To mi je jasno, šrafovi se klasično stavljaju iza tih belih, tj. to belo je maska... Iza njih su šrafovi šestice. To je dovoljno dobro pretpostavljam.
Da se nisam mešao, ostavio bi samo taj šraf u levom ćošku ormarića, a s desne strane bi ga "držao" onaj šraf desno što je propustio kroz medijapan. Kad da smo skidali posle ormarić, video sam da je taj šraf GLAVOM skroz probušio medijapan, i bio je skroz do zida.
Letva je ubačena na moje insistiranje da bi bolje držala ceo ormarić. Ali ovako ga ni ona ne pridržava. Isto i za onaj šraf desno u medijapanu. Letva će ga ipak držati kad ja dodam sad podlošku na taj jedan šraf, pa onda još onim ugaonim metalima da letvu prišrafim ma to bočne zidove ormarića.
I isto da stavim podlošku i na onaj deo gde je medijapan, ali tek taj šraf kod medijapana je simboličan - medijapan je sam po sebi mekan, a i to parčence sigurno da nije dovoljno dobro pričvršćeno za ostatak kuhinje da bi ga mogao držati.
Jbg. Dok gledaš čoveka, onda još i nešto biva OK, a čim ostane da radi sam, ono fušeraj.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk