obrati malo paznju kako mi se obracas posto si izgleda ti glup, ja sam rekao da je auto ruzan i savrseno me ne zanima koliko kosta i koliko se moze zaraditi na njemu.... posto si nam se vec hvalio na forumu koliko para imas na racunu u banci sto ne kupis neki takav auto i zaradis na njemu?
taj ko je kupio W12 je kupio auto da bi putovao sa njim i bas bi se super navozao sa tim Z8...
edit: na ovaj moj post
ADrei napisao:sta je ovo ruzno belo medju ovim premiumima?
RS6 je prelep
ti mi odgovoris:
AcaKayak napisao:aDrei, nije isto dati za auto 50k kad je nov i dati 50k kad je 30 godina star i raste mu vrednost. Razmisljaj malo.
Nije on rekao da je kanta, nego Floyd On rece samo da mu je ruzan, sto je ok, licni ukus. Sigurno znam vise ljudi koji bi rekli da je ruzan, nego da je lep. Nevezano za to kakav je i koji je to auto.
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Automobili kao ta lanci se ne posmatraju kroz prizmu svakodnevnice, ni blizu. To je auto koji ako te radi onda si u njemu non stop nasmejan, ako ne, onda ga na ulici ni ne pogledas. Tehnicki jeste prevazidjen i zastareo u mnogim stvarima, ali hvala bogu ima ljudi kojima je to potpuno nebitno...
Pa i clio 3 rs i civic type R kad su se pojavili sredinom prosle decenije vec su konceptualno bili zastareli. Svi konkurenti su se vec okrenuli u smeru za koji je hondi i resou trebala jos citava jedna generacija. Alj je isti taj clio bio u najvecem broju testova za ljubitelje automobilizma prvi pik i drivers car dok i poslednji auto nije sishao sa trake i dosao ovaj novi metroseksualni... Civic je doduse imao problem u vidu jako uspesnog prethodnika, ali je svejedno opet odlicno rangiran uvek iako je takodje bio u corsokaku buducnosti...
Svi ti automobili se biraju srcem. A integralka je bila prisutna i obelezila jedan prilicno dug period, i reci da je kanta danas je malo neozbiljno...
Razumem da se nekome ne svidja izgled Delte ili quattroa, ali da kazes da su kante ili ''da se trudis da ga postujes'' je krajnje glupo. Sve u automobilizu je na neki nacin evolucija i ti automobili su imali ogorman uticaj na to sto vozite danas.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ADrei napisao:obrati malo paznju kako mi se obracas posto si izgleda ti glup, ja sam rekao da je auto ruzan i savrseno me ne zanima koliko kosta i koliko se moze zaraditi na njemu.... posto si nam se vec hvalio na forumu koliko para imas na racunu u banci sto ne kupis neki takav auto i zaradis na njemu?
taj ko je kupio W12 je kupio auto da bi putovao sa njim i bas bi se super navozao sa tim Z8...
edit: na ovaj moj post
ADrei napisao:sta je ovo ruzno belo medju ovim premiumima?
RS6 je prelep
ti mi odgovoris:
AcaKayak napisao:aDrei, nije isto dati za auto 50k kad je nov i dati 50k kad je 30 godina star i raste mu vrednost. Razmisljaj malo.
slabo ima na racunu kad nece da kupi sestri jedan imac 27 + neki macbook pro 15 za faks