Beograd
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Beograd
Eee da si snimao to u toku vožnje, sad ne bi kukao na kvačilo, dizne ... nego bi imao nov auto. 

Širim haos!
Pitanje vezano za saobracaj u Beogradu i snalazenje u njemu
Mislim da sam u poslednje vreme bez premca po otvaranju glupih offtopic tema.
Uglavnom... Razmisljam da se preselim u Beograd, mozda ne zauvek ali recimo pola vremena tu a pola kuci u Sapcu. Imam stan kod Ade Ciganlije koji sam i uzeo baz da bi mi Ada bila blizu zbog treninga.
E sad, ja pored treninga na vodi imam i treninge u teretani. Sto se tice teretane zeleo bih da idem u Extreme Gym jer znam sve ljude koji rade tamo a i realno je najbolja teretana. Do njih imam nesto preko 7km i na karti to izgleda kao na slici koju sam dodao:
E sad, interesuje me posto nije bas blizu, kolike su guzve na toj deonici obicno i da li bih imao problema da idem tamo (i nazad) svaki dan recimo? Ako bih, da li mislite d bih taj problem resio nekim osnovnim motorom (skuterom)? Ako je bezbedno za bicikl tj ima neka staza mogao bih i bajsom da idem i taman bi mi doslo kao zagrevanje i hladjenje pre i posle treninga.
Da se razumemo, nisam razmazen vec dnevno imam tri treninga i moram da se odmorim izmedju njih. Nije mi problem da putujem bilo gde ali ako cu zbog guzve izgubiti sat vremena odmora izmedju treninga onda mi to nije dobro za rezultat...
Uglavnom... Razmisljam da se preselim u Beograd, mozda ne zauvek ali recimo pola vremena tu a pola kuci u Sapcu. Imam stan kod Ade Ciganlije koji sam i uzeo baz da bi mi Ada bila blizu zbog treninga.
E sad, ja pored treninga na vodi imam i treninge u teretani. Sto se tice teretane zeleo bih da idem u Extreme Gym jer znam sve ljude koji rade tamo a i realno je najbolja teretana. Do njih imam nesto preko 7km i na karti to izgleda kao na slici koju sam dodao:
E sad, interesuje me posto nije bas blizu, kolike su guzve na toj deonici obicno i da li bih imao problema da idem tamo (i nazad) svaki dan recimo? Ako bih, da li mislite d bih taj problem resio nekim osnovnim motorom (skuterom)? Ako je bezbedno za bicikl tj ima neka staza mogao bih i bajsom da idem i taman bi mi doslo kao zagrevanje i hladjenje pre i posle treninga.
Da se razumemo, nisam razmazen vec dnevno imam tri treninga i moram da se odmorim izmedju njih. Nije mi problem da putujem bilo gde ali ako cu zbog guzve izgubiti sat vremena odmora izmedju treninga onda mi to nije dobro za rezultat...
Poslednja izmena od AcaKayak u 30 Sep 2013, 00:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Pitanje vezano za saobracaj u Beogradu i snalazenje u nj
Sve zavisi u koje vreme tokom dana su ti treninzi. Nekada ces prozujati kroz grad, nekada ce ti trebati dosta vremena, bez obzira na rutu.
Pa treninzi u letnjem periodu bih isao recimo oko 1, pola dva pa do 3 a zimi ujutru ili uvece (ujutru u 9 ili popodne u 5 recimo)
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne znam da li znas, ali postoji tema u kojoj se postavljaju pitanja za koja nije potrebna velika diskusija:
viewtopic.php?f=25&t=129
Sto se tice tvog pitanja, ne mogu puno da ti pomognem, posto zivim sa druge strane reke, ali verovatno bi trebao da izbegavas vreme kada ljudi idu ili se vracaju sa posla. To je od 7 do 9 ujutru i od 4 do 6 po podne.
viewtopic.php?f=25&t=129
Sto se tice tvog pitanja, ne mogu puno da ti pomognem, posto zivim sa druge strane reke, ali verovatno bi trebao da izbegavas vreme kada ljudi idu ili se vracaju sa posla. To je od 7 do 9 ujutru i od 4 do 6 po podne.
- pedja
- član 001
Vi's, posto ide zima, predjima na 9 ili 5 situaciju.
Oko pet ces vrlo otezano stici zacrtanom trasom kroz Kneza Milosa. Varijanta u 9 je OK, ako odes za onima kojima je radno vreme od 9. Posle toga lagano prolazis.
Oko pet ces vrlo otezano stici zacrtanom trasom kroz Kneza Milosa. Varijanta u 9 je OK, ako odes za onima kojima je radno vreme od 9. Posle toga lagano prolazis.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Lakše ti je da nađeš dobru teretanu bliže stanu i upoznaš se sa personalom
U optimalnim uslovima ti treba barem 20-30min da prođeš, plus su česte gužve zbog velikog protoka saobraćaja - a kada se desi neka saobraćajka(a dešava se) onda je potpuni kolaps.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja bi izabrao drugu teretanu na tvom mestu. Ta deonica je ozbiljno opterećena, naročito u špicu. Takovska se uvek sporo prolazi, a i deo pored sajma je često kritičan - ujutro u smeru prema centru, popodne u suprotnom. Možda se stanje popravi kad konačno bude gotova cela petlja kod novog mosta, ali za sad nije sjajno. E sad dobra vest - biciklom uopšte nije loše. Imaš biciklističku stazu od Ade do Dorćola. Zadnjih možda kilometar bi morao da ideš kroz saobraćaj ali nisam nikad tuda išao bajsem da bi znao kako je. Ja bi uvek pre tu deonicu prolazio tom stazom biciklom, nego išao skuterom kroz centar.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Generalno je nezgodna ruta jer se radi petlja u Radničkoj i često su suženja i gužve... U K Miloša isto ume da bude... Za ovo ti je možda i bolje biciklističkom stazom uz rekum još ako tuda sme skuter da ide biće milina 

