Šta vas ometa na putu i van njega ?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Šta vas ometa na putu i van njega ?
I ova ulica je isto na bas lepoj lokaciji.
Dunav je nekih 200-250 metara udaljen, pesacka zona sa dosta prodavnica/kafica je jedno 50 metara udaljena, a tu je i TC Danubius na jedno 100-ak metara.

- H4wkeye
Znaci, kad pada kisa ljudi kao da polude, kao da padaju meteori jebote. Sobzirom da ide lepse vreme, i vreme godisnjih odmora, a ovde ima pun djavo gastarbajtera grad je vec pun stranih tablica. Problem je to sto dosta njih voze i ne jebu 5% saobracajne propise, kao divljaci najgori. Ima naravno i dosta ljudi koji voze normalno, ali su u senci ovih. Malo pre je jedan lik sa Wien tablicama prvo mene isekao ne obaziruci se uopste, pa je zatim nastavio pravo gde se dve ulice slivaju u jednu i tu je ZABRANJENO skretanje levo, vec moras napred jedno 150 metara na kruzni tok. Medjutim on je covek ladno skrenuo tu levo i uleteo, ali bukvalno ULETEO u obe trake bocno i zakrcino ceo saobracaj, a pritom je mogao da izazove karambol. Onda je krenuo na silu da se gura izmedju vozila i ode negde. Znaci ja ovako divljastvo ovde nisam skoro video, da sam imao rucni raketni bacac ja mislim da bi ga gadjao. 

Klasicna pojava nasih ljudi koji rade u inostranstvu, preko voze po propisu jos se odusevljavaju kako je to lepo i pametno, a cim udju u voljenu Srbiju proradi balkanski sindrom divljastva i nekulture.I kao da se trude da pokazu kako su oni bas ti najbahatiji vozaci.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kao da je 31.12. svi kao pomahnitali. Na 1km sam 2x mogao da se cuknem zbog raznih majstora.
- H4wkeye

@dunx81 I ovde isto. Ja ovoliku guzvu nisam video skoro.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ima možda i do toga da ih baš briga za kazne ako imaju stranu dozvolu. Cifre im nisu neke, bodove ne mogu dobiti, a za zabranu ih zabole jer će je "odrobijati" dok su napolju
- H4wkeye
Steta sto nismo clanica EU. Od Novembra prosle godine stupio je neki nov zakon za EU clanice, gde ako recimo neko iz Austrije napravi prekrsaj u Francuskoj, nece dobiti samo kaznu tamo, vec ce imati sankcije i u Austriji kad se vrati. Jer i EU ima problem gde strani vozaci cine dosta prekrsaja procentualno. Na primer ovde u Branicevskom okrugu u toku leta ako se dobro secam cak 40% prekrsaja cine stranci.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa pazi, za nas zabrana važi i napolju, samo je pitanje kako će je neko napolju proveriti 

- H4wkeye
Mislim da je to deo ovog novog EU sistema sto sam napisao
Laksa razmena podataka izmedju policija zemalja clanica je jedna od stavki. Koliko sam ja razumeo bar 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Danas neki batica na autokomandi, tamo gde se ukrsta Ustanicka i Juzni bulevar, iz Ustanicke krenuo da pravi polukruzno i pandur koji regulise saobracaj ga vidi, krene da se dere, mlati rukama i da ga zaustavi. Ovaj ga lagano iskulira, nasmeje se i gas, a pandur izvadio blokcic i zapisao tablice. Bas me zanima da li ce, i sta ce da mu pise.
Inace, ne mogu da verujem koliko su ljudi postali bezobrazni da nece da ugase duga svetla, sve dok ne pocnes da im blicas.
Inace, ne mogu da verujem koliko su ljudi postali bezobrazni da nece da ugase duga svetla, sve dok ne pocnes da im blicas.
- H4wkeye
Zapisao mu je tablice da bi javio najblizoj patroli da ga zaustave ili u krajnjem slucaju da ga nadju preko tablica. A za kaznu moze da mu pise polukruzno gde ne sme + to sto se nije zaustavio na znak sluzbenog lica. Nije mi jasno sta misle ti sto ne stanu policajcu, da su sad neke velike kuronje i da ne mogu da ih nadju? Pa dovoljno da im zapise tablice i da ga drkaju gde god ga vide dok mu ne presedne. A za takve i treba. Samo ja bi kao u Nemackoj, slao bi ih kod psihijatra prvo.
-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
Posebna vrsta vozača jesu oni što preleću preko ležećih policajaca, kao da ih nema, a pre toga ti se toliko nabiju u gepek da misliš da će ti ući u isti. Naravno, nemam nameru da brzam preko ležećeg - ako mu se žuri, neka me obiđe.
Ja svoja kola čuvam i neću zbog nekog napaljenog da svaki čas menjam spone i ostalo.
Ja svoja kola čuvam i neću zbog nekog napaljenog da svaki čas menjam spone i ostalo.

- H4wkeye
Ja bas "volim" te sto se nabiju u dupe i voze tako, pogotovu na magistrali. Prekjuce idem ka Smederevu i nailazim na deo gde je 60 ogranicenje. Tu usporavam na nekih 65km/h i vozim tako, kao i nekoliko njih ispred mene. Ceo taj deo je inace puna linija. Zatim vidim u retrovizoru kako mi prilazi kombi Wien tablice i nabija mi se u branik i vozi tako, isto 60. Ja mislio da ce da me pretekne ili tako nesto iako je puna, ali nije. Posle kad smo izasli na 80kmh ogranicenje onda se odaljio malo.
Ne da nisu izvucene bankine nego tesko da se negde vidi i razdelna traka. Sreda uvece po nevremenu iz B.Palanke do N.Sada......kroz sela u HR sam vozio bez problema ali cim sam usao u SRB kao u predvorju pakla.....kao da nasi izvlace linije polikolorom. Eto, to mi smeta.