Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
To je serija koju mogu da gledam iznova i iznova...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dobro je da se ne kladimScuderia napisao:Bas to.Nikolaa napisao:i meni se svideo, nije vau, ali je bio solidan za nedeljno popodne
Eto, iz keca u dvojku

Ne kažem ja da je loš, ali sam unapred shvatio da ga mašina navlači, samo da bi ga iskoristila za bekstvo. To mi je glavni propust (previše očigledna radnja) ali i vrlo je očigledno da je film "jeftin" tj. da je vrlo malo novca uloženo (par glumaca, plaćeno sletanje i uzletanje jednog helikoptera, snimanje u nekoj privatnoj vili i nešto u studiju i to je to). To što je jeftin - nije mana, već mislim da su mogli malo više inventivnosti da ulože u scenarij.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
hvala half man-u sto me je podsetio da je Entourage izasao, otisao sam odmah da ga odgledam 
mislim da su pametno odlucili sa filmom, realno nemaju materijala za celu sezonu, tj. upropastili bi seriju
u svakom slucaju lagana zabava, ko je gledao seriju nece zazaliti, ko nije pola fora i ljudi nece skapirati, mada opet verujem da bi im bilo vise nego okej.
btw u filmu su imali jebesmisve barem 200 poznatih ljudi koji su imali cameo nastup. bas sam se iznenadio za par ljudi

mislim da su pametno odlucili sa filmom, realno nemaju materijala za celu sezonu, tj. upropastili bi seriju

u svakom slucaju lagana zabava, ko je gledao seriju nece zazaliti, ko nije pola fora i ljudi nece skapirati, mada opet verujem da bi im bilo vise nego okej.
btw u filmu su imali jebesmisve barem 200 poznatih ljudi koji su imali cameo nastup. bas sam se iznenadio za par ljudi

ajde da izjednacimo, da se maxer ne sekira 
ex machina, vise sam ocekivao, nista posebno stvarno

ex machina, vise sam ocekivao, nista posebno stvarno

Ne znam ko gleda igru prestola al sve teorije i seriji i zavrsetku mozda padose u vodu. Necu da pisem detalje jer je epizoda tek izasla, ali jedina valjana epizoda po meni u ovom serijalu, sa dosta neocekivanih stvari.
Definitivno vise ne prate knjige.
Definitivno vise ne prate knjige.
Serija je vrhunska. Čim dođem kući uključujem da se skida 1080p.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Nema kompromisa, samo kvalitet
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Meni je sve do ove epizode, s izuzetkom par scena, cela peta sezona bila kilava i bez akcije. Najgora sezona do sada. Sve do poslednje epizode nije bilo scene koja bi me nesto pogodila, a ovde ih je bogami bilo, lepa iznenadjenja.
I prosla je bila do jaja, zmaj koji je porokao one smarace, bitka sq belim setacima...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bilo bi dovoljno da si napisao samo da je prosla bila do jaja. Ovako potpuno bez svrhe spoilujes ljudima. Ako vec moras, napisi spoiler alert.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Spoiler alert
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prestrog si. Prošla je bila sasvim korektna, pretprošla je bila takođe fantastična.AcaKayak napisao:Meni je sve do ove epizode, s izuzetkom par scena, cela peta sezona bila kilava i bez akcije. Najgora sezona do sada. Sve do poslednje epizode nije bilo scene koja bi me nesto pogodila, a ovde ih je bogami bilo, lepa iznenadjenja.
edit: što se spoilera tiče, situacija je taj momenat bila toliko beznadežna, da je bilo apsolutno očigledno šta će da donese ravnotežu snaga na terenu. Dete od 3 godine bi se možda iznenadilo raspletom, tako da vam ništa Kseroj nije pokvario.