Ne brže od života!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Ne brže od života!
Bitno da nema poginulih a i sreca da je cisterna bila prazna.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Paaaa, ono sto se videlo na licu mesta jeste tako. Medjutim, ostaje pitanje prvo sta je cisterna trazila u levoj traci (tragovi kocenja su iz leve ka zaustavnoj), i bas ga je muski popeo na travu pored puta, lepo je zaorano.
Inace, kapiram i cisterna, i tezak kamion, i sve je to ok, ali auto-put je bio 3-4 sata zatvoren. Zar to nije moglo da se resi za sat-dva, i da ljudi nastave, ovako je bio opsti kolaps od aerodroma prema gradu. Preko BK za mesec dana ne prodje kola koliko jutros
Inace, kapiram i cisterna, i tezak kamion, i sve je to ok, ali auto-put je bio 3-4 sata zatvoren. Zar to nije moglo da se resi za sat-dva, i da ljudi nastave, ovako je bio opsti kolaps od aerodroma prema gradu. Preko BK za mesec dana ne prodje kola koliko jutros
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Jutros smo, oko 0630, prolazili pored cisterne...još se malo dimila i svetla su još uvek bila uključena.
Prolazimo pored i ne verujem koliko je kabina bila smrskana - prva pomisao mi je bila da li vozač preživeo...
Kasnije sam pročitao da je prošao sa lakšim povredama.
Prvo što mi je palo na pamet jeste da je kamion neko verovatmo "isekao", što su potvrdili komenatri na b92 onih koji su bili očevici.
Već sam pisao nekoliko puta - kada stižem iz Mitrovice, kritični delovi su ta uključenja na auto-put. Od Dobanovaca pa do Mostara.

Prolazimo pored i ne verujem koliko je kabina bila smrskana - prva pomisao mi je bila da li vozač preživeo...

Kasnije sam pročitao da je prošao sa lakšim povredama.
Prvo što mi je palo na pamet jeste da je kamion neko verovatmo "isekao", što su potvrdili komenatri na b92 onih koji su bili očevici.
Već sam pisao nekoliko puta - kada stižem iz Mitrovice, kritični delovi su ta uključenja na auto-put. Od Dobanovaca pa do Mostara.
Ume kanjon da bude zeznut,ima deonica gde moze solidno da se pegla i iljudi se opuste,zanesu,precene...zaborave gde su.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Opet, kanjon je kanjon. Koliko god bila neka deonica dobra, sa strane je litica od vise desetina metara. Nema tu mesta prebrzoj voznji.
Iskren da budem, nikad kanjon nisam doživeo kao nešto rizično. Odroni tu i tamo i drugi ludaci za volanom. Sam put je skroz ok, a pogotovo posle renoviranja.
Nemam pojma kako ljudi toliko pogreše...
Tapatalk Pro
Nemam pojma kako ljudi toliko pogreše...
Tapatalk Pro
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Isto. Prošao više puta, ništa naročito, dobar put, široko. Ljudi su idioti, voze prebrzo, seku krivine. Kad ti jedan takav pređe na tvoju stranu a ti od stene ili provalije nemaš kuda - e, to je onda nevolja. Ovih što se takvom vožnjom samoubiju i nije mi nešto preterano žao, njihov izbor.
TT
TT
Taj deo magistrale ne prasta tudje greske
Odnosno, obicno neko drugi pogresi, sto dovede do pogibije ovog is suprotnog smera
Odnosno, obicno neko drugi pogresi, sto dovede do pogibije ovog is suprotnog smera
Zato treba nekim tezim vozilom ici na more tuda. Po mogucstvu ovako nesto 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nastavlja se crni niz - za 12 sati poginule 4 osobe!
http://www.telegraf.rs/vesti/1096127-sr ... le-4-osobe

http://www.telegraf.rs/vesti/1096127-sr ... le-4-osobe

Ratno stanje. Neverovatno.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ja sam juce dolazio u BG i na auto putu pre ulaska u BG je bilo par policijskih auta i lezalo je telo na podu prekriveno carsafom. Nije bilo slupanih auta pored. Jel nasao neko nesto o tome?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Slikano juce ujutru sa moje terase, ovaj sto je udario policiju nije izgleda gledao napred samo ih je naguzio iz cista mira i odma istrco iz kola i uhvatio se za glavu kad je video koga je udario
.

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Oni su kretali sa stanice (verovatno bez žmigavca i naglo skrenuli levo), a ovaj se isključivao sa auto-puta na 80-100 km/h i nije stigao da odreaguje....čest scenarijo u rejonu Studenjaka (konkretno na tom stajalištu).