Parking servis
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Parking servis - lopuže
Prica koju sam cuo, ne garantujem da je istinita. Na Adi je parking gde pauk odnosi vozila i gde je zavrsio auto tog tipa (koji je, predvidljivo, advokat). Covek je dosao, upalio auto i parkirao ga na rampu parkinga i zakljucao, posto nije hteo da plati na licu mesta ni kaznu ni odvozenje. Onda su ga podigli opet i premestili, pa je i on ponovio parkiranje na rampu i tako par puta, pa su mu navodno na kraju dozvolili da ode sa kolima.
Zakonski, parking servis ne sme da ti pleni auto bez sudske odluke i da te uslovljava placanjem da bi ti ga vratio. Mogu da ti izdaju racun koji moras da platis u roku i to je to, isto kao i kaznu za nepropisno parkiranje. Logikom kojoj radi parking servis, ja mogu da odem kod nekog svog duznika i da mu uzmem frizider, pa on mora da dodje kod mene i da plati da ga vrati kuci. Kao i mnogi drugi podzakonski akti, gomila odluka i uredbi vezanih za parking servis je u totalnom sukobu sa visim zakonskim aktima.
Zakonski, parking servis ne sme da ti pleni auto bez sudske odluke i da te uslovljava placanjem da bi ti ga vratio. Mogu da ti izdaju racun koji moras da platis u roku i to je to, isto kao i kaznu za nepropisno parkiranje. Logikom kojoj radi parking servis, ja mogu da odem kod nekog svog duznika i da mu uzmem frizider, pa on mora da dodje kod mene i da plati da ga vrati kuci. Kao i mnogi drugi podzakonski akti, gomila odluka i uredbi vezanih za parking servis je u totalnom sukobu sa visim zakonskim aktima.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne mogu da mi storniraju kaznu jer sam iskoristi vec jednom to pravo koje imamo jednom u godinu dana. Uvek saljem DjU i vec je jednom bilo ovako, ali sada ne mogu nista navodno da urade. Ali su mogli uredno da mi naplate parking kartu, to sto mi ne vredi nista je druga stvar. Sad sam pisao njihovu posranu molbu, sutra dobijam odgovor, ako ne budem zadovoljan odgovorom, imam pravo jos jednom, ako ni tad ne budem zadovoljan, onda idem na razgovor kod El Hefea.
Molim Paju i Filipovica da mi daju materijala za tamo
Posto im necu nikad platiti.
TT post.

TT post.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
i ne trebaUroš S. napisao: Posto im necu nikad platiti.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja nisam platio i posto je proslo vise od godinu dana.. to je to 

Brzine idu u H-a !!!

Pre 6 meseci je drugar tako isto prošao, NĐ tablice. Nema reklamacije.
- Uroš S.
Sad mi kaze drug da su angazovali privatnu agenciju koja od njih otkupljuje dug i onda dugujes toj agenciji sa kamatom. Na kraju mogu i da plene imovinu vlasnika automobila. Jel to tacno?
TT post.
TT post.
Postajemo divlji zapad...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne znam da li pratite ali ovih dana su te agencije upravo tema mnogih medija, način na koji rade i ovlašćenja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Parking servis - lopuže
Klasicni uterivaci dugova i reketasi koji kod nas rade pod zastitom zakona...
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ne znam da li vi shvatate da po novom parking doplatna zastareva za 10 godina.
A sto se tice karte koju si platio, trazi da ti refundiraju. Ja trazio, oni mi rekli da uplatim iznos za doplatnu umanjen za iznos koji sam uplatio tog dana. Naravno, necu im ni to platiti, al eto.... Volim da teram mak na konac...
A bude li mi dosao neki glavonja da trazi sa kamatom 1870 rsd moze samo da dobije citat Seselja.
A sto se tice karte koju si platio, trazi da ti refundiraju. Ja trazio, oni mi rekli da uplatim iznos za doplatnu umanjen za iznos koji sam uplatio tog dana. Naravno, necu im ni to platiti, al eto.... Volim da teram mak na konac...
A bude li mi dosao neki glavonja da trazi sa kamatom 1870 rsd moze samo da dobije citat Seselja.
- Uroš S.
E ovaj me lozio za tu agenciju za uterivanje dugova 
Sva potrazivanja jkp zastarevaju za godinu dana Nekste.
TT post.

Sva potrazivanja jkp zastarevaju za godinu dana Nekste.
TT post.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ko je ovaj podebljani, ne kapiram?Uroš S. napisao:Ne mogu da mi storniraju kaznu jer sam iskoristi vec jednom to pravo koje imamo jednom u godinu dana. Uvek saljem DjU i vec je jednom bilo ovako, ali sada ne mogu nista navodno da urade. Ali su mogli uredno da mi naplate parking kartu, to sto mi ne vredi nista je druga stvar. Sad sam pisao njihovu posranu molbu, sutra dobijam odgovor, ako ne budem zadovoljan odgovorom, imam pravo jos jednom, ako ni tad ne budem zadovoljan, onda idem na razgovor kod El Hefea.
TT post.
Boringly average, but also perfect for school run mums
verovatno neki babun u nekoj kancelariji 

- Uroš S.
El Hefe iliti šef, tako mi rece ona sluzbenica na reklamacijama: "posle druge molbe ako niste zadovoljni, idete na razgovor sa šefom"(?!). I to mi nije odmah navela kao mogucnost, nego mi je prvo rekla da ne moze nista da se uradi i da moram da platim, a onda na moje insistiranje da mi kaze koja je visa instanca za zalbu od nje, rekla mi je za opciju dve zalbe pa šef.
TT post.
TT post.
U ovoj temi je neko kacio link sa YT da je tip pricao kako doplatne karte zastarevaju za 10 godina....
Ako je god dana, ja sam na konju, onda imam samo jednu
Ako je god dana, ja sam na konju, onda imam samo jednu