PS: Kod nas (NL) preko 2200 slucajeva dnevno, ali fudbalske utakmice i dalje imaju gledaoce, a i sve ostalo normalno... Danas pricaju o detaljima drugog talasa koji je i zvanicno otvoren
U nemackoj niko ne nosi maske kao da virus ne postoji, masovna okupljanja, brodovi puno gostiju, ljudi kao da namerno ne nece da nose cak te gledaju kao ludaka ako te vide na ulici sa maskom, ovo MI sve deluje da je napravljeno da se unisti americka ekonomija Evo citam nemacka privreda je u usponu uprkos virusu
Sve je više tih pametnjakovića. Uzorak mi je Ikea više puta, tržni centri, Maxi, Hleb i kifle, pekara na pijaci, lokalna radnjica...
Najebaćemo. Čim dođe vlažno vreme.
Francuska sad ima i vise obolelih nego u prvom talasu, a broj umrlih nula ili skoro nula! Koliko jos dana treba da bude 5, 7, 10 hiljada obolelih u Fra da broj umrlih predje 5, 10, 50? U prvom periodu je umiralo oko 1000 dnevno, +/- 100-200.
Evo 7 dana je proslo.
Tokom proteklih 24 časa od korona virusa u Francuskoj preminulo je 37 osoba, pa ukupan broj smrtnih slučajeva od Kovid-19 iznosi 30.999.
Stevo molim te za komentar, evo 8 dana je proslo? Sta ocekujes za jos 7 dana?
September 16 (GMT)
Updates
11,193 new cases and 239 new deaths in Spain. of which 4728 cases already validated by the Ministry of Health.
Evo i slicica.
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
programer napisao: 22 Sep 2020, 23:18
Ja bio juče u lidlu. Prvi put vidim da pola ljudi ne nosi maske. Znači ne ono da drže ispod brade, nego ih nemaju uopšte.
srpski lidl, srpska posla, zabole ih patka. u grckoj ide svakih minut-dva info na razglasu plus po samiški ide čuvar da opomene ako neko spusti masku a takvih inače nema.
A očigledno da i obezbeđenje ima drugačije instrukcije, jer su u pre mesec dana u Promenadi išli i opominjali ko ne nosi masku, a sad kad pola ljudi ne nosi maske, niko ništa ne govori..
Bas mi sestra prica da ako sve bude idealno testovi ce se zavrsiti u martu 2021 i obican (zapadni) narod ce poceti da je prima od septembra/oktobra (2021)...