Obuća i odeća
Re: Obuća
ne znam sada kako je, znam da je na tehnicku robu 2 godine, samo imaj racun i nista vise. a ja kad sam kupio patike pre par godina, posle 2 meseca su se bukvalno pojele napred, jer je bio neki losiji materijal (reebok je bio u pitanju) i isao sam da reklamiram, reklamaciju su uvazili, i samo mi nisu vratili pare vec sam za iznos patika mogao da uzmem neke druge ili da doplatim da uzmem skuplje, sto je meni sasvim ok.
posle sam opet uzeo Reebok
, trajale 2 godine, i danas ih ponekad nosim

posle sam opet uzeo Reebok

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Zanimljivo,devojku zvali jutros,reklamacija uvazena :trljamoci: te je preuzela nove cizme istog modela.
Sve pohvale za prodavca
.
U vezi garancije sve stoji kako sam par postova pre napisao s tim da se npr u vezi obuce na osnovu iskustva drugih 8 od 10 reklamacija bude odbijeno i kod prodavca i jugoinspekta na vestacenju sa stereotipnim odgovorom "da je reklamacija odbijena zato što su oštećenja nastala usled neadekvatnog koriscenja i odrzavanja u odnosu na uslove navedene na deklaraciji".
Sve pohvale za prodavca

U vezi garancije sve stoji kako sam par postova pre napisao s tim da se npr u vezi obuce na osnovu iskustva drugih 8 od 10 reklamacija bude odbijeno i kod prodavca i jugoinspekta na vestacenju sa stereotipnim odgovorom "da je reklamacija odbijena zato što su oštećenja nastala usled neadekvatnog koriscenja i odrzavanja u odnosu na uslove navedene na deklaraciji".
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Skoro da ih nema nigde - što se tiče većih brojeva, od 44 pa naviše, kao "limitirana" serija...samo 500 primeraka je uvezeno u Srbiju.
Nekoliko radnji sam obišao u Bg-u pre neki dan (Đak u Kolarčevoj, Sportvision....) i nađoh pravi broj za mene u Adidas Shopu na Ušću - poslednji broj.
Šta da kažem što se tiče patika...

Nisam trčao u njima, ali što se tiče šetnje, veoma su udobne.

Ali zato i koštaju....
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma gledao sam ih neki dan, lagane, čak ima i lepih kombinacija boja ... ali stiropor
A i cena brije samo tako.

A i cena brije samo tako.

Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ove Boost-erke sam gledao i ja pre neki dan u Ušću. Lepe na prvi pogled, ne smeta mi đon, ali brate kad videh cenu, odmah su mi se smučile.
Posetite www.garaza.rs !
Ovo su bese nike trainer?Stefy napisao:Kupio ih pre dve godine, svaki dan ih nosim i dan danas kao nove
Jel udobna za malo siru nogu? Ja sam zato prodao nike airmax doduse uzeo sam za skoro 1/4 broja kracu. Tako da je i to uticalo. Nadam se da se mogu naci po povoljnijim cenama.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2