Na ženinom Yarisu Sava AS mnogo bolje idu po ovom suvom snegu, nego na bljuzgi od pre neki dan. Malo su mi popravile utusak
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
Ali pazi šaru na toj gumi, bolja nego na mnogim zimskim gumama. Jedino nema te sitne zareze/lamelice kao modernije gume.
Sve »Tigrove« radijalne gume sa numeričkim oznakama su bile celogodišnje izuzev »625« i »635« – a za njih zapravo ne znam.Saša napisao: 08 Jan 2026, 12:50 Neke TG su bile, ne sećam se iskreno najtačnije oznake.Ali se savršeno dobro sećam da zimske nikad nismo imali. Jedne gume i to je to, ako baš "krkne" dobar sneg - staviš lance i teraj...
I ova, »621«. Pogledaj je malo bolje, sigurno negde ima natpis “all season” i/ili “M+S” (što se donedavno računalo kao dovoljan uslov da guma bude celogodišnja).Dare4x4 napisao: 08 Jan 2026, 13:14
Još uvek imam kao rezervnu tu gumu. Yugo je 2007. stigao sa njima iz fabrike. Vozio sam ih preko 40000km u svim uslovima najnormalnije. Ova što je ostala u rezervi još uvek nigde nema ni naprslinu.
Istovremeno sam ponekad vozio drugog Yuga koji je došao sa Trayal T-400 i drastično su te gume lošije držale.
Da, da, ima oznaku M+S.
Kod nas je i dalje M+S dovoljan. U BG gradski busevi takve i imaju (verujem, nisam proveravao).