Cene goriva u Srbiji
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Cene goriva u Srbiji
Konačno i gas malo skliznuo cenom na dole (što me iznenadilo, obzirom da je zima), večeras nasuo po 84.90 din ("Vuković", Veternik). Doduše ne svuda, većina i dalje tvrdoglavo drži cenu... 

Cena na Zmaju je jedna do ponoci a niza posle ponoci. Ne znam tacno kog dana to vazi, bese vikendom.trojanac napisao:Jeste, editovao sam post.
Inače, nekadašnja MBG pumpa na novosadskom kod raskrsnice Zemun-Altina je od skoro Knez Petrol. Vidim juče da je sređuju, mislim da je već u funkciji. Cena je 88.90 ako se ne varam. Inače, najjeftinije je u Batajnici, tamo je pre neki dan TNG bio čak 86.90, dok je na NIS-u u Zemun Polju 89.90 ili 90.90, kako kad. Još je ovo mala NIS pumpa dosta povoljnija u odnosu na Zmaj, tako da tamo više ne točim. Ići ću u Batajnicu sledeće nedelje pa ću da sunem tamo.
Ne bih ni znao da jednom nisam dosao po gas bas oko ponoci na Zmaj, a ono mi momak kaze sacekaj do 10 minuta da promenimo cenu. Ja iznenadjen, reko ajd bas da vidim. Cekao jedno 2-3 minuta i dosadilo mi. Kada su videli da sam upalio auto, dotrca momak i kaze evo moze, nova cena,
Jeftinije dinar ili dva ne secam se.
Za 40 litara sto uzmem, tih par desetina dinara nista mi ne znaci ali eto, i toga ima kod nas.
Rekli su mi nesto i vezano oko pravljenja posebne cene za tranzit vikende, kada ima mnogo turista u tranzitu pa onda poskupe.
Da mi neko pricao ne bih verovao, a posto sam video svojim ocima mogu i da prenesem ovde iskustvo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Knez Petrol u Batajnici ubedljivo najjeftiniji. Sipao juče po 83.90. Razmišljam da se preselim u Batajnicu, isplati se.
Tapatalk with Desire 500

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To sa nižom cenom posle ponoći sam i ja jednom naleteo na Gaspromu malo pre Niša (odlazak na more), no mislim da takve akcije prave samo leti
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A ja se bas pitao ko sipa na Knezu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Što, ti ne bi sipao da ti je benzin jeftiniji 5 dinara kod njih?
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Ti bas oces da Honda crkne, pa da kupis auto?trojanac napisao:Knez Petrol
Tapatalk with Desire 500

Trojketa na mod preview, počeo je da bulazni.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Benzin sipam na OMV-u MM95, al plin sigurno nije ništa bolji na OMV-u, čak mislim da je isti.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja bih svakako probao plin po toj ceni. 

Meni je auto prodisao nakon što sam batalio Lukoil i počeo da sipam plin na NIS-u posle Gazele...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Na NIS-u benzin 141.40, jeftiniji od dizela skoro 10 dinara. 

Never Say Never Again
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma otkud samo u Srbiji, mislim da ima puno zemalja sa skupljim dizelom