To treba uvesti kao standard za sva vozila

"...Stara stvar u Novom Beceju..."nikaragva napisao:video sam pasata koji ima na krovu neke solarne celije, kojima pravi struju, da bi hladio auto
Pođite od toga koje boje vam je auto. Tu već imate značajnu razliku.djiuliju napisao:Automatska klima jeste zakon, ali za neke druge stvari, a ne za to koliko ce brzo da rashladi. Pocne i kod mene da duva hladno posle 10-20 sekundi, ali je jednostavno auto vreo unutra. Uostalom, sigurno da neka kola imaju bolje neka losije klima uredjaje, nista cudno
oces ja da ti kazem?Sloba napisao:Živa istina. Od dva auta koje imam, jedan je u najgoroj, drugi u najboljoj boji što se grejanja tiče. U crni leti uletim, upalim motor i klimu i izletim dok se bar malo ne rashladi, inače vazduh peče ždrelo dok se diše. Volan i menjač ne mogu da držim. Haos.Ne znam kolika temperatura može tada biti unutra, ali znam da u srebrnom autu nikada nije tako. Ne smem ni da zamislim kombinaciju crne boje karoserije i kožnog enterijera.
Pa auto mi je sive boje, nije strasno. Njegov je taminiji. Ma tacno je da boja mnogo utice, ali +35 je +35, nema tu mnogo mudrosti.trojanac napisao:Pođite od toga koje boje vam je auto. Tu već imate značajnu razliku.djiuliju napisao:Automatska klima jeste zakon, ali za neke druge stvari, a ne za to koliko ce brzo da rashladi. Pocne i kod mene da duva hladno posle 10-20 sekundi, ali je jednostavno auto vreo unutra. Uostalom, sigurno da neka kola imaju bolje neka losije klima uredjaje, nista cudno