Registracija vozila
Re: Registracija vozila
nisu jos svi digli ali ide ka tome, kazu da jedni druge zovu sa teh. pregleda i traze da svi podignu cene jer sad opet kao ne mogu da odrade isti broj vozila dnevno vec manje pa zbog toga dizu cene sto je suludo jer u okolnim zamljama nije tolko skup tehnicki. Navodno u NS su cene vec 6000-6500din, tako se pise....ovde kod mene je 5000din odavno, preterali ga bas
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To drzava treba da ogranici max cenu. OVako mogu da rebnu koliko hoce.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Negde na netu sam procitao da je neko platio 6800din
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
- H4wkeye

pa treba da ogranici prosli put im je valjda i ogranicila koja je max cena, valjda ce i sad, ali generalno sve je ovo debilizam sto se radi pocev od tih snimanja kamerama, duzini trajanja i na kraju sve to sto traze
Mene najviše nervira što više ne može čovek da bude siguran da je auto ispravan. Uvek mogu da nađu neku glupost u slučaju vanrednog tehničkog i da se zbog toga ima veliki problem. Tim pre što je prisustvo vozača sada zabranjeno dok pregled traje.
A o ceni šta da pričamo. Za te pare ti ni farove ne našteluju jer "njihovo je samo da provere". Na kraju krajeva, radni sat u ovlašćenom je 2500din za Hyundai, a kod ovih je pola sata 5000.
A o ceni šta da pričamo. Za te pare ti ni farove ne našteluju jer "njihovo je samo da provere". Na kraju krajeva, radni sat u ovlašćenom je 2500din za Hyundai, a kod ovih je pola sata 5000.
Ja prošao bez problema sa autom na kome je sve ispravno i ima svu opremu ali kad sam zakazivao upozorili me da proverim da li auto slučajno nema neku pukotinu spolja i da li rade apsolutno sve sijalice jer se sve snima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pukotinu na staklu ili?
Pa rekli su pukotinu generalno, možda su mislili konkretno na staklo.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ocigledno se stavke razlikuju od teh do teh, eto drugar kaze juce su mu proveravali i kako mu rade podizaci stakla, jedno staklo mu se sporije podize pa mu to rekli kao primedbu ali kao prolazi(idiotizam), kuku za slepanje auta su zavijali u branik napred i nazad da vide dal odgovara i kako se srafi a to npr. ne pise na ovom saopstenju sa slike...auto je udaren napred u krilo i branik i to solidno ali to ih ne zanima.
Ma samo nek nesto prigovore ima haos da im napravim na tehnickom. Imam par malih kruzica dole na soferci (ne u vidnom polju) od kamencica i nemam nameru da je, naprimer, zbog toga menjam, a to je jos iz Nemacke pre uvoza i pise kod njih u tehnickom i tamo uredno prolazi (mada mozda se to ne racuna u ostecenje).
Razumem sisteme sve na vozilu da moraju biti ispravni (svetla, kocnice, izduvni sistem, gasovi, trap, upravljacki sistem, mislim sve vezano za bezbednost), ali tipa da li podizac radi ovako ili onako, da li je ogrebotina ovde ili onde, da li je ova plastika onakva ili ovakva... plus, tezina vozila se razlikuje svuda u specifikacijama takodje...
Razumem sisteme sve na vozilu da moraju biti ispravni (svetla, kocnice, izduvni sistem, gasovi, trap, upravljacki sistem, mislim sve vezano za bezbednost), ali tipa da li podizac radi ovako ili onako, da li je ogrebotina ovde ili onde, da li je ova plastika onakva ili ovakva... plus, tezina vozila se razlikuje svuda u specifikacijama takodje...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
Drzava mora da uvede jasne i jedinstvene smernice kako se radi tehnicki. Sta prolazi sta ne. Sta moze da prodje ako je ovako ili onako.
Ovo nista ne valja.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Ovo nista ne valja.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Ma koja drzava ovo nije drzava nego banana republika, vode je nesposobnjakovici i kvazi strucnjaci, donose zakone a onda ih u hodu resavaju i ispravljaju umesto da se lepo sve proveri i vide prednosti i mane pa tek onda iznese u javnost oni suprotno rade pa koja iole normalna drzava tako radi