NEpostovanje propisa i greske koje pravimo u saobracaju
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: NEpostovanje propisa i greske koje pravimo u saobracaju
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/548613 ... dvoje-dece
Pita mene jutros supruga na izlasku iz terazijskog ka brankovom mostu, kako to da ti drzis toliko rastojanje. Reko', ne drzim ga toliko zbog sebe koliko zbog ovog iza mene sto mu vidim krmelje od jutros.
Pita mene jutros supruga na izlasku iz terazijskog ka brankovom mostu, kako to da ti drzis toliko rastojanje. Reko', ne drzim ga toliko zbog sebe koliko zbog ovog iza mene sto mu vidim krmelje od jutros.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa kako držiš rastojanje od onog iza? 
Stićiće on tebe čak i ako poštediš ovog ispred

- schonenk
Pa pre par dana se desilo da su se ispred mene nazidali bas kod Zelenjaka na izlazu iz terazijskog. Da ja nisam drzao rastojanje, tj da nisam bio u mogucnosti da doziram kocenje, ovaj iza mene bi zakocio malo sutra.
Postoji par kriticnih zona gde to radim na bazi iskustva, gazela ka autokomandi kod bip-a, brankov most ka nbg kod Usca, kod Arene i slicno. Mesta gde saobracaj ubrza nakratko i oni manje upoznati sa situacijom nisu svesni da sledi jako kocenje.
Postoji par kriticnih zona gde to radim na bazi iskustva, gazela ka autokomandi kod bip-a, brankov most ka nbg kod Usca, kod Arene i slicno. Mesta gde saobracaj ubrza nakratko i oni manje upoznati sa situacijom nisu svesni da sledi jako kocenje.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
opusteno, samo ga iscimas kocnicama i pomerice se nazadGrujic napisao:Pa kako držiš rastojanje od onog iza?

btw po koji put dokazano da je leva traka najopasnija na gazeli, a retko kad je najbrza

- schonenk
Retko kad je najbrza, jer vecina vozaca odlucuje da se iskljuci/prestroji 50m pre iskljucenja. Desna se iskljucuje normalnom brzinom, dok leva stoji dok istog ne puste ovi iz desne (ili zaustavne) pa otud situacija da srednje ide brze.
Posebno je izrazen taj slucaj kod prve petlje Arena na spustu sa Gazele i kod Dusanovca iz pravca Autokomande.
Posebno je izrazen taj slucaj kod prve petlje Arena na spustu sa Gazele i kod Dusanovca iz pravca Autokomande.
Dušanovac je katastrofa od kada je samo jedno isključenje.
TT
TT
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Meni pre neki dan zena neka u Puntu vozi na branik, ne vidim joj farove jbt koliko je blizu. I jos kocim nekoliko puta na pesackom itd. ali se ona ne odvaja. Na kraju sam stisao gas i pobegao joj.
Odlepio si se zato sto ti je dobar auto.
A da je kojim slucajem bio kec. Onda bi bilo bolovanje i to 100% placeno (tako je u MUP-u), pa dodatak za nematerijalnu stetu (pretrpljen strah, dusevni bol, postraumatne posledice u vidu nesanice i otezanog spavanja....)
Pa onda radni sati za opravku, delovi....
Isplati se ako se ne povredis?
Saobracaj je nekome prevoz nekome biznis!
A da je kojim slucajem bio kec. Onda bi bilo bolovanje i to 100% placeno (tako je u MUP-u), pa dodatak za nematerijalnu stetu (pretrpljen strah, dusevni bol, postraumatne posledice u vidu nesanice i otezanog spavanja....)
Pa onda radni sati za opravku, delovi....
Isplati se ako se ne povredis?
Saobracaj je nekome prevoz nekome biznis!
- schonenk
U Dimitrija Tucovica danas, kod raskrsnice sa Hadzi Mustafinom, na trotoaru policijski punto sa radarom. Ne znam koji je tip, cini mi se rucni. Dok sam prosao zaustavili su dva automobila koji su isli uzbrdo ka Batutovoj.
- H4wkeye
Rucni radari se vise ne koriste.
Dimitrijala je dušu dala za radarisanje. Tu niko ne vozi po ograničenju.
Sreće je da stvarno retko stoje tu.
Sreće je da stvarno retko stoje tu.
- H4wkeye
Sad ce cesce da stoje 

Ne verujem. Mogu da stoje samo vikendom ili noću. Danju je tolika gužva da ne bi uspeli nikog da usnime.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Na Zrenjanincu svaki dan panduri. Ali SVAKI dan ih vidjam. Okomili se na ovaj radnicki narod, pa ne pustaju.
Godinama drzava nije u stanju da sredi taj zrenjaninski put, nego ga krpi kao staru čarapu. Ali zato kad trebaju pare od radnicke sirotinje da se uzmu, tu su.
Godinama drzava nije u stanju da sredi taj zrenjaninski put, nego ga krpi kao staru čarapu. Ali zato kad trebaju pare od radnicke sirotinje da se uzmu, tu su.
- H4wkeye
Nije policija kriva sto oni ne mogu da srede put. A moraju da budu tu jer je Zrenjaninski put jako zeznut i ima dosta pesaka a i divljaka za volanom.