Mobilne telekomunikacije
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Mobilne telekomunikacije
@ sasa lbg: koji konkretno?
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Launcher 8
Qihang dev team
Послато са Galaxy Nexus
Qihang dev team
Послато са Galaxy Nexus
Ogi folija se ne baca, moze da se opere i ponovo nanosi, i tako bezbroj puta...
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Polako, gradi telefon prema potrebama, to je poenta Androida. Ono što ti zatreba instaliraj i koristi, navikavaj se na koncept i prilagođavaj ga sebi.Ogi napisao:Da li je ovaj ekran otporan na ogrebotine kao onaj na C6-01 ?
Juce sam kupio foliju ali nisam uspeo da je stavi kako treba te sa je upropastio i bacio u djubre.![]()
Koja je najbolja mail aplikacija da probam sa njome?
Sta jos da skinem, Tapatalk ?
Sta jos, ovo mi je prvi Android, pojma nemam ?
Imam jos milion pitanja ali nemam sada vremena...
Folije ja stavljam u kupatilu, nakon što napravim atmosferu kao u sauni. Zbog vlage nema prašine u vazduhu i laganica onda, imaš vremena da zalepiš foliju polako.
Tapatalk HD
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bax napisao:Ogi folija se ne baca, moze da se opere i ponovo nanosi, i tako bezbroj puta...
Sent from my ZTE-SKATE

Ja mislio da je samolepljiva i nisam mogao da izbacim mehurice i nahvatala se prasina, jedan mikron prasine napravi 1cm mehura.
Za sta sluzi launcher ?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Sjajan je. Lepo izgleda, za sad nista ne baguje, izuzetno pregledan. Odlican. Nadam se da samo nece trositi bateriju preterano.
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1Bax napisao:Ogi folija se ne baca, moze da se opere i ponovo nanosi, i tako bezbroj puta...
Sent from my ZTE-SKATE
ja pre dva dana kupio za 200din i ponosan sam kako sam je bez greske zalepio, ali ipak mi je to druga koju sam lepio. kad skines, stavis izmedju dva papira do sledece upotrebe.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Čime brisete ekran pre stavljanja folije?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Launcher je deo Androida (aplikacija) koji pokreće ikonice, menije, daje im 3D efekte i ostalo. Možeš da ga promeniš ako ti se ne sviđa kako izgleda kada otključaš ekran telefona, kako to sve pokreće i ostalo. Ja imam neki Telenorov 3D koji vrti u krug trodimenzionalno poslagane ekrane sa ikonicama. Lepo izgleda ali jede dosta memorije.
Tapatalk
Tapatalk
Folija ne treba na dobrom ekranu. Eno na Galaxy S vec treca godina bez ogrebotine, na S3 9 meseci.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne da jede nego ubija... mislim da mi zbog njega i baguje fonSaša napisao:Launcher je deo Androida (aplikacija) koji pokreće ikonice, menije, daje im 3D efekte i ostalo. Možeš da ga promeniš ako ti se ne sviđa kako izgleda kada otključaš ekran telefona, kako to sve pokreće i ostalo. Ja imam neki Telenorov 3D koji vrti u krug trodimenzionalno poslagane ekrane sa ikonicama. Lepo izgleda ali jede dosta memorije.
Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ni ja nemam foliju ali je telefon stalno u futroli ili u levom džepu u koji ne stavljam ništa sem njega. Ekran čist kao suza, ni najmanja ogrebotina. I onaj ranije, i ovaj sada. 
Tapatalk

Tapatalk
Ogi poseti forum xda-developers i na njemu ces naci sve korisne app za svoj uredjaj.Ogi napisao:Da li je ovaj ekran otporan na ogrebotine kao onaj na C6-01 ?
Juce sam kupio foliju ali nisam uspeo da je stavi kako treba te sa je upropastio i bacio u djubre.![]()
Koja je najbolja mail aplikacija da probam sa njome?
Sta jos da skinem, Tapatalk ?
Sta jos, ovo mi je prvi Android, pojma nemam ?
Imam jos milion pitanja ali nemam sada vremena...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Stigao Optimus G. 
Prvi utisci su odlicni, telefon je ultra brz, ekran je super, malo slabiji kontrast nego kod SuperAmoleda, ali slike deluju realisticnije. Zvuk je fenomenalan, dosta jaci no na One S-u. Dizajn mi se takodje svidja, telefon je maximalo utegnut i zavrsna obrada je...kao kod VW
Baterija je takodje dobra (i ako je pljuju na netu), instalirao gomilu aplikacija, testirao kameru, testirao aplikacije, i sad sam trenutno na 78% baterije.
Htc One S mnogo bolje lezi u ruci, lepsi je i tanji, nekako sam navikao na tu dimenziju.
Kamera od 13mpx je odlicna, nije kao kod S4, ali daleko bolja nego kod Xperie T/Z. Prednja kamera je takodje super. Okacicu par slika u 'Mobile uploads' kasnije.
Slusalice QuadBeat su jako dobre, bass neverovatan.

Suma sumarum, zadovoljan sam telefonom, ali postoje stvari koje mi se vise svidjaju kod One S-a.
Sent from my LG Optimus G

Prvi utisci su odlicni, telefon je ultra brz, ekran je super, malo slabiji kontrast nego kod SuperAmoleda, ali slike deluju realisticnije. Zvuk je fenomenalan, dosta jaci no na One S-u. Dizajn mi se takodje svidja, telefon je maximalo utegnut i zavrsna obrada je...kao kod VW

Baterija je takodje dobra (i ako je pljuju na netu), instalirao gomilu aplikacija, testirao kameru, testirao aplikacije, i sad sam trenutno na 78% baterije.

Htc One S mnogo bolje lezi u ruci, lepsi je i tanji, nekako sam navikao na tu dimenziju.
Kamera od 13mpx je odlicna, nije kao kod S4, ali daleko bolja nego kod Xperie T/Z. Prednja kamera je takodje super. Okacicu par slika u 'Mobile uploads' kasnije.
Slusalice QuadBeat su jako dobre, bass neverovatan.

Suma sumarum, zadovoljan sam telefonom, ali postoje stvari koje mi se vise svidjaju kod One S-a.
Sent from my LG Optimus G
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!