Darko napisao: 16 Nov 2018, 10:14
Jel realno da su pustili najveci trzni centar u srb a da garaza nije gotova? Pa kakav ce to kolaps na putevima okolo biti za vikend
Kad sve zazivi u punom kapacitetu verujem da ce biti ozbiljnih guzvi. Most slobode i krug oko promenade. Propusna moc semafora na mostu i dalje na bulevaru je mala i ne moze to da provuce.
Dobro je sto zivim u sremu i koristim uglavnom dugu i zezelja gde nema nikad guzve.
Ma koji kolaps. Još jedno fensi mesto sa skupim buticima i lokalima. Čisto sumnjam da će nagrnuti buljuci naroda punog para... Ako i bude neke gužve biće par dana dok to ne obiđu i vide svi koji su nameravali, a posle laganeze...
Ja u te Bigove i ostala čudesa dolazim jedino kad me žena i deca nateraju (a i tada sedim u autu na parkingu i čekam da se vrate jer nemam živaca da idem sa njima), inače jok.
Taj ugledni projektant je bivsa buducnost...sa novim imenom.
Duboko upleteni u politiku i partner karina.
Svi znaju kako i koliko su ostali duzni i kome
Laki imas los izvor sa polu -informacijama...
swemir napisao:Taj ugledni projektant je bivsa buducnost...sa novim imenom.
swemir napisao:Taj ugledni projektant je bivsa buducnost...sa novim imenom.
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Cela poenta je da projekat koji je izgradjen nije projekat koji je odobren.
Drugo, to da li neko mulja i upleten je u politiku nema veze sa tim da li zna dobro da odradi posao ili ne.
Kako ne duva na keju. Radim tamo i kad dune vetrina bolje bezi u centar. Hladnije je pored Dunava u odnosu na ostatak grada. Hocu li i ja kad porastem da vucem decu za rukav i da ih nutkam da se igraju