Možeš biciklom pored ade pa pored save oko kalemegdana sve do 25. maja. Tuda imaš biciklističku stazu. Od 25. maja do teretane se snađi nekako.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- pedja
- član 001
X puta sam isao biciklom Pancevackog mosta do 25.Maja, pa do Ade, i ziv sam. Dakle, moze i do teretane, od 25og, bez vecih problema. Problem nastaje tokom zime, jer BG saobracaju nije verovati nikada, a pogotovo ako pada bilo sta, makar i vazdusni pritisak 
Na kraju, teretana bliza stanu je bolje resenje, ukoliko je tajming bas bitan.
TT

Na kraju, teretana bliza stanu je bolje resenje, ukoliko je tajming bas bitan.
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
E ako nema na Čukarici, B. Brdu, Senjaku krštena teretana.... Mislim da je Extreme Gym malo naduvan... Malo.
Ti koji sebi ne smeš da dozvoliš ni prehladu zaboravi na skuter u beogradskom haosu. Kolima možeš preko K Miloša i Takovskom, a možeš i Sarajevskom pa oko Kalemegdana na Dunavsku. Nije ni ova druga trasa rasterećena, ali ipak postoji alternativa.
Biciklom možeš opušteno. Od 25. maja do teretane nije frka ni najmanje. Ja tuda stalno vozim.
I na kraju nađi bližu teretanu.
Biciklom možeš opušteno. Od 25. maja do teretane nije frka ni najmanje. Ja tuda stalno vozim.
I na kraju nađi bližu teretanu.
Pogledaj Revolution Gym. Cuo sam dobre komentare.
https://www.facebook.com/pages/Revoluti ... 4642246289
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
https://www.facebook.com/pages/Revoluti ... 4642246289
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Nema na senjaku neka dobra teretana ? Ja planiram u green fitnes da krenem kazu da je super,ima negde na petlovom brdu (do nje bi kolima i brzo stizao,za 10ak min magistralom) i u kralja petra
Ovoliko putovanje kroz grad ce ti se zimi pretvoriti u pakao
Ovoliko putovanje kroz grad ce ti se zimi pretvoriti u pakao