Ćale je pušač čitav život. Pre nekoliko godina se ukenjao od stra'a za život i ostavio cigarete. U međuvremenu je počeo da pije razne lekove za pritisak i druge gluposti.Rakhil napisao:Aj da podelim svoje rezultate ostavljanja pljuga, nekome mozda bude bitno:
1. Ocite stvari - lakse disem, sporiji rad srca, nizi pritisak, bolja prokrvljenost organizma, jace culo ukusa i mirisa...
2. Nestanak gorusice - ranije sam uvek sa sobom imao Rupurut u torbici, nije bilo dana da ne skrcam 2-3. Sad mogu nuklearni otpad da jedem i ni podrig da ne pustim
3. Mnogo manje se znojim - ovo moze biti individualno doduse
4. ZIvot je laksi - ne interesuje me koliko traje let, koliko traje sastanak, da li sme da se pusi u kolima, da li sme na terasi, da li radi trafika, da li sam poneo rezervnu paklu...
Elem, s obzirom da je aktivno učestvovao u spašavanju ljudi iz Obrenovca, u svom tom pritisku i stresu je ponovo propušio, pomalo onako. I ranije je malo pušio, sa velikim užitkom. Ostavio je sad sve te tablete koje je pio.
Zanimljivo zar ne? Ne mogu da mu ništa prigovaram za pušenje sad kad se ne truje više tabletama za čuku.