Markoni napisao:Dimitrijala je problematicna najvise zbog toga sto su semafori tako uskladjeni da te teraju da dodajes gas. Gledam recimo kako su resili u Zemunu potez pored hotela Jugoslavija. Sada te svaki semafor hvata. Jeste smor, ali je mnogo bezbednije. Tako nesto bi verovatno umanjilo broj sudara u Dimitrijali...
Tapatalk Post
Slazem se.
Ja onuda ispod 70 ne mogu da idem, na 80 km/h se hvata zeleni talas od pocetka, do kraja ulice.
Ne idem ni brze cesto, ali je ono ulica koja me vuce na gas vise i od praznog Bulevara Kralja Aleksandra...
Tako i na Pancevackom, ali semafori uskladjeni tako da ces uhvatiti talas na 60 km/h, i nema brze, osim da stajes bez razloga na svaki semafor.
Ali svejedno, po meni, da bi se neko slupao u Dimitrijali, cenim da mora da bude blago operisan.
Verovatno pacijenti koji istripuju fandja, a u skill im na nivou 17-ogodisnje devojcice...
Ja se najvise plasim kada se vozim sa ljudima koji nisu neki preterano dobri vozaci, i stalno voze lagano.
Kada tom dune da da gas, osetis mu smrad straha na km... U sustini lupim sljagu takvoj osobi, pa ga nateram da uspori...