Egzotični automobili na našim ulicama

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Re: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od ADrei »

AcaKayak napisao:aDrei, nije isto dati za auto 50k kad je nov i dati 50k kad je 30 godina star i raste mu vrednost. Razmisljaj malo.
o cemu pricas ti??
ako treba da mi se svidi onaj ruzan beli auto, ne svidja mi se, cak mi je i odvratan..
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Dobro de, još ima vremena. Ukus je stvar koja se takođe uči i dolazi sa vremenom, iskustvom i konzumacijom.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Teško će to ići kod njega...za početak da mu se svidi Audi Quattro, pa je onda tek na pola puta do spoznaje Integrale... :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Pa jedino ako si glup da ne umes da ukapiras a izgleda da jesi.

Onaj ko je dao pre 5 godina 140.000e za BMW Z8 sada ga prodaje za 170-190.000e. Time je zaradio dobre pare, bolje nego da je ulozio u stan.

onaj koji je u isto vreme kupio audi A8 w12 za to vreme je izgubio 100.000e.

Hoces sada da ti i nacrtam?
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

obrati malo paznju kako mi se obracas posto si izgleda ti glup, ja sam rekao da je auto ruzan i savrseno me ne zanima koliko kosta i koliko se moze zaraditi na njemu.... posto si nam se vec hvalio na forumu koliko para imas na racunu u banci sto ne kupis neki takav auto i zaradis na njemu?

taj ko je kupio W12 je kupio auto da bi putovao sa njim i bas bi se super navozao sa tim Z8...

edit: na ovaj moj post
ADrei napisao:sta je ovo ruzno belo medju ovim premiumima? :)

RS6 je prelep :klanjamse: :klanjamse:
ti mi odgovoris:
AcaKayak napisao:aDrei, nije isto dati za auto 50k kad je nov i dati 50k kad je 30 godina star i raste mu vrednost. Razmisljaj malo.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

:ludilo: Ova tema je vrh :kezo:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Da, treba iseći ovaj off...offove
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

starac vujadin napisao:Teško će to ići kod njega...za početak da mu se svidi Audi Quattro
ne svidja mi se ni on :oops: mada se trudim da ga postujem..
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Vazi, lancia je kanta koju nema svrhe voziti. Bolje da je kupio a5 i zalepio slovo s napred. Nemam volje da se ubedjujem dalje, pisi sta god hoces.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Nije on rekao da je kanta, nego Floyd :) On rece samo da mu je ruzan, sto je ok, licni ukus. Sigurno znam vise ljudi koji bi rekli da je ruzan, nego da je lep. Nevezano za to kakav je i koji je to auto.

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Automobili kao ta lanci se ne posmatraju kroz prizmu svakodnevnice, ni blizu. To je auto koji ako te radi onda si u njemu non stop nasmejan, ako ne, onda ga na ulici ni ne pogledas. Tehnicki jeste prevazidjen i zastareo u mnogim stvarima, ali hvala bogu ima ljudi kojima je to potpuno nebitno...
Pa i clio 3 rs i civic type R kad su se pojavili sredinom prosle decenije vec su konceptualno bili zastareli. Svi konkurenti su se vec okrenuli u smeru za koji je hondi i resou trebala jos citava jedna generacija. Alj je isti taj clio bio u najvecem broju testova za ljubitelje automobilizma prvi pik i drivers car dok i poslednji auto nije sishao sa trake i dosao ovaj novi metroseksualni... Civic je doduse imao problem u vidu jako uspesnog prethodnika, ali je svejedno opet odlicno rangiran uvek iako je takodje bio u corsokaku buducnosti...
Svi ti automobili se biraju srcem. A integralka je bila prisutna i obelezila jedan prilicno dug period, i reci da je kanta danas je malo neozbiljno...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

dragan napisao:i reci da je kanta danas je malo neozbiljno...
Mnogo neozbiljno.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Razumem da se nekome ne svidja izgled Delte ili quattroa, ali da kazes da su kante ili ''da se trudis da ga postujes'' je krajnje glupo. Sve u automobilizu je na neki nacin evolucija i ti automobili su imali ogorman uticaj na to sto vozite danas.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kokos
Banned
Reactions:
Pridružio se: 27 Sep 2014, 12:34

Post od Kokos »

Neki su cak i znak nalepili na svoj auto koliko cene tog quattra kog se trude da poštuju :D
CR7
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2014, 00:26
Garaža: BMW 316D F30

Post od CR7 »

ADrei napisao:obrati malo paznju kako mi se obracas posto si izgleda ti glup, ja sam rekao da je auto ruzan i savrseno me ne zanima koliko kosta i koliko se moze zaraditi na njemu.... posto si nam se vec hvalio na forumu koliko para imas na racunu u banci sto ne kupis neki takav auto i zaradis na njemu?

taj ko je kupio W12 je kupio auto da bi putovao sa njim i bas bi se super navozao sa tim Z8...

edit: na ovaj moj post
ADrei napisao:sta je ovo ruzno belo medju ovim premiumima? :)

RS6 je prelep :klanjamse: :klanjamse:
ti mi odgovoris:
slabo ima na racunu kad nece da kupi sestri jedan imac 27 + neki macbook pro 15 za faks :)

salim se
Odgovori