Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Čiste ko sumanuti ove godine (Beograd), nemojte da ste na kraj srca. Ovo pada veoma ozbiljno. Koliko puta me je samo sneg uhvatio u Minhenu, pa pređem 170km do šljake na autobanu, pa kroz magistralne i lokalne puteve, da ne vidim jedan kvadratni centimetar sivog asfalta, nego sve belo.
Čiste, nego pada i hladno je. Najvažnije je da su putevi prohodni i da može da se pegla normalno manje-više. Prosto, ko ume da vozi po ovim uslovima neka vozi, ko ne ume, neka se vozi gradskim prevozom i da ne kuka. U principu su mi samo drugi vozači danas bili problem, uslovi su sasvim okej.
Čiste, nego pada i hladno je. Najvažnije je da su putevi prohodni i da može da se pegla normalno manje-više. Prosto, ko ume da vozi po ovim uslovima neka vozi, ko ne ume, neka se vozi gradskim prevozom i da ne kuka. U principu su mi samo drugi vozači danas bili problem, uslovi su sasvim okej.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam se sinoć i jutros vozio, uredno sam viđao grtalice.
Čak si u u Borči čistili sinoć. Jutros je uredno očišćena trasa autobusa, ali sam i van toga prolazio lagano. Lepo je napadao, dobre gume i vozi. Sinoć je bilo klizavo, jutros milina.
Čak si u u Borči čistili sinoć. Jutros je uredno očišćena trasa autobusa, ali sam i van toga prolazio lagano. Lepo je napadao, dobre gume i vozi. Sinoć je bilo klizavo, jutros milina.
I ja sam grtalica u mojoj ulici 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bul. Oslobodjenja jutros

Kod posla

Ljuta guja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod posla

Ljuta guja

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
NS je u slicnom stanju kao BG. Grtalica ima po ulicama, ciste su glavne dzade dok sporedne i ne bas, ali moze se proci.
Sto se tice glavnih ulica, iste nemaju veceg nanos snijega ali zato imaju leda
. Ja sam osjetio blago zanosenje na raskrsnici Cara Dusana/Cara Lazara (Liman 4), kasnije sam pazljivije ulazio u krivine pa nije zanosilo. Ali se zato osjetilo pod tockovima da kliza.
Sto se tice glavnih ulica, iste nemaju veceg nanos snijega ali zato imaju leda

Zima je, sneg i led su normalne pojave. Normalno je da auto proklizava u nekim okolnostima. Normalno je da vozac oseti i prilagodi nacin voznje bez naglih manevara bilo kog tipa.
Ovo malo snega sto je palo ne bi trebalo da pravi problem vozacima osim pocetnicima dok ne steknu iskustva i osecaj ponasanja svog vozila.
Kao sto pomenu nidza normalno je da ima na kolovozu snega dok pada i da se tako vozi. Svuda je tako, pa nije to nikakav problem voziti po snegu.
Ovo malo snega sto je palo ne bi trebalo da pravi problem vozacima osim pocetnicima dok ne steknu iskustva i osecaj ponasanja svog vozila.
Kao sto pomenu nidza normalno je da ima na kolovozu snega dok pada i da se tako vozi. Svuda je tako, pa nije to nikakav problem voziti po snegu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
20 minuta sam čekao da se popnem na gazelu u smeru ka NBG, iz Bulevara Vojvode Mišića. To mi je bio glavni smor jutros, ostalo nije strašno. Svi voze 20-30 i gde treba i gde ne treba. Čak su i neočišćene ulice po Senjaku sadvim prohodne.
Ap smer ka nbgd-kolaps

Послато са SM-J500FN

Послато са SM-J500FN
Jbg ljudi, sneg pada

Bulevar jutros.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma ljudi su idioti.
Voze 20 na sat na bulevarima koji su skroz ok, ima snega, ali jebiga, ja sam sa 40 bio ubedjlivo najbrzi.
Najbolje je bilo 2012., niko nije vozio, ulice bile prazne.
Voze 20 na sat na bulevarima koji su skroz ok, ima snega, ali jebiga, ja sam sa 40 bio ubedjlivo najbrzi.
Najbolje je bilo 2012., niko nije vozio, ulice bile prazne.
Evo sad su se ispraznile.