Preporuke za sve i svašta

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Re: Preporuke za sve i svašta

Post od member »

dag81 napisao: 19 Feb 2026, 18:29
Momčilo napisao:Ne znam za državno, ovo je privatno i tu sam sad dobio info da ima termina od ponedeljka, tako da nije strašno.

EDIT: Bio sam na ultrazvuku i ne vidi se ništa a rame i dalje boli. Prošao program terapija, pa nekih i lekova, ali rame ne prestaje da boli pa ajd da snimim.
Idi kod dr. Ninkovica u Helt Medik na pregled. On ti je jedan od boljih.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam šta te konkretno muči s ramenom, ali pre nego odeš na MRI, ja bih ti preporučio da odeš kod dr.Šarčevića, DZ Klisa, Sportsko odjeljenje, koštaće te 0 dinara.
Detaljno mu pojasni svoj problem, on ti sigurno može pomoći. On je jedan veliki megacar, ovaj raspali NS treba da mu digne spomenik za života.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Drugar nije bio zadovoljan Ninkovicem, zeznuo ruku kad je izlazio iz bazena. Ovaj bio u fazonu operacija i boli me d.pe posle kako ce proci. Ja sam posle operacije kolena isao kod Vukosava. Mislim da je u penziji ali radi privatno, mozes i kod njega probati.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Meni je pomogao ekspresno, posle 7 dana kad mi je ispalo rame. Poslao me u urgentni, napusio ih telefonski(bio sam 6 dana pre u urgentnom i nisu skontali da je rame ispalo iz lezista), bulvalno su me docekali kao predsednika(trazili po hodnicima...) da me sto pre prime.
Nije bila operacija, iako je rekao ako ne uspeju da vrate(proslo 7 dana) da ga zovu da ce doci odmah da operise. Subota je bila.
Ninkovic uvek spomene operaciju, ali nece sigurno operisati ako ne mora. Covek radi u dve sobe u urgentnom, bukvalno. U jednoj se sprema jedan pacijent, dok u drugoj pregleda drugog pacijenta i tako celu smenu.
Reci da covek nije za preporuku ,na osnovu nekih primera Pere, Mike...sa takvim portfolijom kakav ima covek je u najmanju ruku bezobrazno. I fazon boli me dupe nije njegov stil. To sto je drugar izvukao zakljucak pre bilo ceka je njegova stvar. I ja da nisam otisao u Urgentni od njega, iako mi spomenuo operaciju(us*o sa se iskreno, nisam ocekivao) i sad da sam napisao hoce samo da sece. Koliko je to plitko i nerealno. Iz svake situacije se moze izvuci pogresan zakljicak kad je povrsna i jednostrana.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Odgovori