Računari
Re: Računari
A možda ti koristiš miš koliko i automobil 

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni su A4 tastature i miševi spram logitecha smešni, blago rečeno.
Tipično kineska tehnika, pomalo i smrdi
Imam logitech tastaturu, pa nemam pojma koliko dugo, možda i 20 godina.
A miš sam uzeo od druga, logitech mx510. Radio je kod njega u igraonici 3,4 godine. Moš misliti šta je tamo rađeno sa njim. Pre 10ak godina sam ga uzeo od njega iz igraonice, i još uvek mi radi besprekorno.
Edit: nego zna li neko, gde je sada COmtrade prodavnica u novom sadu? Tamo gde je pre bila, sada je gigatrone. A na gigatrone sajtu nema ono što meni treba, nego samo na comtrade
Tipično kineska tehnika, pomalo i smrdi

Imam logitech tastaturu, pa nemam pojma koliko dugo, možda i 20 godina.
A miš sam uzeo od druga, logitech mx510. Radio je kod njega u igraonici 3,4 godine. Moš misliti šta je tamo rađeno sa njim. Pre 10ak godina sam ga uzeo od njega iz igraonice, i još uvek mi radi besprekorno.
Edit: nego zna li neko, gde je sada COmtrade prodavnica u novom sadu? Tamo gde je pre bila, sada je gigatrone. A na gigatrone sajtu nema ono što meni treba, nego samo na comtrade

methane.master napisao:Šta misliš?
Možda samo za fleksbuksi

Što se tiče A4tech ne znam kakvi su sad, ja pričam za period od pre 8-10god.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Memojte bre da me plašite da se Death Adder toliko kvari, letos sam ga uzeo...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sto se Asus profenserisao sa pakovanjem, ko da je Apple jbt.

Sad sam raspakovao laptop, i prvi utisci su mi pozitivni, sem srpske tastature koja mi vise smeta nego koristi, ali ajde. Kratko mi je potrajalo odusevljenje jer je laptop stigao sa sjebanim touchpadom. Dugmici su integrisani u touchpad, sto je sranje, i levi klik je raskliman, tako da se ceo pad klima, zvecka i mrda
Mrzim kad mi nesto novo stigne pokvareno, sad ako me dobavljac pocne zajebavati za zamenu (posto mi popravka ne pada na pamet), ozbiljno cu popizdeti...

Sad sam raspakovao laptop, i prvi utisci su mi pozitivni, sem srpske tastature koja mi vise smeta nego koristi, ali ajde. Kratko mi je potrajalo odusevljenje jer je laptop stigao sa sjebanim touchpadom. Dugmici su integrisani u touchpad, sto je sranje, i levi klik je raskliman, tako da se ceo pad klima, zvecka i mrda

Mrzim kad mi nesto novo stigne pokvareno, sad ako me dobavljac pocne zajebavati za zamenu (posto mi popravka ne pada na pamet), ozbiljno cu popizdeti...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ASUSu je to izgleda postala žestoka mana, od 5 laptopova kupljenih u zadnjih 6 meseci, na 3 je od pvog dana raskliman touchpad.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A mene napusite kad kazem da postoji razlika izmedju laptopa i laptopa, bez obzira sto oba imaju vrlo slicne karakteristike 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Čekaj ovaj laptop košta preko 800 eura, koliko mora po tebi da košta pristojan laptop?
- Delija
- Kontakt:
Ne bih ponovo o tome 
Par puta smo se raspisali vec.
Al' aj' samo ovo - rece da je ispod 90k (ako se ne varam!), a to je blize 700 evra, nego preko 800. A masina je prilicno jaka za tu cifru - negde mora da se ustedi.
A ovo u svakom slucaju treba reklamirati i traziti novi (ako je kod drugih to uopste bolje).

Par puta smo se raspisali vec.
Al' aj' samo ovo - rece da je ispod 90k (ako se ne varam!), a to je blize 700 evra, nego preko 800. A masina je prilicno jaka za tu cifru - negde mora da se ustedi.
A ovo u svakom slucaju treba reklamirati i traziti novi (ako je kod drugih to uopste bolje).
Poslednja izmena od Delija u 14 Feb 2015, 16:15, izmenjeno 4 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Uroš S. napisao:Čekaj ovaj laptop košta preko 800 eura, koliko mora po tebi da košta pristojan laptop?
2-3 Bačevića
- Rakhil
Laptop kosta preko 900 evra, 90.000 dinara sam pomenuo kao najnizu cifru za i7 quad i GTX grafiku u drugom modelu. U svakom slucaju ce se menjati, samo je pitanje cega ima na stanju, posto nasi dileri laptope iznad 500 evra drze na stanju komada 1.
- Delija
- Kontakt:
Znaci, varam se 
My Bad!
Pisalo se dosta, pa sam prevideo da nisi za taj konkretan napisao.
Sad malo provrteo cene - i 900 je previse dobra cena. 700 bi bio da je ispao sa kamiona

My Bad!
Pisalo se dosta, pa sam prevideo da nisi za taj konkretan napisao.
Sad malo provrteo cene - i 900 je previse dobra cena. 700 bi bio da je ispao sa kamiona

- Rakhil
Naravno da jeste, Asus jedini daje taj hardver za te pare kod nas. S druge strane, po pitanju kvaliteta je cela serija dobro ocenjena, pa nisam bas ocekivao da mi se zalomi. Jebiga, nije da mi je o glavu, sacekacu jos koju nedelju da dodje zamena
- Delija
- Kontakt:
Ja imam talenat da pazarim nesto falicno, pa da onda odmah moram da menjam 
Izmedju ostalog i Yamaha A/V receiver (nov, neraspakovan) sa "vazduhom" u plastici displeja (tacnije ispred displeja)...
Nisam nigde procitao da je neko imao slicno iskustvo.

Izmedju ostalog i Yamaha A/V receiver (nov, neraspakovan) sa "vazduhom" u plastici displeja (tacnije ispred displeja)...

Nisam nigde procitao da je neko imao slicno iskustvo.