Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Jel ima negde snimak parade?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Od 20-og minuta.
http://www.youtube.com/watch?v=DWpurZVR-ig
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Snimak vs uzivo ko dupe i oko ( bar ovo malo sto sam video ) Jbt za cega primaju plate ovi iz RTS-a...
Snimak je stvarno ocajan, miksovanje i postavljanje kamera su katastrofa. Zasto su Rusi leteli jedan prelet sa spustenim tockovima za sletanje i jel na sredini u ovom delu bila trava pa su asfaltirali ili se tripujem?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Geza napisao:Od 20-og minuta.
Ajde jedno pitanje za upućene... Naziv i kompozitor marša koji počinje posle 30:00. Godinama, decenijama ga slušam, ne znam ni naziv ni kompozitora.
Širim haos!
-
Dusan napisao:Snimak je stvarno ocajan, miksovanje i postavljanje kamera su katastrofa. Zasto su Rusi leteli jedan prelet sa spustenim tockovima za sletanje i jel na sredini u ovom delu bila trava pa su asfaltirali ili se tripujem?
To je deo programa, ako se dobro secam dva puta su izvlacili stajni trap...
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Dusan@ Bio je zeleni pojas (ostrvo) kojeg su uklonili i sada je sirina celim profilom puta u obe trake.
Jako lose svetlo prilikom fotografisanja aviona danas na paradi, em je Sunce zaslo za oblake em su poprilicno kasno leteli.
Ali nesto se ipak i odradiolo, fotke by Bajker pa uzivajte

63 Padobranska

Recna flotila

An-26

Laste

Mi-8 sa raketnim nosacima za nevodjena zrna i Gazela

Nase 29ke

I naravno Strizi u akciji

Bajkeru svak čast po ko zna koji put.
Mora da si se napatio jer je svetlo bilo više nego očajno.
Mora da si se napatio jer je svetlo bilo više nego očajno.
Svaka cast za slike! Jel ima veze sa kisom i osvetljenjem to sto se u nekim delovima bas vidi nesto tamo u tragu sagorevanja ili je to samo standardno, a pre nisam primecivao, video sam i na snimku i na ovoj slici.
BAJKER napisao:
- BAJKER
Pa ako ti kazem da sam stajao na metar od Dunava naspram glavne bine onda ce ti biti jasno i da sam gazio u blato
Nije bilo sanse da se nesto bolje fotka sto se akro grupe tice jer su letenje izvodili mahom iznad Dunava i ratnog ostrva. da sam bio gore gde i masa samo bih kroz granje posmatrao 
Dusane ovi tragovi na krajevima krila nastaju zbog velike vlage u vazduhu, brzina i napadni uglovi krila seku vazduh i on isparava, zato nastaju ti tragovi. Ovo jace crno su izduvni gasovi

Dusane ovi tragovi na krajevima krila nastaju zbog velike vlage u vazduhu, brzina i napadni uglovi krila seku vazduh i on isparava, zato nastaju ti tragovi. Ovo jace crno su izduvni gasovi

Taj fenomen mi je poznat, mislio sam na ovo sagorevanje koje je bas crno. Nasi im uvalili neki los kerozin? 

-

Trinaesta slika, dve miguse standardno, a dve na forsazu

@Dusan
RD-33 motor je poznat po purnjanju, novije generacije nemaju taj problem...
- BAJKER
Da, uhvacen je taj momenat, inace svo cetvoro na komandi pale forsaz, eto dvoje je to ucinilo za delic sekunda ranije, srecom pa su uhvaceni 

Poslednja izmena od BAJKER u 17 Okt 2014, 01:33, izmenjeno 1 put ukupno.