Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Jeste, materijalna kazna ce garantovano da spreci ovakve stvari, kad pijana budala sedne sa 2 promila za volan i stisne pun gas.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam juce bio savestan i pijan ko dupe se peske vracao iz grada, i prosao sam peske na semaforu kod Merkatora posle te saobracajke. Tj prvo sam stao jer je bilo crveno za pesake iako nigde nikog nie bilo sem sto je put bio blokiran. Panduri stoje na raskrsnici i regulisu. I gleda mene pandur, gledam ja njega, nijednom nije jasno sto se gledamo, i vikne on meni "ajde prelazi, sta cekas...", a crveno na semaforu.
Uglavnom tuga, nije mi zao kad neko ubije sebe pijan, ali mi je jako zao kad neko neduzan nastrada, neko je morao proci na crveno svetlo posto se tu semafor nikada ne gasi...

Uglavnom tuga, nije mi zao kad neko ubije sebe pijan, ali mi je jako zao kad neko neduzan nastrada, neko je morao proci na crveno svetlo posto se tu semafor nikada ne gasi...
NexT napisao:Jeste, materijalna kazna ce garantovano da spreci ovakve stvari, kad pijana budala sedne sa 2 promila za volan i stisne pun gas.

Taj koji pijan sedne za auto,taj I ne razmislja o kazni...
Daj meni 2 grama toga sto si konzumirao kad si pisao ovaj poststeva_anya napisao:Kazna od 500€ za prekoracenje 20km/h+, 1000€ za 30km/h, momentalno oduzimanje dozvole za voznju pod uticajem alkohola i 500-1000€ kazne, otkaz saobracajnom policajcu za 1din mita, totalno onemoguciti korupciju, staviti realna ogranicenja na magistrali ... Ako je to potrebno da se bezbedno vozis, da se ne razmisljas za decu, da ne slusas svaki dan o nastradalima - ja sam za!

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne mogu ni saosećajan da budem kada su u pitanju buržujski sinovi debili. Ubio je troje i izvućiće se, kao i mnogi pre njega.Wolfy napisao:Mislim da nije ni mesto, ni vreme za tako cinican I ironican odgovor.Ali,dobro...
Sloba napisao:Ne mogu ni saosećajan da budem kada su u pitanju buržujski sinovi debili. Ubio je troje i izvućiće se, kao i mnogi pre njega.Wolfy napisao:Mislim da nije ni mesto, ni vreme za tako cinican I ironican odgovor.Ali,dobro...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa nece da se izvuce, ici ce u zatvor, samo je pitanje kolika ce kazna biti. Maks kazna za ovo delo je 12 godina, ali treba promeniti da kada je u pitanju vozac u pijanom stanju na primer da bude maks 20 godina. I sudovi trebaju u ovim slucajevima da izricu kazne blize maksimumu, a ne minimumu. Sobzirom kako su do sada radili, ovaj ce da dobije ~6 godina, a trebalo bi da dobije jedno 15 godina i trajno oduzimanje dozvole. Mora da se menja kaznena politika, i da se aktivno radi na prevenciji kroz kampanje na TV-u, radiju, bilbordima itd. A ponajvise Vlada Srbije kao neko ko je najvise odgovoran mora da se aktivnije ukljuci u sve to.
Poslednja izmena od H4wkeye u 08 Jun 2014, 13:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Neko od njih je akter?
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Prvi s leva, Despot Vranić. Zvanično su objavljena imena svih učesnika u nesreći.
Da je on vozio Golfa,a ovi nastradali A8,onda bi ga zalio?Sloba napisao:Ne mogu ni saosećajan da budem kada su u pitanju buržujski sinovi debili. Ubio je troje i izvućiće se, kao i mnogi pre njega.Wolfy napisao:Mislim da nije ni mesto, ni vreme za tako cinican I ironican odgovor.Ali,dobro...
Nisam niciji zastupnik,ko je kriv neka odgovara,ali mi iskreno smetaju ovakvi komentari,ali dobro,svako ima svoje misljenje...
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Poenta je da ne žalim nekoga ko pijan vozi 160km/h po gradu, bio živ ili mrtav posle. Žalim nedužne.Wolfy napisao:Da je on vozio Golfa,a ovi nastradali A8,onda bi ga zalio?Sloba napisao:Ne mogu ni saosećajan da budem kada su u pitanju buržujski sinovi debili. Ubio je troje i izvućiće se, kao i mnogi pre njega.Wolfy napisao:Mislim da nije ni mesto, ni vreme za tako cinican I ironican odgovor.Ali,dobro...
Nisam niciji zastupnik,ko je kriv neka odgovara,ali mi iskreno smetaju ovakvi komentari,ali dobro,svako ima svoje misljenje...
Stvarno sve mogu da razumem, i da zaspis za volanom, i da vozis brze, pa napravis sranje, ali da mrtav pijan sednes u auto, za to bih uveo javnu kastraciju. Cisto da za tih 30 godina u zatvoru mozes da budes samo necija kucka.