Delta Project je rezultat zajedničkog rada, dvojice najplodnijih jugoslovenskih producenata, kompozitora i instrumentalnih majstora, Slobe Markovića i Sanje Ilića. Veliki rad, pretočen je u osam numera koje su se uvukle u naše živote zaslugom pionira elektronskih instrumenata i savremene muzike u tadašnjoj Jugoslaviji i Srbiji.
Kabe napisao:Delta Project je rezultat zajedničkog rada, dvojice najplodnijih jugoslovenskih producenata, kompozitora i instrumentalnih majstora, Slobe Markovića i Sanje Ilića. Veliki rad, pretočen je u osam numera koje su se uvukle u naše živote zaslugom pionira elektronskih instrumenata i savremene muzike u tadašnjoj Jugoslaviji i Srbiji.
Kabe napisao:Delta Project je rezultat zajedničkog rada, dvojice najplodnijih jugoslovenskih producenata, kompozitora i instrumentalnih majstora, Slobe Markovića i Sanje Ilića. Veliki rad, pretočen je u osam numera koje su se uvukle u naše živote zaslugom pionira elektronskih instrumenata i savremene muzike u tadašnjoj Jugoslaviji i Srbiji.
Procitao sam i ja blog. Strasan je album. Prva pesma je ipak najbolja. Album nije tematski skladan ali to nimalo ne smeta, naprotiv. Izdvojio bih Good morning delta, scorpions death i katana. Prva pesma me podsetila na jedan pink floydov elektronski instrumental