Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Grčka

Post od Saša »

Rezervisao i ja upravo, Paralia Sykia, Sithonia, kraj jula - početak avgusta, 11 noći. Treći put na isto mesto, četvrti ukupno u taj kraj. :)
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ogi napisao:Ne, hvala. :rofl:
I meni pricali katastrofa, mozda za neke sto nisu sisli sa asfalta u zivotu i jeste. Prosle god se moglo voziti 30-40 opusteno, na par mesta treba usporiti i pred kraj. Ne znam sta se ljudi tripuju, da bude asfalt do divljih plaza.
Golden bich ti je los prilaz, za to se vec moze reci. Ili je Paradise bio, pobrkao sam sad.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena od dag81 u 29 Apr 2016, 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

@jocas - razmisli o povratku preko Dojrana, tu je obično daleko kraće čekanje, i u sezoni po par automobila.
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Dojran je mama, u špicu sezone tamo i nazad čekanje max 5minuta.Jedino sto ima glupavih ogranicenja pa smara.

Do Mermerne opusteno doci onim putem sto se skrece desno pre ulaza u Makriamos. Do ParadaJza takođe, Livadija zeznuto malo.

Kada sam sa skoro patosiranom corsom sa karterom 8cm od zemlje i niskoprifilnim prosao sve te "makadame" ne vidim problem proci isto sa stock postavkom trapa i guma.
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Možda i idem na Dojran, gde se odvajam i šta tražim na navigaciji? Prelaz radi i uveče?
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

dag81 napisao:
Ogi napisao:Ne, hvala. :rofl:
I meni pricali katastrofa, mozda za neke sto nisu sisli sa asfalta u zivotu i jeste. Prosle god se moglo voziti 30-40 opusteno, na par mesta treba usporiti i pred kraj. Ne znam sta se ljudi tripuju, da bude asfalt do divljih plaza.
Golden bich ti je los prilaz, za to se vec moze reci. Ili je Paradise bio, pobrkao sam sad.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Nije problem taj makadam nego ta prašina kao puder, nema gde je nije bilo, cak i u onom dzepu sa strane gde stoji dizalica i alat, o ventilacionim kanalima da ne pricam, nema gde je nije bilo. Mogu misliti na sta je tebi licio auto kada si tamo vozio 30-40Slika

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

jocas napisao:Možda i idem na Dojran, gde se odvajam i šta tražim na navigaciji? Prelaz radi i uveče?
Ukucaš baš Dojran, skreće se malo pre granice, prelaz je nekih 15-20km udakljen od onog glavnog. Mislim da noću ne radi, treba proveriti. Kad sam prošlog leta išao u Grčku bila je frka na Evzoniju i svako malo kolone sa obe strane, a na Dojranu u odlasku 2 auta ispred mene a u povratku bukvalno niko, rampa podignuta a carinik sedi u kućici i gleda tv :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Mene Grci ispalili, nikada to nisam doziveo, bukvalno divljaci. Sada moram da trazim drugi smestaj.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Kako ispalili?
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Ogi napisao:Mene Grci ispalili, nikada to nisam doziveo, bukvalno divljaci. Sada moram da trazim drugi smestaj.
Probaj hotel vila natasa, tu sam odsedao dva puta.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

goblin napisao:Kako ispalili?
Prvo smo se dopisivali par dana medjutim engleski znaju jako slabo. Daju oni cenu, ja kazem ok, rezervisite, dajte mi instrukcije za uplatu. Oni kazu moras prvo da uplatis da bismo rezervisali !? Pri tome sve mailove pisu kao da su juce sisli sa brda. Mislim se, normalno je da mi date par dana da uplatim,ne moze to odmah, praznik je, mozda nemam para u dzepu, nisam u mogucnosti da juce odem do banke itd. Oni ponove to vise puta. Ja popizdim i okrenem ih telefonom, javi se neka devojka koja prevodi nekom Grku. Kazem dajte mi instrukcije, uplaticu u sredu, odmah posle praznika. Teska srca kaze ok. Ni u jednom momentu ne nudi instrukcije i ja ih zaboravim. Zovem opet, kaze poslace za par sati. Posalje mi samo broj racuna. Ja popizdim jer to naravno nije dovoljno, kazem posaljite mi i to, to i to,zakacim nalog za placanje kao dokaz. Stize odgovor:

HELLO,

UNFORTUNATELY, FOR THIS STUDIO ARE INTERESTED IN OTHER 10 CUSTOMERS. WE
CAN'T WAIT YOU. THE STUDIO IS RESERVED TO OTHER CUSTOMER. YOU ARE RAZZING
US!!!!

Nakon guglanja shvatim da to razzing znaci u fazonu ti nas zajebavas.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Haha provalio te Grk ;) što si uopšte morao da ih zoveš, tražiš instrukcije za plaćanje bankom ili još bolje PayPal-om (koji verovatno nema) i to je to. Za ovih par dana si to mogao X puta završiti.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Moraš se malo više iscimati oko svega, pogotovo ako je taj smeštaj vredan truda. Meni juče stigla ponuda za mesto gde smo već bili dva puta do sada i hteli i treći ove godine ali okasnio sam sa rezervacijom pa smo bili "izvisili". No posle par nedelja stiže mi mail i Grkinja piše bukvalno "Nisam zaboravila na vas...". Neki gosti joj slučajno otkazali i ona nama prvima ponudila, s tim da je termin fiksan, pa ako odgovara - odgovara. Pošto je bila uvek izuzetna prema nama i da ne bi čekala do srede za depozit - zamolim drugara da odmah plati sa svog Pay Pal naloga, pa ću mu dati keš kad se vidimo. Ni ovaj zaboravio password, ne može se ulogovati. Ali - predložio mi drugog/zajedničkog drugara i tako na kraju i bilo. Srećom pa je taj drugar imao para na nalogu. Plaćeno u dva klika mišem. :)

TT
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Vladapetr napisao:Haha provalio te Grk ;) što si uopšte morao da ih zoveš, tražiš instrukcije za plaćanje bankom ili još bolje PayPal-om (koji verovatno nema) i to je to. Za ovih par dana si to mogao X puta završiti.
Je l me zajebavas ??? Pa kako da uplatim ako ne trazim instrukcije ? Godinama letujem u Grckoj i na ovakve divljake nisam naisao.
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

U Potosu kod Hristosa Dora Vila, odlicni renovirani dvokrevetni studiji bili u spicu sezone 40e dnevno, sa klimom i parkingom, mnogo prijatni ljudi (menjaju peskire na 2-3dana), imam kontakt ako hoces
Odgovori