malo semafor i pešački prelaz?
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Izgleda da vozac nije ni obracao paznju na semafore, a s obzirom da je taj put sirine kao auto put moze da se vozi dosta velikim brzinama.
Inace, na tom putu su semafori sinhronizovani tako da vozac ne mora stati ni na jednom semaforu ukoliko vozi 60 km/h.
Inace, na tom putu su semafori sinhronizovani tako da vozac ne mora stati ni na jednom semaforu ukoliko vozi 60 km/h.
Sklonili su sliku.
@schonenk, ima logike u tome sto pricas ali sve se bojim da to rade zbog dizanja svesti narodu a ne zbog tiraza. Svi oni vole pomezne vesti pa bile one i tragicne i neretko u naslovima i fotografijama prelaze granicu pristojnosti i postovanja,pre svega prema porodici nastradale osobe.
T
@schonenk, ima logike u tome sto pricas ali sve se bojim da to rade zbog dizanja svesti narodu a ne zbog tiraza. Svi oni vole pomezne vesti pa bile one i tragicne i neretko u naslovima i fotografijama prelaze granicu pristojnosti i postovanja,pre svega prema porodici nastradale osobe.
T
Poslednja izmena od dunx81 u 26 Apr 2014, 10:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Po meni, treba shvatiti da ovo dete nije umrlo zbog bolesti, vec nasilnom smrcu. Njeni roditelji ce zeleti da drugi znaju sta je ucinjeno njihovom detetu i pitace cije je sledece?
Blic u poslednje vreme uredjuje sam dr Mengele, ali ovde su slike pazljivo probrane. Jedna stravicnog prizora i ostale potresne bola njenih najblizih. Ne treba mesati sa komadima tela koje je kurir stavljao na naslovnu.
Sve zemlje se bore sa ovim problemom pokusavajuci da uticu kontrolisanim kampanjama na savest pojedinca. Do nekih moze da dopre, do ovakvih poput pocinioca tesko.
Ovaj vozac je zanemario sve granice razuma, svi znako koliko je ogranicenje tamo i koliko semafora ima. Nadam se da nece biti ishod kao sa onim sto je na istom ovom putu ubio sve svoje saputnike (dve devojke i momka) i vozaca na kojeg je naleteo i na kraju dobio smesnu kaznu za cetverostruko ubistvo.
Blic u poslednje vreme uredjuje sam dr Mengele, ali ovde su slike pazljivo probrane. Jedna stravicnog prizora i ostale potresne bola njenih najblizih. Ne treba mesati sa komadima tela koje je kurir stavljao na naslovnu.
Sve zemlje se bore sa ovim problemom pokusavajuci da uticu kontrolisanim kampanjama na savest pojedinca. Do nekih moze da dopre, do ovakvih poput pocinioca tesko.
Ovaj vozac je zanemario sve granice razuma, svi znako koliko je ogranicenje tamo i koliko semafora ima. Nadam se da nece biti ishod kao sa onim sto je na istom ovom putu ubio sve svoje saputnike (dve devojke i momka) i vozaca na kojeg je naleteo i na kraju dobio smesnu kaznu za cetverostruko ubistvo.
Dobro je da nije ubila decka koji se vozio sa njom,daj Boze da barem on prezivi.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Da, Astra je tamnije boje, a devojku sam vidjao kao smedjokosu. Ta njena "ekipa" je stalno "gazila" neke Opele.nuk napisao:Plava devojka a Astra neke tamnije boje?
Svi ti "trkaci" neka uplate Navak ili tako nesto, pa da rade sta hoce, ovo na javnom putu je za svaku osudu.
A ovog sto je pregazio devojcicu momentalno u zatvor!!

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Na putevima kao sto su Pancevacki put, Zrenjaninski put itd, treba lepo postaviti kamere za brzinu i za crveno svetlo. Znamo svi da su to kriticne tacke za pesake, ne kostaju te kamere deset miliona, imaju para za razne gluposti, imali bi i za ovo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
steva_anya napisao:Da, Astra je tamnije boje, a devojku sam vidjao kao smedjokosu. Ta njena "ekipa" je stalno "gazila" neke Opele.nuk napisao:Plava devojka a Astra neke tamnije boje?

Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jednako potresno i bez da su okačili sliku samog tela, to je po meni čisto nepoštovanje tog deteta i oduzimanje dostojanstva njoj i njenim roditeljima.schonenk napisao:Dobro, a kako bi ste vi doziveli ovu vest da nema potresnih slika? Kratak pasus, devojcica poginula na Pancevackom putu? Treba da potrese i sokira, jer to jeste uzasno. Kako je roditeljima koji su nasli raskomadano dete? JEste, to su posledice nepromisljene voznje, nije video igra, svi treba da znamo.
+ što blic čitaju svi, i oni koji nisu ciljna grupa tih kampanja
A pomisliti da su oni to uradili sa edukativno preventivnim ciljem...
Au brate...schonenk napisao:
...ali ovde su slike pazljivo probrane. Jedna stravicnog prizora i ostale potresne bola njenih najblizih...
blic treba zatvoriti
- schonenk
Dobro, a reci mi kada i u kom trenutku si ti postao svestan koje su posledice upravljanja vozilom? Video si negde, doziveo, pa ti je pasus u novinama dovoljan da se setis? Jesi li siguran da nebrojeno mnogo vozaca u preko noci hiper motorizovanoj zemlji ima predstavu koje mogu biti posledice? Ko u zemlji vrsi edukaciju o ovome?Grujic napisao: Jednako potresno i bez da su okačili sliku samog tela, to je po meni čisto nepoštovanje tog deteta i oduzimanje dostojanstva njoj i njenim roditeljima.
+ što blic čitaju svi, i oni koji nisu ciljna grupa tih kampanja
A pomisliti da su oni to uradili sa edukativno preventivnim ciljem...
Da li uopste smisleno govoriti o zastiti dostojanstva deteta kome je vozac oduzeo sve, ostavivsi je iskasapljenu na asfaltu? Da li je malo kasno? Da li su tabloidi jedini problem u ovoj temi?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Naravno da je smisleno i da nije kasno da njeni roditelji budu makar postedjeni toga da budu sredstvo za medijske bodove na citanost.
Edukaciju kod nas ima ko bi trebalo da vrsi, a novine sa ovakvim tekstovima na ovaj nacin to nisu niti im je namera to da budu, ne treba ih praviti svecima kad to nisu.
Sto se tice pitanja mislim da je totalno nebitno kako sam ja, al iz novina nisam niti meni licno novine i klipovi imaju znacaja
Edukaciju kod nas ima ko bi trebalo da vrsi, a novine sa ovakvim tekstovima na ovaj nacin to nisu niti im je namera to da budu, ne treba ih praviti svecima kad to nisu.
Sto se tice pitanja mislim da je totalno nebitno kako sam ja, al iz novina nisam niti meni licno novine i klipovi imaju znacaja
Postoji bolji način da se dokumentuje potresan prozor nego nečije telo.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- schonenk
Dobro, jasno je da svako ima svoje misljenje i moje je da se ovde zaustavim. Verujem da ljudi oko ovog ne mogu da dele jedno.
Ja sam kao neko ko podize svoje dete bio jako potresen i ne zelim da zavrsi sutra na ovaj nacin svoj zivot. Krajnje emotivno sam osetio potrebu da ljudi vide ovo. Nazalost, ali imam utisak da vecina moze da sagleda razmere dogadjaja tek kada vide svog prijatelja ili sugradjanina unakazenog.
Ja sam kao neko ko podize svoje dete bio jako potresen i ne zelim da zavrsi sutra na ovaj nacin svoj zivot. Krajnje emotivno sam osetio potrebu da ljudi vide ovo. Nazalost, ali imam utisak da vecina moze da sagleda razmere dogadjaja tek kada vide svog prijatelja ili sugradjanina unakazenog.