Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Uf , ovaj deo oko graficke tesko da moze da se uklopi u ovu cenu.Imas na Gigatron Arena odlicno uradjen sajt u kome mozes zadati parametre koji ti trebaju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
nisam probao licno ali evo http://keepvid.com/sashicus napisao:koji program ili neki downloader koristite za skidanje klipova/spotova s youtuba? treba da konvertuje u nekom mp4 ili slicnom formatu da mogu na mob da prebacim.
Ja sam pre koristio vdownloader, ali mi je postao nesto nezgrapan za koriscenje(u principu je veoma prost, ali sam razvio neku odbojnost)
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ma meni je to potrebno jer za neki projekat hoću da imam poseban laptop na kom će se jedno vreme vrteti Linux. A kad već kupujem da baš ne bude neki potpuni low level primerak jer na njega kasnije svakako ide Windows 7.Milos napisao:Uf , ovaj deo oko graficke tesko da moze da se uklopi u ovu cenu.Imas na Gigatron Arena odlicno uradjen sajt u kome mozes zadati parametre koji ti trebaju.
Nemam vremena za traženje pa sam kupio neki Compaq, 500GB disk, 4GB memorije, 15.6'' ekran, web kamera itd... za 29.999 dinara. Poslužiće svrsi.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Ja Jdownloader,instaliras ga,i kad kopiras link od klipa u njemu ti se pojavi dal hoces samo mp3,dal mp4, ima 4-5 opcija da biras sta ti trebasuperboss napisao:nisam probao licno ali evo http://keepvid.com/sashicus napisao:koji program ili neki downloader koristite za skidanje klipova/spotova s youtuba? treba da konvertuje u nekom mp4 ili slicnom formatu da mogu na mob da prebacim.
Ja sam pre koristio vdownloader, ali mi je postao nesto nezgrapan za koriscenje(u principu je veoma prost, ali sam razvio neku odbojnost)
Zna li neko nekog dobrog kardiologa u Beogradu?
Juce sam doziveo jak strujni udar (bio sam zalepljen za klimu na oko 3 metra visine nekoliko sekundi), odvezla me hitna u bolnicu u Smederevskoj Palanci i tamo mi je nakon pregleda (pluca, puls, pritisak, EKG) receno da je cudo da sam ziv, i da imam ostecenje na srcu te da trebam da uradim ultrazvuk kako bi se saznalo nesto vise.
Struja mi je progorela domali prst leve ruke, a imam problem sa levom rukom, levom nogom (otezano se krecem) i brzo se zamaram. Bukvalno budem sav preznojen nakon predjenih 20-ak koraka, kao da sam trcao ne znam koliko.
Ne znam sta me otreslo. 220V ili vod sa visokonaponskog trafoa, ali bio sam ubedjen da sam gotov. Sreca u nesreci je sto se sve dogodilo na ulici pa su pritrcali ljudi, prskali me vodom i zvali hitnu pomoc inace ko zna kako bi se sve zavrsilo.
Nazalost, iz firme su poslali samo mene na intervenciju, pa sam morao da radim pod naponom jer nije bilo nikoga ko bi po potrebi iskljucivao i ukljucivao struju.
Hteli su da me zadrze u bolnici, ali sam to odbio jer smatram da je bolje da sam u Beogradu ako mi zatreba medicinska pomoc.
Juce sam doziveo jak strujni udar (bio sam zalepljen za klimu na oko 3 metra visine nekoliko sekundi), odvezla me hitna u bolnicu u Smederevskoj Palanci i tamo mi je nakon pregleda (pluca, puls, pritisak, EKG) receno da je cudo da sam ziv, i da imam ostecenje na srcu te da trebam da uradim ultrazvuk kako bi se saznalo nesto vise.
Struja mi je progorela domali prst leve ruke, a imam problem sa levom rukom, levom nogom (otezano se krecem) i brzo se zamaram. Bukvalno budem sav preznojen nakon predjenih 20-ak koraka, kao da sam trcao ne znam koliko.
Ne znam sta me otreslo. 220V ili vod sa visokonaponskog trafoa, ali bio sam ubedjen da sam gotov. Sreca u nesreci je sto se sve dogodilo na ulici pa su pritrcali ljudi, prskali me vodom i zvali hitnu pomoc inace ko zna kako bi se sve zavrsilo.
Nazalost, iz firme su poslali samo mene na intervenciju, pa sam morao da radim pod naponom jer nije bilo nikoga ko bi po potrebi iskljucivao i ukljucivao struju.
Hteli su da me zadrze u bolnici, ali sam to odbio jer smatram da je bolje da sam u Beogradu ako mi zatreba medicinska pomoc.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uf covece! Ne znam nikog ali raspitacu se. Ti bi kod kardiologa na pregled? Treba sto pre sve da ispitas.
Sent from my HTC Desire X
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Pa citam po netu iskustva ljudi, imam zakazano za ponedljak kod dr.Ristica, ali zbog ozbiljnosti povrede bih ipak otisao kod jos nekoga da mi kaze svoje misljenje.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
http://www.intermed.co.rs/
Ja sam tamo radio pre 7-8 godina test opterecenja i ultrazvuk u boji kada sam imao neke tegobe oko srca. Tada su vazili za najbolju kliniku u gradu.
Zelim ti sto brzi oporavak.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Ja sam tamo radio pre 7-8 godina test opterecenja i ultrazvuk u boji kada sam imao neke tegobe oko srca. Tada su vazili za najbolju kliniku u gradu.
Zelim ti sto brzi oporavak.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Bane zovi me. Ne mogu da nađem kako se zove, al bar da ti objasnim za svaki slučaj gde je.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pravac u Urgentni centar, na preglede, i kod neurologa bi trebalo da te pošalju.
Ne čekaj ponedeljak, nek te pogledaju i ovde, ako ti ponude zadržavanje ne odbijaj!
Ne čekaj ponedeljak, nek te pogledaju i ovde, ako ti ponude zadržavanje ne odbijaj!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Brate pa kolega sa foruma nam je kardiohirurg... Zajebi privatnike za tako nesto, posebno Ristica. Zovite Milosa za preporuku.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Dr Mirić
Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 13/A,
Telefon: 011/367-4396
Preporuka se servis podizaca prozora
http://www.servis-sreckovic.com/servis.html
Pukao mi je nosac, otisao sam kod njih na preporuku. Bili su najjeftiniji i jako brzo su zavrsili.
SKidanje sa auta, servis podizaca i vracanje na auto - 45 min...
Kod njih je bilo 3500rsd, dok su ostali koje sam zvao trazili izmedju 5000 i 6000 rsd...
http://www.servis-sreckovic.com/servis.html
Pukao mi je nosac, otisao sam kod njih na preporuku. Bili su najjeftiniji i jako brzo su zavrsili.
SKidanje sa auta, servis podizaca i vracanje na auto - 45 min...
Kod njih je bilo 3500rsd, dok su ostali koje sam zvao trazili izmedju 5000 i 6000 rsd...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mića Mirić? Važi za najboljeg, al iako je privatni jako jako dugo se čeka do njegapaja napisao:Dr Mirić